Çok teşekkürler yardımlarınız için, yazdıklarınız çok işime yaradı...Sağolun |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (224. sayfa)

-
-
Selamlar iyi akşamlar herkese , güvenilir site arıyorum özel mesaj atarmısınız piyasada çok fazla dolandırıcı olduğunu söylüyorar.Ankara içide satın alabilirim , Drag x plus arıyorum bekliyorum yorumlarınızı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar1453Çok teşekkürler yardımlarınız için, yazdıklarınız çok işime yaradı...Sağolun
Sizde Saolun, Umarim sigarayi birakirsiniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fiyat nedir
merhaba arkadaşlar. Sigarayı bırakacağım ve elektronik sigara almak istiyorum. MTL (sigara çekimi) cihazı önerisi olacak varmı? uzun süre götüren bozulmayan lazım. Teşekkürler.
-
Hazır kit düşünüyorsanız mtl de çok seçenek yok.
Dediğiniz kriterlere uygun aspire markasına bakmanız uygun olacaktır.
Sahiplendirildi.
Yurtdışı alışveriş sitelerinden coil alan ve gümrükten geçip eline ulaşan oldu mu acaba hiç? İndirim ile beraber yurtdışından aldım bakalım umarım takılmadan gelir -
konuyu bulmadan önce satın almama engel olan konu buydu evet korktuğum şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 9 Mart 2021; 22:53:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fotinix
Yurtdışı alışveriş sitelerinden coil alan ve gümrükten geçip eline ulaşan oldu mu acaba hiç? İndirim ile beraber yurtdışından aldım bakalım umarım takılmadan gelirŞans işi,
Genelde geçiyor ama takılanda oluyor. Ben geçen Rba sipariş etmiştim, 14 günde kapıdaydı.
Buharkeyf sitesi konusunda dikkatli olun. Smok nord coil sipariş ettim çakma çıktı. Contası sebebiyle alete girmiyor dışarı tepiyor gibi bir durum vardı ilginç geldi orjinaliyle kıyasladım bariz imitasyon. Hiçbir mesaja da geri dönüş yapmıyorlar. Bilinçli sattıklarını düşündürtüyor bana haliyle. İlk siparişimdi son oldu.
-
-
Arkadaşlar merhaba smok nfix cihazım var bir likit kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum bildiğim üzere poddaki likidi tamamen bitirmek çok iyi bir şey değil podu değiştirmeden likidi değiştirmenin bir yolu var mı? Çünkü tat karışması pek iyi sonuçlar vermeyebilir diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Oldsoundman
Esfvape ve Telegram gruplarındaki tedarikci kişiler haricinde kimseden ürün almayın arkadaşlar,
Çoğunluğu dolandırıcıdır. Birkaç istisna haricinde...
Ayrıca önceki mesajlarımda Argus Air sipariş etmiştim demiştim, 1 gün sonra sattım cihazı Nord4 Aldım.
Argus Air alacaklar için ,
Cihaz çok şık, Güzel bir menüsü var, Tuşla ateşleme haricinde nefes sensörü de barındırıyor ( Çok kararlı olmasa da fena değil diyebilirim. Veiik Airo gibi muazzam çalışmıyor)
Aroma performansı 0.8 Ohm ile yüksek tatmin sağlıyor.
Şarjı ortalama 1 saatte full doluyor, Batarya Performansı düşük geldi bana ve sattım. Yaklaşık 300-350 Puf ( Yüksek oranda batarya performansından memnun kalan var ama )Merhaba. Vinci X aldım. Güvenilir premium likit alabilecrgim site veya telegram grubu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
-
Şu dolandırıcı ve kazık elektronik sitelerinden neden ısrarla alışveriş yapiliyor arkadaşlar? Telegram da güvenilir bi ton satıcı var ne alıyorsan 1 günde o gelir eline.. Fiyatlarda %20 daha ucuz üstelik..
Sabit kartuş oldugu icin icini temizlemek, coili cikartip tanka yenisini eklemek mümkün degil.Biraz el beceriniz var ise coili sarilabiliyor ama sonuclari hakkinda bilgim yok.Kisisel fikrim, bir muddet yeni likitin aromasi ile eski aromayi beraber kullanacaksiniz .
Benim de ilgimi ceken cihazlardan.Yedek.olarak dusunuyorum.Coil ömrü ne kadar ve 1 sarj ile kac puff yapabiliyorsunuz?
argus air son zamanlarda benim de radarıma girdi.malum önümüz yaz çakmak cebine sığacak cihaz lazım artık. coil de 25 30 gün gidiyorsa yazı çıkartır bana. 300-350 puf veriyorsa benim günümü çıkarır demektir. genel olarak voopoo nun mallarını beğeniyorum modlar hariç büyük modu sevmiyorum.
-
Henüz iki üç hafta kadar oldu cihazı alalı çok sık kullanmıyorum zaten günde 150-200 puf arası şarj 1-2 gün gidiyor bende ama coil ömrünü tecrübe edemedim malesef. Likit değiştirme konusunda da dediğiniz gibi yapacağım sanırım .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X