Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.128
Cevap
237
Favori
536.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Just S 150 TL likit ile beraber 170-180 TL

İstick Pico yanında pili ve 2 likit ile beraber 200 TL

Revenger 330 TL pil ve likit yanında

Bu cihazlardan hangisi alınır beyler daha önce kullanmadım aroma ve duman çıkışı yüksek olduğu için almak istiyorum sizce hangisini almak daha mantıklı ?

esigaram.us forumuna bak söylediğin fiyatlardan 50 lira daha ucuza satılıyor orada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sayfaları baştan aşağı okudum lakin kafam karıştı. Günlük bir paket sigara bitiyor. Nargileyi de ne kadar içsem bir yerden sonra gözüm normal sigarayı arıyor.

Anladığım ve karar kıldığım kadarıyla Vaporesso revenger cihazda karar kıldım. Şu an şu gün itibariyle tavsiye ettiğiniz cihaz ve gerekli ekstra ürünler nelerdir. Tel sarma pamuk olayı vs. hiç sorun değil. Almışken beni uzun süre idare edebilecek bir şey olsun.Şu an için kafam allak bullak oldu.

Ricam şu cihazı şu şu ürünleri vs. diye sıralayabilirseniz minnettar olurum. Yani direk burada verdiklerinizi alıp geldiği gibi içebileyim. Şimdiden teşekkürler.

• Smok v8 stick alarak aranıza katıldım. Şu an bir sıkıntısı yok. Tek sıkıntım 4100 mAh telefon, 3000 mAh v8, 3000 mAh şirket telefonu bazen taşınabilir şarj aleti bomba gibi hissediyorum kendimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke_kupa

Arkadaşlar sayfaları baştan aşağı okudum lakin kafam karıştı. Günlük bir paket sigara bitiyor. Nargileyi de ne kadar içsem bir yerden sonra gözüm normal sigarayı arıyor.

Anladığım ve karar kıldığım kadarıyla Vaporesso revenger cihazda karar kıldım. Şu an şu gün itibariyle tavsiye ettiğiniz cihaz ve gerekli ekstra ürünler nelerdir. Tel sarma pamuk olayı vs. hiç sorun değil. Almışken beni uzun süre idare edebilecek bir şey olsun.Şu an için kafam allak bullak oldu.

Ricam şu cihazı şu şu ürünleri vs. diye sıralayabilirseniz minnettar olurum. Yani direk burada verdiklerinizi alıp geldiği gibi içebileyim. Şimdiden teşekkürler.

Ben de günde bir paket sigara içiyordum. İşyerimdeki beş arkadaşımın buharlıya geçmesiyle ben de bir tane aldım. Smok AL85. Bir süre hem elektronik hem normal sigaraya devam ettim. Beni de kesmiyordu elektronik. Daha sonra çift pilli olan revenger'a geçtim. Biraz da normal sigarayı bırakmayı kafama koymuş olmamdan dolayı revenger'la bıraktım. Her ne kadar bu cihazla da aklıma normal sigara gelse de kendimi tuttum aklıma geldikçe elektronikten çektim. 2 ayı geçti bırakalı. Yalnız internette okuduğum bazı yorumlarda elektronik sigaraya yanlış başlangıçların normal sigarayı bıraktıramadığını belirtiyordu. Bunlardan bazılar mesela tadına ve kokusuna aldanıp meyveli likitlerle başlamak. Sigara tiryakisiyseniz en az 0.6 mg nikotin oranına sahip tütün aromalı bir likitle başlamanız tavsiyemdir. Diğer söylenen (ben nedense bunu denemedim) ciğer çekimi (buna DL yani "Direct Lung" deniyor) değil sigara içimi (MTL yani "Mouth To Lung" deniyor) bir atomizerle başlanması. İlk başlangıçta yüksek nikotinli likitleri tüketmeniz nikotin ihtiyacınızı karşılaması açısından iyi bir seçimdir. Likitle ilgili tavsiye olarak da isterseniz özelden yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagamor -- 22 Ekim 2017; 0:51:11 >
  • sagamor kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkürler. Sormak ve aklımdaki soru işaretlerini gidermek istediğim noktalar

1. Almak istediğim mod iyi mi ? ( Ucuz etin yahnisi misali olmasını kesinlikle istemiyorum. Adam akıllı bir şey olsun. Almışken uzun bir süre idare etsin değiştirme olayına pek girmek istemiyorum.)

2. Mod iyi ve uygunsa alın diyorsanız eğer buna uygun atomizer tavsiyeniz nedir. Hem sigara kullanımı hemde nargile için. ( Zahmet olmayacaksa rica şu modelin şu atomizeri vs. Alacağın moda şunlar uygundur gibi.)

3. Likit tavsiyesi, tel, pamuk vs. şunlar al diyeceğiniz nelerdir.

Sorular için kusura bakmayın yelpaze geniş olduğundan ciddi anlamda kafam çok karıştı. O yüzden ilk mesajda belirtme amacım hani direk şunları şunları alıp, aldığınız gibi içime başlayan gibi tavsiye istedim. Tekrar tekrar cevap için çok teşekkürler.

• quote:

Hocam öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkürler. Sormak ve aklımdaki soru işaretlerini gidermek istediğim noktalar

1. Almak istediğim mod iyi mi ? ( Ucuz etin yahnisi misali olmasını kesinlikle istemiyorum. Adam akıllı bir şey olsun. Almışken uzun bir süre idare etsin değiştirme olayına pek girmek istemiyorum.)

2. Mod iyi ve uygunsa alın diyorsanız eğer buna uygun atomizer tavsiyeniz nedir. Hem sigara kullanımı hemde nargile için. ( Zahmet olmayacaksa rica şu modelin şu atomizeri vs. Alacağın moda şunlar uygundur gibi.)

3. Likit tavsiyesi, tel, pamuk vs. şunlar al diyeceğiniz nelerdir.

Sorular için kusura bakmayın yelpaze geniş olduğundan ciddi anlamda kafam çok karıştı. O yüzden ilk mesajda belirtme amacım hani direk şunları şunları alıp, aldığınız gibi içime başlayan gibi tavsiye istedim. Tekrar tekrar cevap için çok teşekkürler.

Revenger alacaksanız üzerinde atomizer var zaten. Revengeri kendi atomizerinin de hazır coil ile kullanıldığını yani tel sarımı ve pamuklama yapılmadığını biliyorsunuzdur. Başlangıç için zaten Revenger çok çok iyi. Ben smok AL85'den Revenger'a geçtiğimde çok farketmişti benim için. Açıkçası ben smok Al85 varken tel sarım ve pamuklamayı kendiniz yaptığınız bir atomizer almıştım fakat bir gün sonra geri sattım. Hiç uğraşabileceğim bişey gibi gelmedi bana. Doğru pamuklama yapamadığınızda ya oluk oluk likit akıtıyor ya da ağzınıza likit sıçratıyor. Tavsiyem başlangıç için hazır coil'li bir cihaz ile başlamanızdır. Ama illa ki mod ayrı atomizeri ayrı alıcam diyosanız da atomizer konusunda çok yardımcı olamıycam çünkü sadece 1 kez kullandım sarım yapılabilecek atomizeri.
    Değerli hocam revengerla gelen atomizer dışında farklı atomizerler ve sarım yapılabilecek coil kullanma şansımız yok mu yoksa ben mi yanlış bilgi toplayıp karıştırdım. Çünkü sürekli olarak hazır coil almak istemiyorum. Moda uygun sarım yapılabilecek coil ve atomizer şeklinde değişiklik yapılabilecek cihaz olsun istiyorum. Bu konu hakkında da beni aydınlatırsan çok sevinirim.

• quote:

Değerli hocam revengerla gelen atomizer dışında farklı atomizerler ve sarım yapılabilecek coil kullanma şansımız yok mu yoksa ben mi yanlış bilgi toplayıp karıştırdım. Çünkü sürekli olarak hazır coil almak istemiyorum. Moda uygun sarım yapılabilecek coil ve atomizer şeklinde değişiklik yapılabilecek cihaz olsun istiyorum. Bu konu hakkında da beni aydınlatırsan çok sevinirim.

Tabi ki var. Revenger'i sadece mod olarak da alabilirsiniz. Hatta sarım yapacağınız tel'e göre modlar da revenger'da gayet başarılı. Ben sadece başlangıç için tel ve pamuklama işinde zorlanabilirsiniz demek istemiştim. Daha önceki cevabımda atomizerler konusunda (dediğim gibi sadece bir tane atomizer kullandım o da griffin 25 top air flow) çok fazla bilgim yok. Çapı 25 mm'ye kadar hemen hemen her atomizer uyar. Rta,rdta,rda ve rba atomizerlerin hepsini inceleyebilirsiniz.
    Hocam gecenin bu vaktinde zaman ayırıp sabırla cevap verdiğiniz için öncelikle tekrar tekrar çok teşekkürler. O halde sorun sıkıntı kalmadı gibi şu an için. Öncelikli olarak Vaporesso revenger kit alıp ( üstündeki atomizer ve hazır coile başlayıp yorumlardan ve edindiğim bilgiler doğrultusunda tvf 8-4 hazır coillerden de edindikten sonra ) bir de likit ( tavsiye ettiğiniz varsa ) ile şu an için alıp direk başlayabilir ilerleyen zamanlarda da atomizer ve sarımlara geçerim.

Şu an için saydığım ürünler için ne kadarlık br fiyat versem uyguna almış olurum. Nitekim çok farklı fiyatlar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 22 Ekim 2017; 3:13:15 >
  • quote:

Hocam gecenin bu vaktinde zaman ayırıp sabırla cevap verdiğiniz için öncelikle tekrar tekrar çok teşekkürler. O halde sorun sıkıntı kalmadı gibi şu an için. Öncelikli olarak Vaporesso revenger kit alıp ( üstündeki atomizer ve hazır coile başlayıp yorumlardan ve edindiğim bilgiler doğrultusunda tvf 8-4 hazır coillerden de edindikten sonra ) bir de likit ( tavsiye ettiğiniz varsa ) ile şu an için alıp direk başlayabilir ilerleyen zamanlarda da atomizer ve sarımlara geçerim.

Şu an için saydığım ürünler için ne kadarlık br fiyat versem uyguna almış olurum. Nitekim çok farklı fiyatlar mevcut.

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Likitle ilgili tavsiyemi özel mesaj olarak attım. Reklam olmasın diye.
  • Yeni başlayan arkadaşlara yegane tavsiyem öncelikle yok başlangıç kitiymiş yok bilmemneymiş hiç gerek yok boşuna para ve zaman kaybı başlangıç kitini alıp iyice öğrendikten sonra sarmaya falan geçin deniyor. Yahu başlangıç kitinden birşey öğrenemez zaten açıp okuyacak e sigara sitelerini youtube a bakıcak aldığı atomizeri nasıl saracağını görecek ve saracak.Arkadaşlar ben bu mereti yıllardır kullanıyorum.Sigara içen bırakmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim yalnız unutmayınki bu alet sizin nikotin bağımlılığınızı devam ettirecek lakin sigaraya göre nikotin ihtiyacınızda azalma olacaktır.Benim yeni başlayan bütün arkadaşlarıma tavisyem sakın başlangıç kiti falan almayın gerek yok öncelikle şu sıralar benimde kullandığım fiyatıda uygun olan bir mod var çift pilli hafif çipide fena değil YOSTA LİVEPOOR 160W bu ürünü çinden yaklaşık 100tl gibi bir rakama alabilirsiniz bu dediğim ürün elektronik sigaranın ateşlemesini yapan alt kısımdır.Bu ürün hem ucuz hemde başlangıç kitlerine göre daha iyi bir çipe sahiptir.
    Gelelim atomizere burda tercihler konuşur ben az buhar çıkarayım aromayı fazla alayım boğaz vurumu fazla olsun diyorsanız MTL e yönelmelisin MTL dediğimiz bu sigara içimi atomizerler bildiğiniz sigaradaki gibi önce buharı ağızınızda tutup sonra içinize çekme şeklinde içilir ancak MTL kitler RTA yani tanklı olanlar uçuk derecede pahalıdır bu yüzden yine aliexpressten klonlarını alıp iyice temizleyip kullanabilirsiniz birebir aynı içimi yakalamaz ancak yinede hatrı sayılı yakındır birbirine burda önerim Taifun GT3(siyah kutu ss316) yazılı clonudur.Diğer örnekler: Kayfun v5(klon) Troy1x v3(not:orjinalini alabilirsiniz uygundur. RDA dır bacadan damlatmalıdır tankı yoktur) bence Taifun yada Troy almanız sizin için daha iyi olacaktır sarımları bi nebze olsun daha rahat
    Ciğer çekimi atomizer: ise bol bol buhar bi nebze az boğaz vurumu biraz daha az aroma daha yüksek watt demektir.Bol buhar sevenler içinse önerilerim hem tek hem çift tel sarabileceğiniz atomizerler merlin mini,serpent mini 25mm yada benim çok severek kullandığım diğerlerine nazaran daha sorunsuz olan Ijoy Exo RTAdır.Yukarıda belirttiğim modu ve atomizerleri çinden getirtmeye çalışırsanız daha uygun rakamlara işin içinden çıkabilirsiniz vaktiniz yok ve risk almak istemiyorsanız tam piyasayı bilmemekle beraber Facebook sayfalarında yaklaşık olarak gördüğüm fiyatlar: YOSTA LİVEPOOR 180 TL ,IJOY EXO RTA 150 TL ,Troy 1x v3 120TL,Klon GT3mini oda 100-120 tl arasıydı umarım faydam dokunmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzanwaper -- 22 Ekim 2017; 4:14:39 >
  • uzanwaper kullanıcısına yanıt
    Hocam fayda ne kelime her birinize ayrı ayrı çok teşekkürler. Vermiş olduğunuz moda baktım, genel itibari ile Türkiye’den bir sürü kişi almış ve memnun kalmış ( en azından benim baktığım satıcı sadece Türkiye’den alan kişi sayısı 640 civarında ) atomizer tavsiyelerinizde ise taifun gt3 modelini bir satıcıda gördüm ( benim bakındığım siteden ) “0” Feedback kaifunu bilmiyorum araştıramadım maalesef troy ise cebimde sürekli likit taşımam gerektiği ve tanksız olmasından direk elemek zorunda kaldım. Dl cekim için ise tavsiyenize uyup memnun kaldığınızdan oyumu kullanacam...

Lakin şimdi vermiş olduğunuz Mod ve Revenger arasında kaldım.

1. Seçenek vermiş olduğunuz mod artı ijo atomizer ile bana maliyeti 57$ gibi bir fiyata denk geliyor taifun gt3 ise burada bende yanılmıyorsam 105-120 arası bir fiyata gördüm.

2. Seçenek karar kalmış olduğum Revenger moda yurt dışı fantazilere girmeden 6 taksit şeklinde vtc5 pil artı ne olduğunu bilmediğim 30 ml mrmacaron likit ile beraber 380 tl

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyor canı gönülden teşekkür ediyorum.

• teneke_kupa kullanıcısına yanıt
    Vaporesso revenger İst Doğubankta 220TL Hadi şehir dışı kargoya piyasası 240 tl ye bir çok ilan var. Pilde 20 tl likit zaten klon. Taksit yüzünden komisyon olsa bile fiyat çok yüksek...
    Kullanmadığım 75watt Joyetech VTwo mini yi satıp wismec Predatorün yanına 2. bir çift pilli mod revenger düşünüyorum.Bir kaç yeni model çıkıcak belki fiyatlar daha düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 22 Ekim 2017; 18:2:3 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yorumunuz için çok teşekkürler. Kartla almak istediğimden bir çok satıcı nakit ya da kapıda ödeme seçeneğinden dolayı elemek zorunda kaldım. Olmadı yurt dışı fiyatlarına bakınacam mecbur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Vaporesso revenger İst Doğubankta 220TL Hadi şehir dışı kargoya piyasası 240 tl ye bir çok ilan var. Pilde 20 tl likit zaten klon. Taksit yüzünden komisyon olsa bile fiyat çok yüksek...
    Kullanmadığım 75watt Joyetech VTwo mini yi satıp wismec Predatorün yanına 2. bir çift pilli mod revenger düşünüyorum.Bir kaç yeni model çıkıcak belki fiyatlar daha düşer.

vaperosso nano tarot un doğu banktaki fiyatını bilen varmı yarın almaya gidicem arkadaşlar?

• Merhaba arkadaşlar, İzmir içinde orjinal likit ve pil satan bir yer var mıdır?Gidip elden almak istiyorum.
  • quote:

Hocam fayda ne kelime her birinize ayrı ayrı çok teşekkürler. Vermiş olduğunuz moda baktım, genel itibari ile Türkiye’den bir sürü kişi almış ve memnun kalmış ( en azından benim baktığım satıcı sadece Türkiye’den alan kişi sayısı 640 civarında ) atomizer tavsiyelerinizde ise taifun gt3 modelini bir satıcıda gördüm ( benim bakındığım siteden ) “0” Feedback kaifunu bilmiyorum araştıramadım maalesef troy ise cebimde sürekli likit taşımam gerektiği ve tanksız olmasından direk elemek zorunda kaldım. Dl cekim için ise tavsiyenize uyup memnun kaldığınızdan oyumu kullanacam...

Lakin şimdi vermiş olduğunuz Mod ve Revenger arasında kaldım.

1. Seçenek vermiş olduğunuz mod artı ijo atomizer ile bana maliyeti 57$ gibi bir fiyata denk geliyor taifun gt3 ise burada bende yanılmıyorsam 105-120 arası bir fiyata gördüm.

2. Seçenek karar kalmış olduğum Revenger moda yurt dışı fantazilere girmeden 6 taksit şeklinde vtc5 pil artı ne olduğunu bilmediğim 30 ml mrmacaron likit ile beraber 380 tl

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyor canı gönülden teşekkür ediyorum.

öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkürler siz MTL mi istiyorsunuz DL mi revenger kit DL yani ciğer çekimidir ilk seçenekte taifundan bahsediyorsunuz yani iki seçenek tamamen farklı önce ne içmek istediğinize karar vermelisiniz.Bence kesinlikle revenger falan almayın sürekli coil alma derdi hazır coil bulmakla uğraşacaksınız para harcayacaksınız onun yerine sarılabilir bir atomizer ve çift pilli modu ayrı alırsanız daha mantıklı bence çinden getirmek ise tamamen şans işi siz şimdi revenger vb. setleri alacaksınız 1 ay sonra sarılabilir almak isteyeceksiniz o yüzden tavsiyem kendinizin bir setup yapması mod+atomizer zevkinize göre araştırıp
    Değerli hocam sabır ve cevaplarınız için eksik olmayın çok teşekkürler.

Alacağım Revenger modelinde daha öncede de sorup cevabını almıştım. Üst mesajlarda hocamız açıklamıştı. Şöyle ki, günde bir paket sigara ve haftada minimum 2-3 nargile içen birisiyim. Şu an için DL de MTL de ikisi de işimi görür. Ama bir noktadan sonra nargileyi ne kadar içersem içeyim gözüm sigarayı arıyor.

Bundan dolayı şu an için ilk etapta aldığım gibi herhangi ıvırına zıvırına dokunmadan vakit harcamadan aktif bir şekilde başlamak. Yani özet olarak yeri geldiğinde DL yeri geldiğinde MTL olarak kullanmak istiyorum.İkinci hususta Revenger sarıma uygun atomizer ve coillerle kullanılabilecek bir mod ( yanılıyorsam yanlış bilgi toplayıp aldıysam düzeltin lütfen ) yani Revenger mod + mtl + dl içim için uygun ato ve coillerle bu işi yürütemez miyim.

Coiller kısmınada gelecek olursak bu tur şeylerle uğraşmayı severim bundan ötürü kesinlikle sarımıdır, telidir , pamuğu vs olacak

Cevap ve bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Değerli ustatlar Revenger kit + vtc6 pil + 3 gt8 coil: 380 TL kartla alım olacağından eleman sitenin %15 komisyonunuda ekleyince 440 gibi bir fiyat. Baktığım ve kartla alımlarda ortalama 400-440 tl fiyat aralığı çıkıyor. 85 tl ye de taifun g3 buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teneke_kupa -- 23 Ekim 2017; 3:44:29 >
  • quote:

Değerli hocam sabır ve cevaplarınız için eksik olmayın çok teşekkürler.

Alacağım Revenger modelinde daha öncede de sorup cevabını almıştım. Üst mesajlarda hocamız açıklamıştı. Şöyle ki, günde bir paket sigara ve haftada minimum 2-3 nargile içen birisiyim. Şu an için DL de MTL de ikisi de işimi görür. Ama bir noktadan sonra nargileyi ne kadar içersem içeyim gözüm sigarayı arıyor.

Bundan dolayı şu an için ilk etapta aldığım gibi herhangi ıvırına zıvırına dokunmadan vakit harcamadan aktif bir şekilde başlamak. Yani özet olarak yeri geldiğinde DL yeri geldiğinde MTL olarak kullanmak istiyorum.İkinci hususta Revenger sarıma uygun atomizer ve coillerle kullanılabilecek bir mod ( yanılıyorsam yanlış bilgi toplayıp aldıysam düzeltin lütfen ) yani Revenger mod + mtl + dl içim için uygun ato ve coillerle bu işi yürütemez miyim.

Coiller kısmınada gelecek olursak bu tur şeylerle uğraşmayı severim bundan ötürü kesinlikle sarımıdır, telidir , pamuğu vs olacak

Cevap ve bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Değerli ustatlar Revenger kit + vtc6 pil + 3 gt8 coil: 380 TL kartla alım olacağından eleman sitenin %15 komisyonunuda ekleyince 440 gibi bir fiyat. Baktığım ve kartla alımlarda ortalama 400-440 tl fiyat aralığı çıkıyor. 85 tl ye de taifun g3 buldum.

öncelikle fiyat baya yüksek hocam bu kitin 220-250 tlye satıldığını biliyorum ha kredi kartı falan varmı yokmu onu bilemem ancak fiyat aralığı bu şekilde pil ile coil ile maksimum 350 tl olacağını düşünüyorum her neyse uğraşmak istemiyorsanız tabiki size uygun bir moddur güzel bir likit ile hem sigara hem nargileden kurtulabilirsiniz ilk başlarda içemeyebilirsiniz boğazınız alışık olmadığından öksürebilirsiniz bu nasıl bir alet deyip kenara atmamanızı ve vazgeçmemenizi öneririm ben 2 yıldır sigara içmiyorum bu cihaz sayesinde ve sağlığımda yaşam enerjimde inanılmaz artış gözlemledim ancak bir kaç alan arkadaşımda sigaraya geri döndü önemli olan bunu gerçekten bırakmak istemeniz pes etmemeniz.Revenger kit size uygundur hocam kötü bir cihaz değildir kesinlikle sarmaya göre daha rahat daha dertsizdir ha ben başlangıç kiti diye satılanları pek önermiyorum ancak ben böyle istiyorum diyenlerede piyasadaki en uygun settir.Umarım sigarayı bırakırsınız ve bi nebze olsun daha sağlıklı bir yaşama kavuşursunuz.
    Çok teşekkürler hocam. Kafaya taktım zira sabahları uyanınca artık iyice rahatsız olmaya başladım sigaradan.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.