|
Tebligatı görmedim, duymadım, bana ulaşmadı yalanlarının son bulması ve mağdur tarafın daha da mağdur olmaması için e-Tebligat sisteminin tüm vatandaşlara zorunlu olması gerekiyor. Kişinin kendi inisiyatifine bırakılmadan e-tebligat sistemi e-devletteki telefon numarası ve mail adresi esas alınarak herkese otomatik aktif edilmeli. Tebligat bilgisi kişinin e-devlet uygulamasına bildirim şeklinde, e-devlet mesaj kutusuna mesaj şeklinde, telefon numarasına SMS şeklinde ve mail adresine e-posta şeklinde aynı anda gönderilecek. Hangisine alacağı kişinin tercihine bırakılmayacak. e-tebligat bu 4 uyarı sisteminin hepsine de sistem tarafından aynı anda otomatik olarak gönderilecek. Böylece, fırıldak insanların sık sık kullandığı tebligat adresime ulaşmadı, adresimde yoktum, adresim orası değildi, görmedim, duymadım, bana ulaşmadı yalanlarının önüne geçilecek. Linkteki habere göre, zaten mağdur durumda olan bir çok kişi, ikamet adresine dayalı ilkel tebligat sistemi yüzünden daha da mağdur olmuş. Bodrum’da lüks villalarda bedava yaşamanın yolunu buldular! Yıllardır kira vermiyorlar - Sözcü Gazetesi https://www.sozcu.com.tr/bodrum-da-luks-villalarda-bedava-yasamanin-yolunu-buldular-yillardir-kira-vermiyorlar-p293959< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler