Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (204. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.158
Cevap
235
Favori
538.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aksoft

Likit alıcam önerileri açığım Pico cihazla yeni başladım güzel bir şeyler önerin bana
    sütlü çikolata
    kahve ve türevleri
    tütün ve türevleri
  • Arkadaşlar, tat alamama sorunu sayenizde çözdüm, coil'in kalitesiz ve sahte olmasından kaynaklı bir sorunmuş.
    Şimdi de kendi likitimi evde kendim yapmak istiyorum. ilke kimyadan sipariş vereceğim ancak Vg, Pg, Nikotin bunlardan hangi markaları önerirsiniz, boğaz vurumu güzel olsun ve yoğun aroma tadı istiyorum oranları nasıl olmalı, nasıl bir şey sipariş etmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihtekerrur

Arkadaşlar, tat alamama sorunu sayenizde çözdüm, coil'in kalitesiz ve sahte olmasından kaynaklı bir sorunmuş.
    Şimdi de kendi likitimi evde kendim yapmak istiyorum. ilke kimyadan sipariş vereceğim ancak Vg, Pg, Nikotin bunlardan hangi markaları önerirsiniz, boğaz vurumu güzel olsun ve yoğun aroma tadı istiyorum oranları nasıl olmalı, nasıl bir şey sipariş etmeliyim bilgilendirirseniz sevinirim
    Ben en son bu birleşimi aldım ama benim için boğaz vurumu çok fazla.
    Elektronik Sigara - ANA KONU-
    Tekrar 90/10 nbase aldım ve seyrettim.
    Elektronik Sigara - ANA KONU-
    Tavsiyem önce DiyKit alıp demlemen hem demlenme süresi az hem aroma oranını daha rahat ayarlarsın.

Türkiye'nin Kimya Deposu En Kaliteli Nbase ve Aroma Markaları
    Diy Kit Aroma
    https://www.ilkekimya.org/diy-kit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 3 Şubat 2020; 21:42:39 >
  • clupturk kullanıcısına yanıt
    Aylarca kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım içerken zevk aldığım yerden yine aynı aromaları olan likitleri aldım ancak geçmişte aldığım tadı alamıyorum. coili değiştirdim oldukça farkettirdi ama aroma sorununu yaşıyorum eskisi gibi alamıyorum tadı. likitlerin aroma miktarının azaltılması ya da kalitesiz NBase kullanımı da tat alamama sorununa etken midir yoksa Coil atomizer ya da pilden alınan enerji ile mi ilgili bir sorun yaşıyorum anlamadım. neden olabilir?
  • Arkadaşlar merhaba bir sorunum olacak neyden kaynaklı olduğunu çözemedim. Blitzen rta atomizer kullanıyorum. Öncesinde problem yoktu ama şimdilerde likit doldurduğum sırada yandaki hava kapaklarından doldurduğum limiti direk boşaltıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar SMOK X-Priv Kit almak istiyorum, kullanmış ve kullanmaya devam eden var mı sorun çıkaran bir cihaz mı bir sitede buldum piller hariç 399 TL diyor fiyatına, daha uygun alabileceğim ve elden satış yapılan deneme imkanımın olduğu birisi var mı?
  • quote:

Arkadaşlar SMOK X-Priv Kit almak istiyorum, kullanmış ve kullanmaya devam eden var mı sorun çıkaran bir cihaz mı bir sitede buldum piller hariç 399 TL diyor fiyatına, daha uygun alabileceğim ve elden satış yapılan deneme imkanımın olduğu birisi var mı?
    xpriv ağır ama güzel bir makine özellikle atomizeri çok başarılı.
    diğer atoların coilleri 5 adeti 80-100 lira arası iken xpriv in coilleri 3 tanesi aynı fiyat ama daha uzun ömür verir.
    Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
    Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
    http://forum.esigaram.us/index.php

burada tedarikçiler var sorunsuz alışveriş yapabilirsin

@Sunal42
    contalarının sağlam olduğundan eminsen ki hava kanallarından atıyormuş likiti tamamen pamuklama ile alakalı.Bu gibi durumlarda likit koymadan önce hava kanallarını kapat likiti doldur kapağı yerine tak ama tam kapatma içeride basınç yapmasın atomizeri ters çevir kapağı bu şekilde tam kapat. sızıntı vs yapmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

xpriv ağır ama güzel bir makine özellikle atomizeri çok başarılı.
    diğer atoların coilleri 5 adeti 80-100 lira arası iken xpriv in coilleri 3 tanesi aynı fiyat ama daha uzun ömür verir.http://forum.esigaram.us/index.php
    burada tedarikçiler var sorunsuz alışveriş yapabilirsin

@Sunal42
    contalarının sağlam olduğundan eminsen ki hava kanallarından atıyormuş likiti tamamen pamuklama ile alakalı.Bu gibi durumlarda likit koymadan önce hava kanallarını kapat likiti doldur kapağı yerine tak ama tam kapatma içeride basınç yapmasın atomizeri ters çevir kapağı bu şekilde tam kapat. sızıntı vs yapmayacaktır.

Alıntıları Göster
    Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ediyorum. Ancak forumda satıcılara ulaşamadım, kendi sitesinden mi yapılıyor satışlar forum üzerinden de satış yapılıyor mu
  • quote:

Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ediyorum. Ancak forumda satıcılara ulaşamadım, kendi sitesinden mi yapılıyor satışlar forum üzerinden de satış yapılıyor mu

Alıntıları Göster
    Forum üzerinden satış yapıyorlar.
    Az evvel baktım bir kaç satıcı da var yanlış anlaşılmaya mehil vermemek için direkt linki vermek istemiyorum.

BU linkten daha çabuk bulursunuz önceki mesajımda forumun ana sayfasını vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Forum üzerinden satış yapıyorlar.
    Az evvel baktım bir kaç satıcı da var yanlış anlaşılmaya mehil vermemek için direkt linki vermek istemiyorum.

BU linkten daha çabuk bulursunuz önceki mesajımda forumun ana sayfasını vermiştim.

Alıntıları Göster
    Dumanın yüksek miktarda geliyor olması ancak aroma tadını alamıyor oluşum neden kaynaklıdır ?

not: daha önce sahte coil kullanıyordum daha sonra bir siteden sipariş verdim orjinal coil aldım. Orjinal coil ilk etapta güzel aroma veriyordu ancak şu an saman iççiyor gibiyim, bomboş sadece duman çıkıyor, aroma tadı yok gibi bir şey, önceden güzel aroma tadı veriyordu. Atomizerden kaynaklı bir sorun olabilir mi cihaz 2 yıl önce alındı
  • tarihtekerrur T kullanıcısına yanıt
    2 sebep olabilir.
    Buharcı dili dediğimiz tad alma duyusu zayıflar
    Birde atomizeri haftada 2 kere en kötü 1 kere temizlememek.
    Bi süre dediğiniz zaman ne kadar bilmiyorum ama coil zamanla özelliğini yitirir ve bi süre sonra yanık tad vermeye başlar.
    Ben doğru tadı almamaya başladığımda değiştiriyorum. Smok baby t 10 coil de 15 gün gibi oluyor ama 3 tane atomizer kullandığım için uzun süre kullanıyorum

• Bir de kesinlikle sahte coil kullanmayın
    Bazı sahte coillerde pamuk kokusu bile gelir
    Değmez bence

• quote:

Aylarca kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım içerken zevk aldığım yerden yine aynı aromaları olan likitleri aldım ancak geçmişte aldığım tadı alamıyorum. coili değiştirdim oldukça farkettirdi ama aroma sorununu yaşıyorum eskisi gibi alamıyorum tadı. likitlerin aroma miktarının azaltılması ya da kalitesiz NBase kullanımı da tat alamama sorununa etken midir yoksa Coil atomizer ya da pilden alınan enerji ile mi ilgili bir sorun yaşıyorum anlamadım. neden olabilir?
    ben 3 cu senemdeyım artık hangı aromayı alırsam alayım öyle çok bir fark hissetmiyorum. bu çiğnedıgın tatlı sakızın zamanla tadı gitmesine benzetebılırız. ancak ara vermen lazım kı tekrar o tadı alasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

ben 3 cu senemdeyım artık hangı aromayı alırsam alayım öyle çok bir fark hissetmiyorum. bu çiğnedıgın tatlı sakızın zamanla tadı gitmesine benzetebılırız. ancak ara vermen lazım kı tekrar o tadı alasın.

Alıntıları Göster
    Atomizerin aromaya etkisi var mı, yoksa coil mi daha etkili aromayı alma konusunda?
  • quote:

Atomizerin aromaya etkisi var mı, yoksa coil mi daha etkili aromayı alma konusunda?

Alıntıları Göster
    İkisininde etkisi var hocam.

Bazı atomizerler buharı çok verir. Bazısı aromayı daha çok verdiği söylenir. farklı özellikleri baskın olan atomizerler var.

Aromayı iyi veren bir atomizerin var diyelim. Çakma coil taktın kalitesiz olduğu için aromayı az verebilir. Ama fark etmeyedebilir. bunları hep deneye deneye anlayabilirsin.

Uygun atomizer, orjınal coil ile yüksek olasılıkla en iyi verimi alacaksın.

Çok komplike bir sistem hocam herkes gibi bazı şeyleri deneyerek anlayabılırsın. 2 ay içtin aynı aromayı orjınal coıl atomızer bile tadı almana yetmeyebilir dilin alıştığı için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir suredir esigara almayi dusunuyorum ama konuda hic bilgim yok ve ozellikle satislarin nerede ve nasil yapildigini ogrenmek istiyorum.
    Ben uzun suredir sarma tutun kullaniyorum, ekonomik olarak sigaraya gore cok daha makul ancak cok pasakli ve bazen sigaraya nispeten daha kotu koku birakiyor.
    Standart baslangic setlerin fiyat araliklari nedir ve omru ne kadardir?

• quote:

Orijinalden alıntı: flywalker

Bir suredir esigara almayi dusunuyorum ama konuda hic bilgim yok ve ozellikle satislarin nerede ve nasil yapildigini ogrenmek istiyorum.
    Ben uzun suredir sarma tutun kullaniyorum, ekonomik olarak sigaraya gore cok daha makul ancak cok pasakli ve bazen sigaraya nispeten daha kotu koku birakiyor.
    Standart baslangic setlerin fiyat araliklari nedir ve omru ne kadardir?
    Aradığınız her şey burada hocam.
    umarım e sigaraya geçersiniz.
    1 hafta sonra ateşli sigaraya lanet edeceksiniz :) bu pis şeyi neden kullanmışım diyeceksiniz.
    yebi başlayanlar başlıklı forumu mutlaka okuyun.
  • 4 günlük ProColor var. kutu vs. tam arkadaşlar. 2 adet pil ile beraber yollarım. Ne yazık ki One Hit Wonder My-man likitini aldim ama hiçbir şey hissetmedim. Bana göre değil herhalde. PM açık

100ml myman mevcut 80 ml falan kalmistir. onu da uyguna veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 9 Şubat 2020; 22:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

4 günlük ProColor var. kutu vs. tam arkadaşlar. 2 adet pil ile beraber yollarım. Ne yazık ki One Hit Wonder My-man likitini aldim ama hiçbir şey hissetmedim. Bana göre değil herhalde. PM açık

100ml myman mevcut 80 ml falan kalmistir. onu da uyguna veririm.
    OHW likitlerinde 100ML olan yeni serisi salt likitten yapılmakta, o nedenle eski aroması ve lezzeti kalmadı.
    Öncesinde bayıla bayıla içtiğim OHW likitleri şu an sizin belirttiğiniz gibi boş geliyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Atomizer'de kullanılan maden kalitesi ve hava gözenekleri büyük rol oynuyor aroma değişkenliğinde.
    Misal herhangi bir atomizer'de hava gözeneklerini çok hafif kıstığınızda başka aroma, hava gözeneklerini açtığınızda ise başka seviye de aroma alırsınız.
    Her atomizerin şekli şemali yapısı ve mühendisliği farklı oluyor, kimisinin hava aktarımı mükemmel çalışırken, diğerinde çok daha düşük hava akımı olabiliyor yapısı itibariyle.
    Bunun yanısıra atomizer de kullanılan madenlerin de kalitesi ısıya ve ateşleme zamanlamasına etki yaratıyor. Bir başka atomizer de 3 saniye içinde aldığın yoğun aromayı, bir diğerinde 8.saniye de alıyorsun, ki bu da hem coilin hem de pilin ömrünü kısaltıyor. Her ikisi bakımından da size zarar ettirmiş oluyor.

Coil konusunda ise, yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi sakın sahte kullanmayın. Sahtelerin demir ve tel yapısı kalitesiz oluyor, yüksek ısıya maruz kaldıkça atomları parçalanıp parteküller halinde ciğerinize giriyor. Kısa zaman diliminde zararını fark etmezsiniz, lakin yıllar sonra ciğerlerinizde geri dönüşü olmayan ciddi problemler ortaya çıkabilir.
    Coiller de ise eğer bol buhar istiyorsanız düşük ohm değerindekileri, yoğun aroma arzu ediyorsanız da yüksek ohm değerli coilleri tercih ediniz.

Misal;
    0,15ohm coil, aromayı az verir ama nargile gibi yoğun duman çıkarır.
    0,40ohm coil, üsttekine göre nerdeyse yarı oranında duman verir, ama likit olarak olabilecek maksimum aromayı alırsınız.

eskisi gibi aroma alamıyorsanız günde en az 1 kez dilinizi diş fırçasıyla fırçalayın veya limon yiyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 10 Şubat 2020; 4:53:37 >
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.