Şimdi Ara

Elektronik sigara?? yardım lütven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    artık şu sigara illetinden kurtulmak istiyorum abim bi tane elektronik sigara aldı tadına baktım baya güzel sigarayı aratmayacak gibi kesin olarak bende bi elektronik sigara almaya karar verdim ama internetin başına oturup araştırmaya kalkınca 6-7 tane marka ve 150 den 500 e uzanan fiyatla karşılaştım hepsi en ii benim diyor hepsi aynı şeyleri vaat ediyor hemen hemen hepsi aynı sertifikalara sahip olduğunu iddia ediyor abim pahalı olan iidir mantığıyla 500 ytl ye ruyan aldı ama benim hem o kadar param yok hemde ruyan internette videosunu izlediklerime göre daha az duman veriyor.. ben araştırmalarım sonucu bir fikre sahip olamadım bu yüzden belki sitede kullananlar vardır hem onların görüşünü alırıım hemde ingilizcesi iyi olan arkadaşlar yurt dışındaki objektif sitelere bakarak bana yardımcı olabilirler diye buraya yazıyorum umarım aranızda yardımcı olabilecekler vardır ben en son bu modeli beğendim: e-sigara istediğim de bunun gibi gerçek görüntülü olsun ve bol dumanlı olsum ama işte sonunda sağlık insan güvenip alamıyor bunun fiyatı fena değil ama diğerleri yanında 30 kartuş verirken bu sadece 5 tane veriyor bide kartuş diğerlerinde 1,5- 2 pakete denk gelir derken bu 1 paket diyor o yüzden bunlarıda göz önünde bulundurmak lazım konuyla ilgilenenlerin yardımını bekliyor sigara içmeyenler lütven muhabbete dahil olup elektronik melektronikte olsa kötü alışkanlıklara kapılamayın...

• Para tuzağı Bence kendi kararına ve karalılığına bağlı bi olay bırakmak
  • arkadaşım onun muhasebesiniben yaptım ve gördüm ki önümüzdeki 5 yılda kesin olarak bırakma karrlılığım ve niyetim yok gerçeğini içmektense bunu içmeyi tercih ettim
  • arkdaşlar 32 kişi bakmış yok mu hiç bilgisi olan kimse bişey yazmamış konu kaybolupgidecek..
  • o da nikotin, o da nikotin.
  • ama diğerinde nikotin +4000 zehir var..

arkadaşlar ben google elektronik sigara donanim haber yazıp arattırıyordum bişey çıkıyordu meğer şimdi dh den arama yaptımgördümki daha önce bu başlıklar açılmış okudum arkadaşlar bi iki görüş belirtmiş ama kimse ne marka vermiş ne bişey o yüzden başlığım hala geçerlidir yardımlarınızı özellikle marka belirterek bekliyorum
  • Biri almisti bizim okulda birkac kere kullandi sonra bidaha yuzune bakmadi copluk bosver ayni tadi vermiyor istesend istemesende geri donuyorsun sigaraya diyordu paran bosa gitmesin baska yontemler dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elektronik şalter yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 6 yıl içtim. bırakalı 15 günü geçti. İlkgünler zorlanırsın sonra alışırsın. Bu elektronik sigara nasıl birşey bilmiyorum ama gerçekten bırakmayı kafaya koyarsan gerek yok böyle şeylere.
    Sigarayı bırakalı çok uzun zaman olmuş gibi konuştum ama olsun.
    6 ay içmeyipte sonra yeniden başalayan insan biliyorum da oyüzden söyledim
  • babam kullandı bırakamadı eğer geçrekten bırakmayı istemiyorsan ve iraden zayıfsa parana yazık ciddiyim öle alet sana bıraktırtmıyo yani bunu bil yeter
  • 22 sene içtim ve bırakalı 10 ay oldu ağzıma koymadım bana kalırsa bu e-cigara insanların sigarayı bırakma isteğinden faydalanıp yolunu bulmak isteyenlerin işi yinede tam bilmiyorum benim tavsiyem kendi iradenle bırak başaramazsan korkma bidaha dene zaten ilk denemesinde bırakan çok az.
  • bnde nette gormustum reklamını yeni cıktı sanmıstm

demekki yararı yok para tuzagı demekki hic bulasmayalm
  • Nasıl bişey oluyor elektronik sigara? Kartuşu varmış falan. Gerçek tütün mü kullanılıyor?

Düzenleme: Aradan yıllar geçti ve e-sigara ile ilgili "hangi elektronik sigara en iyi", "hangi elektronik sigara daha ucuz", "hangi elektronik sigara kaliteli", "hangi elektronik sigara daha uygun", "hangi elektronik sigarayı almalıyım", "hangi elektronik sigara daha iyi", "hangi elektronik sigara en uygun", "elektronik sigaranın tarihçesi" türünden aklınıza gelebilecek çeşitli sorulara yanıt olabilecek bir blog açtım. İsmi Hangi Elektronik Sigara . com ve linki aşağıda:

http://www.hangielektroniksigara.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood -- 27 Şubat 2013; 3:52:00 >

• yanlis biliyorsun bizim fabrikadaki ihracat mudurune aldim ben... suan sadece e-sigara iciyor 1 kartusu 5 paket sigaraya denk geliyor... dumani direk kayboluyor icine gitmiyor zaten... 1-2 gun bas agritir ama sonra cok rahat edersin... bence cok iyi birsey... para tuzagi diyenler bilmeden konusmasinlar lutfen... ben 419 ytl ye aldim para tuzagi diyenlere soruyorum bi hesaplama yapip gelsinler....

ayrica ne sormak istersen sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0130 -- 29 Kasım 2007; 7:41:47 >
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ayrıca geç cevabım için kusura bakmayın haber veri işaretlememe rağmen mailime cevap geldiğine dair haber gelmedi yalnız ben heralde konuyu tam olarak anlatamamışım ben maalesef üzülerek söylüyorum ki bu meledi bırakmayı düşünmüyorum sadece zararlarını minumuma indirmek istiyorum bunun içinde elektronik sigarayı seçtim tek sorun hangi markayı almalı ilk mesajımdada belirttiğim gibi 200 den 500 e kadar fiyat değişiyor hepsi aynı şeyi vaat ediyor vs. bu konuda yardım istiyorum
  • www.e-cig.com buradan getirtebilirsin gayet ucuz.
  • 150-500 lira arası hımm

200 liaraya 4 aylığına vücut geliştirme salonlarına yazılırsın (fiyatlar farklıdır saldırmayın)

ilk 5 günden sonra nefessiz kalışının ve 12-13 yaşında bebelerin çalışmalarını yapamayışının sebebini merak eder sigara olduğuna kesin inanır ve sporun da etkisiyle yavaş yavaş bırakırsın

4 ayın sonunda sağlam bir vücut sağlam akciğerler sahibi olursun

ya da 140 liraya 20 paket kaçak davidof alırsın (ki ben bunu yapardım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

www.e-cig.com buradan getirtebilirsin gayet ucuz.

hocam çok teşekkürler ya inanamadım Türkiyedekinin nerdeyse onda bir fiyatına ama adamların türkçe kıt heralde babylona çevirtmişler bide modeller eski sen biraz verebilirmisin nasıl alıyoruz nasıl gaeliyor hangi ülkeden geliyor orda 37$ falan diyor başka ek ücretler var mı? sen burdan aldın mı?
  • Forumda alan varmış demekki yolluyorlar. Az bir miktar olduğundan deneme için alırsın. Eski falansa bile iş görür diye düşünüyorum. Sigara içediğimden sipariş vermedim. Forumda dikkatimi çeken birşeydi ondan aklıma geldi.
  • ok. tekrar teşekkürler forumdan alan birini bulayım..
    quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Forumda alan varmış demekki yolluyorlar. Az bir miktar olduğundan deneme için alırsın. Eski falansa bile iş görür diye düşünüyorum. Sigara içediğimden sipariş vermedim. Forumda dikkatimi çeken birşeydi ondan aklıma geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.