Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.179
Cevap
232
Favori
540.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklımda mekanik custom e-sigara yapmak gibi bir proje var.Daha önce böyle bir girişimde bulunan bir arkadaş var mı acaba? Thingiverse 'de 2-3 tane farklı tasarım buldum ama 2 tane 18650 'yi seri şekilde bağlayıp hem şarj hem deşarj etmek istiyorum.Burada takıldım açıkçası. Çin 'den 510 konnektör sipariş ettim o da gümrükten geçemedi bi türlü gümrüğe takıldı sanırım. 510 konnektör satan bir site varsa bahsederseniz sevinirim.

Daha önce Smok Nord kullanıyordum fakat bozuldu. Şimdi Nord 2 almak istiyorum, kullanan; memnun olan ya da olmayan var mı?
    Ayrıca internetten satın alabileceğim güvenli bir yer arıyorum fakat baktığım sitelerin hiçbiri bana güvenilir gelmedi. Ayrıca üye olurken telefon numarası istemesi de beni şüphelendirdi. Güvenli bir şekilde nereden alabilirim?

Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    Teşekkürler cevap için. Siteye baktım ama istediğim modellerin hiçbirini bulamadım. Çoğu tükenmiş görünüyor. Özellikle sorduğum Smok Nord 2'nin ürün sayfası bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 14 Eylül 2020; 16:23:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu One Hit Onder, Nasty Juice filan nereden temin edebiliriz? Buharistan, smok.net filan hep tarihi geçmiş ürünleri geçiriyor tövbe ettim almam onlardan. TR yapımı likitler de baş ve boğaz ağrısı yapıyor.

Bu mesaj silindi.
    Teşekkürler hocam deneme amaçlı ufak bir şeyler söyledim. Düzgün eşya gelirse devam ederim. Şikayetvar'da bunlar hakkında da bazı şikayetler var, bunlar da dolandırıcı çıkarsa forumlarda elden satanlara yöneleceğim artık.

Sigara kullanan birisi değilim ancak elektronik sigaralara bir ilgim var. İlk kez alacağım için sizlere sormak istedim.
    Anladığım kadarıyla ya kit şeklinde alınıyor, yada parça parça atomizer/mod/tank vs alınıp, birleştirilip kullanılıyor.

Kit olarak aradığım ürünleri hiçbir yerde bulamadım. Bu işi çok bilmediğim için parça parça da almak istemedim.
    Şuan bulabildiğim sadece Vaporesso Swag Kit var. Sizce başlangıç için bu ürün nasıldır? Smok AL85 ile bunun arasında kaldım ancak AL85 hiçbir yerde bulamıyorum. Yada sizler parça parça olarak ne almamı önerirsiniz? Hazır coil olması gerekiyor, kendim pamukla vs. sarmasını beceremem. Fiyat limitim 400 TL civarı (Kalem şeklinde olmayacak).

Birde nikotinsiz, yoğun buhar verebilecek likit önerileriniz nelerdir? Cevaplarsanız sevinirim.
  • Telegramda kanalları mevcut, biraz takip edersen genel satıcıları fark edersin, ikinci elde temiz cihazlar da satılıyor,http://www.esfvape.com/index.php burası en eski sigara forumu burda da var. Cihaz olarak Swag tek bataryalı, onun yerine klasik Revenger alabilirsin, boyutları aynı. Hazır coilli drag x kullandım, cihaz olarak da tavsiye ederim, drag serisinin pnp coilleri bence çok başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Naçizane tavsiyem hiç başlamayın.
    Yoo illa ben kullanacağım diyorsanız 0 nikotin olan likitler kullanınız
    Hocam yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, teşekkürler tavsiyeniz için ama sigarayı bırakamadığım için başladım, nikotinsiz değerleri nerdeyse minimum.

Bu mesaj silindi.
    Bu siteden ürün sipariş edecek arkadaşlar hiç heveslenmesin, benim söylediğim 2 likit yerine kendi seçtikleri saçma sapan likitleri gönderdiler. Sitede satışa sundukları ürünler kendilerinde yok, kime ne geçirirsek kardır diye açmışlar bi tane site.

• quote:

Naçizane tavsiyem hiç başlamayın.
    Yoo illa ben kullanacağım diyorsanız 0 nikotin olan likitler kullanınız
    Cevabınız için teşekkürler. Çok içecek birisi değilim, sadece meraktan alıyorum diyelim.

Vaporesso Swag Kit siparişini yaptım. Ancak dediğiniz gibi kaliteli 0 nikotin likit bulamadım. Sanırım 3mg premium bir likit alacağım. Yada sizin önerdiğiniz biryer varsa oradan alabilirim.

İyi günler.

Edit: buharvagonu adlı siteden deneme amaçlı 2 adet nikotinsiz likit aldım. Kullandıktan sonra yorum yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryphoenix -- 18 Eylül 2020; 16:40:29 >

Bu mesaj silindi.
    OHW Milk Man ve Police Man söyledim, OHW Muffin ve 4 tane Big City likidi gönderdiler. Gönderdiği 10 liralık 10ML likitleri de 30 liradan hesaplayıp siz kardasınız diyor bana. 100 liranın çöpe gittiğine değil, boş yere 2 gün beklediğime yanıyorum. Bunlara bel bağlamayayım diye e sigara forumunda satış yapan bir kişiden de Loaded Çikolatalı Donut söylemiştim neyse ki.

Likit sipariş edecek arkadaşlar smok.net, buharistan, metesconcept gibi sitelerden sipariş verip mağdur olacağınıza, e sigara forum yazınca çıkan sitedeki ilanlardan söyleyin. Aynı gün o forumdan da likit söylemiştim, ne sipariş verdiysem o geldi bugün. Son kullanma tarihine de uzun bir süre var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 18 Eylül 2020; 20:14:31 >

• quote:

Yanlış hatırlamıyorsam yukarıda siz sormuştunuz bu siteyi bir kaç sayfa geri giderseniz benzer sorunla karşılaşan bir arkadaş var onu örnek gösterecktim ama memnun olanlarda var o yüzden yazmadım
    Geçmiş olsun
    Şikayetvar'da da bu site ilgili bazı şikayetler vardı, arkadaş tavsiye etti diye sipariş verdim ben de. Neyse ki ufak 2 tane ürün söylemiştim zararım 100 lira oldu. E sigara ve likit satışı yapan sitelerin sanırım tamamı dolandırıcı. Tarihi geçmiş ürün, fake ürün satmakta bir sakınca görmüyorlar.

E sigara forumundan aldığım ilk likit güzel, bundan sonra da her türlü alışverişimi forum sitesinde direk satıcıdan yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Ölüler Görür -- 18 Eylül 2020; 20:13:56 >

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Şikayetvar'da da bu site ilgili bazı şikayetler vardı, arkadaş tavsiye etti diye sipariş verdim ben de. Neyse ki ufak 2 tane ürün söylemiştim zararım 100 lira oldu. E sigara ve likit satışı yapan sitelerin sanırım tamamı dolandırıcı. Tarihi geçmiş ürün, fake ürün satmakta bir sakınca görmüyorlar.

E sigara forumundan aldığım ilk likit güzel, bundan sonra da her türlü alışverişimi forum sitesinde direk satıcıdan yapacağım.

Alıntıları Göster
    Sırf bu yüzden kendi likitimi kendim yapıyorum
    En garantili yer forum

• Arkadaşlar bende meteconsept mağduru oldum yolladıkları likit sanırım sahte şişe üzerinde son kullanma tarihi yok içemiyorum malesef. Bu arada buharkeyf sitesinden one hit wonder my man satın aldım 100ml 3mg nikotinli.çok seveni var bu likitin ama ben beğenemedim tatlı geldi bana.isteyen varsa mesaj atabilir aldığım rakamdan daha uyguna yardımcı olurum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solo il GALA

Arkadaşlar bende meteconsept mağduru oldum yolladıkları likit sanırım sahte şişe üzerinde son kullanma tarihi yok içemiyorum malesef. Bu arada buharkeyf sitesinden one hit wonder my man satın aldım 100ml 3mg nikotinli.çok seveni var bu likitin ama ben beğenemedim tatlı geldi bana.isteyen varsa mesaj atabilir aldığım rakamdan daha uyguna yardımcı olurum
    Valla ben bu saatten sonra o buharkeyfdir, meteconcept, smok.net'dir hiç bir ürün almam. En azından forum sitesinde satıcının kim olduğu belli, daha öce yaptığı satışlar belli. Malum sitelerin hepsi 'Türkiye'nin en güvenilir, %100 orjinal e sigara sitesi' diye pazarlıyor kendini ama hepsi fake. Şansına sana orjinal ürün de gelebilir, fake ürün de gelebilir, son kullanma tarihi geçmiş ürün de gelebilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.