Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.127
Cevap
237
Favori
535.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Bir süredir araştırma yapıyorum fakat tam anlamıyla bir fikir sahibi olamadım. Sigara kullanan biri değilim.

Arada sırada, aromalı, nikotin oranı 0 olan likitler kullanmak istiyorum.

Likit,atomizer,kitler... derken kafam çok karıştı. Yoğun işlerden fazla vakitte ayıramıyorum detaylı araştırma yapmak için. Fikir almak,danışmak istedim.

Aklımda birkaç model belirledim. 2 tanesi Pipo

Joyetech eGo AIO
    Joyetech Elitar
    Kamry K1000

Bunlardan birini sipariş etmeyi düşünüyorum.

Likit olarak 0 nikotin, kavun,kahve aromalı likit almayı düşünüyorum. Joyetech likitler nasıldır ? 30ml 40 TL.
    Tavsiye eder misiniz ?

Bir de yedek atomizer almam gerekiyor sanırım. Kaç tane almam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 23 Ekim 2017; 21:6:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

Selamlar. Bir süredir araştırma yapıyorum fakat tam anlamıyla bir fikir sahibi olamadım. Sigara kullanan biri değilim.

Likit,atomizer,kitler... derken kafam çok karıştı. Yoğun işlerden fazla vakitte ayıramıyorum detaylı araştırma yapmak için. Fikir almak,danışmak istedim.

Joyetech eGo AIO
    Joyetech Elitar
    Kamry K1000

Likit olarak 0 nikotin, kavun,kahve aromalı likit almayı düşünüyorum. Joyetech likitler nasıldır ? 30ml 40 TL.
    Tavsiye eder misiniz ?

Yedek atomizerden kastınız coil demek istediniz sanırım. Coil'se eğer genelde 5li paket olarak satılıyor zaten. Tek tek de satan var. 5li alırsanız daha ucuza gelir. Joyetech likit birkez kullandım. Hiç beğenmedim. Türkiye'de kaliteli likit kendi yapan arkadaşlar mevcut. İsterseniz özelden bir iki tane tavsiye edebilirim.
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    Evet,coil demek istedim. Bunlar genelde ne kadar süre dayanıyor ? Yani her ay almak gerekiyor mu ? (Haftada 3-4 günlük kullanım için)

Benim elektronik sigara ve likit dışında almam gereken,ekstra masraf oluşturacak unsurlar nelerdir ?
  • quote:

Evet,coil demek istedim. Bunlar genelde ne kadar süre dayanıyor ? Yani her ay almak gerekiyor mu ? (Haftada 3-4 günlük kullanım için)

Benim elektronik sigara ve likit dışında almam gereken,ekstra masraf oluşturacak unsurlar nelerdir ?

Elektronik sigarayı zaten bir defaya mahsus alıyorsunuz. Onun dışında likit ve coil alacaksınız. Coiliniz dayanma süresi kullanıma göre değişir. Örneğin ben 15 günde bir değiştiriyorum. Günde 300 puff (fırt) ortalamam var.
  • quote:

Selamlar. Bir süredir araştırma yapıyorum fakat tam anlamıyla bir fikir sahibi olamadım. Sigara kullanan biri değilim.

Joyetech eGo AIO
    Joyetech Elitar
    Kamry K1000

Tavsiye eder misiniz ?

Hocam aspire zelos kit alın sigara içimi dl bulasmayin ciğer çekimine ben bulaştım simdide sigara icim atomizer sipariş verdim hep masraf yani

Şimdi senin beyin haliyle yandı bendede öyle olmuştu şimdi ateşli sigarA içmiyorum daha doğrusu içemiyorum zehirin tadını alıyorum resmen şimdi mod atomizer coil pil likit derken kafa karman corman oluyor sen Simdi aliyim cihazi likiti koyup içeyim diyorsun.
    Eger aspire zelos alirsan pilini tak likitini koy içmeye başla. Ben pico ile başladım aldim likiti koydum ictim ama ciğer cekim sigarayi aratıyor ben sigara icim atomizer aldim yani sadece kafa degisti likitin konduğu yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pemaxs -- 24 Ekim 2017; 8:14:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sigara içim,boğaz vurumu, ciger çekim nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Tavsiye ettiğin kiti inceliyorum. Önerdiğin kiti alırsam, masrafım daha az oluyor sanırım. Ve kullanımı daha basit.
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Sigara içimi denilen şey MTL olarak da geçer. Nargile gibi değil sigara gibi içilir. Buna göre de likitleri vardır.
    Boğaz vurumu adı üstünde, boğaza yaptığı etki.
    Ciğer çekimi de MTL'nin tam tersi. Nargile gibi çekilir ve bol buhar olarak geri çıkarılır.
  • quote:

Çok teşekkür ederim hocam. Tavsiye ettiğin kiti inceliyorum. Önerdiğin kiti alırsam, masrafım daha az oluyor sanırım. Ve kullanımı daha basit.

Hocam facebook sayfalarindada takip et 1 ay acemilik çekiyor insan yada baska birşeylerde alabilirsin biraz takip et istersen acele etme sadece kazık yeme çok kişi cihaz satıyor teklif al hepsinden

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım. İyice araştırmak gerek.
  • sigara içim için ayrı atomiser mi lazım hava kanallarını kapatınca olmuyormu? bide wattı düşürmek mi artttırmakmı lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

sigara içim için ayrı atomiser mi lazım hava kanallarını kapatınca olmuyormu? bide wattı düşürmek mi artttırmakmı lazım

Hocam sigara icim için atomizerle alakali

• Arkadaşlar varmı Smok Stick V8 Gold sıfır ürün satan ?

Düzeltme: Bulundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathProof -- 27 Ekim 2017; 16:25:9 >
  • Merhaba arkadaşlar e sigara hakkında bir şey bilmıyorum vaperesso revenger aldım bugün geldi likit koydum içiyorum. ilk başta bir şey yapmam gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asarman

Merhaba arkadaşlar e sigara hakkında bir şey bilmıyorum vaperesso revenger aldım bugün geldi likit koydum içiyorum. ilk başta bir şey yapmam gerekli mi?

çalıştırmadıysanız videoları izleyin. Coili kullanmadan önce ıslatın. Coilin müsade ettiği watt aralığına cihazı ayarlamayı unutmayın.
  • Şimdi vaporesso tarot pro aldım. Üstüne birde gittim Tfv12 aldım. 3 hafta oldu makina acayip ısınıyor. İçinede one hit wonder likit koydum. Makina ısınınca likit kaçıyor sıvılaştığı için. Birde üstüne 160w çekmeyi bırak koklayamıyorum bile bu kafalık 300w destekliyor :D

Tfv12 den memnun değilim. Daha az tat daha iyi duman istiyorum. Zaten 2 tane başlığı öldü bile tek başlık kaldı. Ayrıca bu ağızımızı koyduğumuz drip mi ne diyolar orası daha uzun birşey lazım. Ama ısınmayacak olsun. Arkadaşımda tarot nano var. Yeminle o daha keyifli duman veriyor ama zırt pırt doldurmak gerekiyor.

Tfv12'nin yenisini almak yerine içine hazır satılan başka bir az ısınacak hazır sarılmış tel koyamıyormuyuz ? RBA dan bahsetmiyorum. Nasıl kutunun içinden yedek çıkyıor aynı o şekilde başka birşey takıyım daha az ısınsın. Daha iyi duman versin.

Bu premium likitler tat için yapılmış daha iyi duman verecek bir likit önerisi olan varmı ?
  • Joyetech VTwo Mini + Cubis pro yu sattım 100 TL ye.Wismec Predatorün yanına 2. bir çift pill sıfır "0" Yosta Livepor 160w aldım 115 TL ye.
    Hiç 200 tl lik revengerın çizilmesiydi, ekran bozulmasıydı uğraşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 26 Ekim 2017; 17:36:18 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    12 ekimde VCTOR storedan bende 115 TL’ye yosta siparişi verdim hocam Halen Türkiye’ye giriş yapmadı , goon rda klon siparişi vermiştim 10 ekimde o gümrükten geçti dün Ankara’ya geldi yarın teslim edilir muhtemelen. Yosta kalacak diye korkuyorum :) yosta kullanınca yorumlarsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Vaporesso Revenger 240 TL Piyasası... Satış içerikli özellikle faiş fiyatlı mesajları şikayet edin.

hocam ben nu fiyatlardan birşey anlayamadım bir türlü herkes revenger için piyasası 200-240 falan yazıyor ama aliexpress e bakıyorum orada bile en düşük 60 dolardan başlıyor yani neredeyse 240 tlbu adamlar nereden alıyordan yurtdışı fiyatından daha ucuza satabiliyor ya da sahtesi mi oluyor bu cihazların kafam çok karıştı.pico içinde aynı durum sözkonusu aliexpress e bakıyorum 30-35 dolar civarı kit fiyatı ebay a baktım 15-20 dolarlar dönüyor türkiye piyasına bakıyorum 200-250 ye satanlar var forumda 100-150 ye bulunur deniyor hangisi sahte hangisi gerçke kafam çok karıştı.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.