Şimdi Ara

Elektronik Sigara ve likit tavsiyesi (Yeni başlayan)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 8-9 yildir sigara iciyorum. Her ne kadar keyif alarak icmesem de aliskanlik, bagimlilik, arada denememe ragmen birakamiyorum.

İsin kotusu her sigarayi da icemiyorum. Bir suresir davidoff sarı iciyorum. Hem kokusu az, hem de bogazimi diger sigaralar kadar rahatsiz etmiyor.

Hem sigarayi azaltmak hem de keyif icin elektronik sigara denemek istiyorum.

Begenip begenmeyecegimi bilemedigim icin gidip de bir ton para vermek istemiyorum.

Sarj sikintim olmayacak. Gun icinde ya sirketteyim ya arabadayim. Likiti de yanimda tasiyarak gun icinde gerekirse dolum yapabilirim.

Sigara markasini ozellikle soyledim ki likit anlaminda ne sececegimi bilmiyorum.

Nargile fazla icmem ama elma, nane veya cappucino tarzini sevmiyorum.

Belki vanilya veya kavun tarzi olabilir bilmiyorum.

Sigaramin likit oranlari;
    Zifir 7mg
    Nikotin 0,6 mg
    Karbon monoksit 7 mg

100-150 TL civarinda, mesela su urun olur mu? (İkinci el tercih etmiyorum)

http://www.elektroniksigaramodelleri.com/joyetech-ego-aio-fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben elektronik sigara yardımıyla bıraktım 20 yıldır içiyordum 2 ay kullandım e. sigarayı daha sonra elektronik sigarayıda bıraktım 6 ay oldu.. şunu anladım ben ne tat alıyormuşum nede koku arada yemeklerden sonra öyle bir canım çekiyor ki alıyorum elime elektronik sigarayı 2 nefes çekiyorum 1 ay ağzıma sürmüyorum bir daha

Marka model konusunda yardimci olabilir misiniz?

• Eleaf i Just2 vardı çok güzeldi bunu kullandım ama daha sonra bir üst model Eleaf i Just S bununla değiştirdim para ve performans açısından zirvede tek. aşırı şekilde araştırmıştım kılı kırk yarıp Joyetech - Smok - Aio vs.. vs.. ama sana önerim Eleaf i Just S 200 tl ye alabilirsin

Bir de watt ayarli degil sanirim, olmasa da olur mu? Begenirsem ilerde daha iyisini alirim diyorum.

Bir de en onemli konu likit. Nasil sececegim nikotin orani aromasi vb.

Tesekkurler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.