Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.687
Cevap
230
Favori
508.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arph


    quote:

    Orijinalden alıntı: lotr88


    quote:

    Orijinalden alıntı: Arph

    Arkadaşlar bugün yeni başlayacağım e sigara ya hayırlısıyla. İş yerime satıcı arkadaş gelecek öğleden sonra. Eleaf IStick Pico alacağım 230 TL + 30 TL kaliteli pil 260 TL ye gelecek. Aliexpress de çok daha ucuza gelebiliyor fakat gümrük riski kargo bekleme süresi falan olduğundan o işe girmek istemiyorum.

    Sizce makina ve fiyat olarak vdoğru seçimmidir?

    istick pico ben kullanmadım ama çok övülen bir cihaz. başlangıç için iyi bir seçim.fiyat hakkinds pek fikrim yok ama fena değil gibi.

    Aldım hocam yaklaşık 2 saattir kullanıyorum. Babas Likid 80/20 6 mg nikotin ile şuan için içim ile ilgili yorum yapacak kadar tecrübe edinemedim tabi ama tip olarak on numara duruyor

    Gayet güzel bir seçim yapmışsınız pico güzeldir. Mini boyutundan büyük işler yapıyor benimde köşede yatan bir Picom var
  • Merhaba arkadaşlar bendede Joyetech eGo AIO D22 XL modeli var 0.6ohmluk coil kullaniyorum. Gayet memnunum. Natura likit elma kavun karıştırıyorum tadı şahane. Alidende 10 tane coil siparis verdim. TRde yaklaşık 4 katı fiyati var çünkü. Bakalım gelecekmi. Aldığım satıcı yorumlarında paso türkler var %90i ulaşmış ellerine. Şu anlik cihazdan memnunum. Sadece evyaplara yöneliyim diyorum ama bu gliserolu ve glikolu aromayi nikotini nerden temin etcez. Yapımı nası bilen arkadaşlar detaylı yazarsa merdiven alti üretimlere muhtaç olmadan kendimiz yaparız. NOT: Internetteki elektronik sigara sitelerini iyi araştırın (şikayet var gibi sitelerden). Ben dolandırıldım. Sizinde başınıza gelmesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uqurk

    Merhaba arkadaşlar bendede Joyetech eGo AIO D22 XL modeli var 0.6ohmluk coil kullaniyorum. Gayet memnunum. Natura likit elma kavun karıştırıyorum tadı şahane. Alidende 10 tane coil siparis verdim. TRde yaklaşık 4 katı fiyati var çünkü. Bakalım gelecekmi. Aldığım satıcı yorumlarında paso türkler var %90i ulaşmış ellerine. Şu anlik cihazdan memnunum. Sadece evyaplara yöneliyim diyorum ama bu gliserolu ve glikolu aromayi nikotini nerden temin etcez. Yapımı nası bilen arkadaşlar detaylı yazarsa merdiven alti üretimlere muhtaç olmadan kendimiz yaparız. NOT: Internetteki elektronik sigara sitelerini iyi araştırın (şikayet var gibi sitelerden). Ben dolandırıldım. Sizinde başınıza gelmesin.

    Merhaba dostum natura likit kaliteli bir likit değil bırakman yararına olacaktir en başta bunu belirtmek ister, bir çok kullanıcıda çamaşır suyu gibi tadı olduğunu söylüyor. Ev yap ile daha kaliteli likitleri dahada uygun mal edebilirsiniz.



    nBase ve premium arama dediğimiz aramalarda ilk likitlerinizi kolayca yapabilirsiniz, sonrasında VG, PG, Nikotin ayrı alıp yapmanız ve bu süreçte araştırmalar yaparak daha detaylı öğrenmeniz daha mantıklı olacaktır. Benim güven konusunda en ufak sorun yaşamadığım siteleri belirtir size önceleri sürekli bu sitelerden alışveriş yapardım.



    -elektroniksigaravip

    -buharistan.us

    -temizbuhar

    -esigara.co



    Bu siteleri gönül rahatlığı ile tercih edebilir biraz sıkı araştırmalarla forumlarda çok çok uyguna fiyatlar bulabilirsiniz. Yanlız mod, atomizer, coil, pil gibi ürünleri bu sitelerden almayın bildiğiniz üzere ülkemizde yasak olduğu için bu tarz siteler oldukça pahalı uygun durumlardan bulunup çok ucuza mal edilebilir.



    Şimdi siz bu sitelerden nBase alın örnek veriyorum %70VG - %30PG 6mg nikotin 100 mi bir nBase aldınız. Keyfinize ve ağız tadınıza göre göre birde aroma verirsiniz. Sonrasında ürünler elinize geçince aramanın üzerinde kullanım miktarları yazar örneğin:



    Min: %5 - mak:%10 veya

    min:%10 - mak:%15



    Sizde bu değerlerde karıştırarak likitinizi yaparsınız. Tavsiyem krema bulunduran aramalar ile yapacağınız likitleri en az 10 gün nane veya mentollü bulunduranları en az 15 gün demlemenizdir.



    Mobilden yazıyorum yazım hatası ve imla hatası ise affolla

    .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakkoba

    Hocam almadan önce kesinlikle bol bol araştırın youtube da videolar izleyin.



    Buharmanya

    Onur Okur

    Buhar odası



    Gibi kanalları amaç tecrübe kazanmanız. Ayrıca google yazdığınızda çıkan siteler çok pahalıya satıyor. Facebooktaki elektronik sigara gruplara girip uygun fiyatlara bulabilirsiniz.. Tabi almadan ücret yollamadan önce alacağınız kişinin paylaşımlarını takip edin. Bulunduğunuz şehirden satıcı bulup elden de alabilirsiniz.



    Pico Set MEGA

    Pico Set

    eGo AIO

    Evic AIO

    vTwo Mini

    Ijust S

    Wismec



    Saydığım cihazlar başlangıç için uygun olan cihazlar. Google da aratın mesela herhangi bir sitede fiyatları daha yüksek. O yüzden iyice araştırın bilinçlenin.

    Merhaba dostum gayet güzel, yararlı bir yorum olmuş fakat yeni başlayanlara wismec önermeyelim lütfen 250wattlara çıkabilen 3 pilli canavar bir modu giriş seviyesi görmüyosunuzdur umarım :)
  • Merhaba,

    Ben de aliexpress'ten birkaç gün önce sipariş verdim, elime ulaşması sanırım 1 ayı geçecek fakat araştırmalara şimdiden başladım...

    Başladım ama en başta sizin de belirttiğiniz gibi atomizeri, coili, likiti, oyu, buyu...
    La dedim noliyy?? Çak Zippo'yu yak cigarayı, bu uğraş neye? demedim değil :))

    Aldığım cihazın uzuuuun adı:
    Joyetech eVic VTwo Mini Vape Kit with Cubis Pro Tank vs VTWO MINI Box MOD eVic VTC Mini

    Daha bu uzun isimdeki içeriği bile çözemedim :))

    En alta fotoğrafını da ekledim cihazın...

    Gelelim sorularıma...
    Batarya konusunu araştırdım, Sony VTC6 kaliteli olsun diye düşünerek almayı düşündüğüm pil... +38 TL (kargo hariç)
    Yazdığınız forumlardan birini de kısa bi okumaya çalıştım ama o kadar karışık ki konu bilmeyen için...

    1 pil yetmez diyorlar mesela, yanınızda ikincisini de taşıyın diyenler var... +38 TL daha
    Ayrıca cihazın üstündeki micro usb üzerinden şarj etmenin patlamalara sebep olabilecek durumlardan biri olduğundan bahsedilmiş... sonuç bi de şarj aleti lazım sanırım +120 TL

    bi kısım medya evyaptan uzak durun, ölmeyin diyor :) e burada da bazı arkadaşlar kendiniz yapın, keyfini sürün diyor...
    ayrıca nBase denilen öz maddemizi nereden kaliteli, güvenilir şekilde temin edebiliriz? +kaç para?

    yine araştırırken likitim.com diye bir sitede ortalığı kasıp kavuran ZIKKIM isimli bi likite denk geldim... o kadar övmüşler ki site sahipleri parayla yorum yazdırmış diye düşünmedim değil... VG-PG demişsiniz ya, bu ZIKKIMda %95 VG mi ne kullanıyorlarmış... PG sadece aromayı şettirmek içinmiş falan...

    SONUÇ OLARAK...
    - Bu aldığım cihaz için pil haricinde nelere ihtiyacım olacak?
    - Volt/Watt ayarlarını ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olacaksa günde 1 paket ağır sigara içicisiyim...
    - 20 günde 1 değiştirmemizi önerdiğiniz coiller... Her cihaz için farklı mı oluyor? Benim aldığım cihaza uygun coillerin adı, sıfatı ne olmalı?
    - Şimdilik bu kadar... Konunun abonesiyim artık :)

    Teşekkürler şimdiden...

    Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • ve ayrıca :)

    boğaza vurum nedir?

    ben sigara gibi içmek istiyorum ve sanırım bunun adı da sigara içim diye geçiyor... nargile gibi doğrudan ciğerlere çekmek istemiyorum, hiç yoktan şimdilik öyle düşünüyorum...

    bu coillerin de ohm değerleri var bi de... lean watt, volt yetmedi bi de ohm çıktı... üni.de elektronik dersini göreli de 15 yıl oldu :)
    aldığım cihazın coilinin ohm değeri kaç? Benim hangi değerlerde coil bakmam gerekir?

    ya çok soru var? bırakmasak mı :)
  • bdrc kullanıcısına yanıt
    Merhabalar dostum öncelikle ürününüz hayırlı olmasını dilerim. Gelelim sorularına

    - Hemen hemen her atomizerın coilleri farklıdır. Sizin Atomizerınıza uyucak olan coil http://www.buharistan.us/urun/joyetech-evic-vt-yedek-atomizer-coil-5li-paket/1112/

    - Watt ayarını ürün kurulumu yaparken coilin üzerini okursunuz üstüne yazar örnek olarak; 30-100w gibi yani 30 ile 100w arası çalışabilir siz böyle bir coil ile 30 dan başlayarak ağız tadınızı bulabilirsiniz.

    - Sony Vtc6 ve Sony Vtc5 piller gayet iyidir. Modunuz tek pilli olduğu için mod üstünde şarj edilebilir patlamaz korkmayın fakat harici bir şarj aleti ile daha iyi sonuçlar tabiki alınabilir. Elinizde 2. bir yedek pilinizin olması sizin yararınıza olacaktır.

    - Yeni kullanıcı iseniz Türk yapımı efkar likitleri edinebilirsiniz kullanıp pişman olan kullanıcısı yoktur http://www.xbuhar.com/http://www.ebuhar35.com/

    - Evyap yap için yapılan eleştirileri aklınızdan çıkartın bir çoğunun başarısız likitler yapıp hüsran sonuçlar ile karşılandığına bağlayarak evyapa bu şekil yaklaştığını düşünüyorum. Fakat 1-2 likit kullanın araştırmalar yapın ve evyapa o şekil geçmenizi öneririm neyin ne olduğunu birazcık öğrenmek iyi olacaktır gerekirse bu konuda gerekli yardımıda verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatakdag -- 5 Ocak 2017; 2:57:14 >
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    Haklısın ben o gün wismec siparişi verecektim ordan aklımda kalıp gözümden kaçmış. Zira wismec prof bir cihaz. Teşekkürler uyarın için
  • Selam millet. 1 aydır bu işin yolcusuyum. normal sigarayı istemiyorum bile artık.
    dün itibariyle de cihazımı Ego One V2'den Target Pro Starter Kit ile değiştirdim.(Çok iyi cihaz)
    Ancak drip tip biraz kısa bazen yakıyor.
    TR'de Targer Pro için düzgün ürünler bulabileceğim bir yer varsa mesaj kutumu bi ışıklandırabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kedi bedri

    Selam millet. 1 aydır bu işin yolcusuyum. normal sigarayı istemiyorum bile artık.
    dün itibariyle de cihazımı Ego One V2'den Target Pro Starter Kit ile değiştirdim.(Çok iyi cihaz)
    Ancak drip tip biraz kısa bazen yakıyor.
    TR'de Targer Pro için düzgün ürünler bulabileceğim bir yer varsa mesaj kutumu bi ışıklandırabilir misiniz?

    Pm Atıldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakkoba

    Özelden yazdım hocam



    bana da gönderebilir misiniz?
  • canobeg kullanıcısına yanıt
    Hocam hayla arayış içindeyseniz kendi cihazımı satıyorum 5 günlük daha

    Target Pro Set.

    Satma sebebine gelince. Çocuğum olacak hem sigaradan hem bundan kurtulma kararı aldım.

    Biraz internetten araştır istersen. Ürünü beğenirsen tekrar konuşuruz.
  • EDIT: ANKARA içi rba atomizer için 100tl yi geçmeyecek box mod alınır

    (20 dolarlık ürünü 100 dolara satmaya çalışanlar yazmasın cidden biliyorum gümrükten geçirmek zor,
    biliyorum kar etmek sizin en doğal hakkınız
    ama el insaf 20 dolarlık ürünü geçirdin katlandın kar filan derken
    40 dolara sat 50 ye sat 60 a sat ama 100 dolara satmak nedir ? )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan_11 -- 8 Ocak 2017; 12:0:55 >
  • Eleaf iStick Pico ıstanbuldan nerden nasıl bulurum elden alıcam ılk kullanımım olacak e sıgara tavsıyeler ıcın tesekkurler(fıyatlandırma nasıl tam set ıcın ato coıl ıcınde olcak)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bolsu1

    Eleaf iStick Pico ıstanbuldan nerden nasıl bulurum elden alıcam ılk kullanımım olacak e sıgara tavsıyeler ıcın tesekkurler(fıyatlandırma nasıl tam set ıcın ato coıl ıcınde olcak)

    Merhabalar dostum. Pico güzel bir tercih olacaktır zaten kit olarak alırsanız içinden melo3 mini atomizer ve iki adet coil ile geliyor yanına ayrıyetten pil ve likit almanız verekiyor. Sitelerdeki fiyatları pahalı geldi bana. Facebook kanallarındaki elektronik sigara pazarlarına bakarsanız kit olarak 220 TL civarlarında dolanıyor ve bir çok satıcıda istanbul içi elden alışveriş yapıyor. Bulamazsanız tekrar haber verirsiniz sizin için tekrar ben bir göz gezdire bilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firatakdag


    quote:

    Orijinalden alıntı: bolsu1

    Eleaf iStick Pico ıstanbuldan nerden nasıl bulurum elden alıcam ılk kullanımım olacak e sıgara tavsıyeler ıcın tesekkurler(fıyatlandırma nasıl tam set ıcın ato coıl ıcınde olcak)

    Merhabalar dostum. Pico güzel bir tercih olacaktır zaten kit olarak alırsanız içinden melo3 mini atomizer ve iki adet coil ile geliyor yanına ayrıyetten pil ve likit almanız verekiyor. Sitelerdeki fiyatları pahalı geldi bana. Facebook kanallarındaki elektronik sigara pazarlarına bakarsanız kit olarak 220 TL civarlarında dolanıyor ve bir çok satıcıda istanbul içi elden alışveriş yapıyor. Bulamazsanız tekrar haber verirsiniz sizin için tekrar ben bir göz gezdire bilirim

    oncelıkle merhaba hocam konunuz gercekten cok acıklayıcı olmus sızın konu mesajınıza guvenerek bu markaya yoneldım acıkcası.Hayatımda ılk defa kullancam e sıgarayı umarım yardımlarınızı esırgemezsınız kıt olarak derken komplemı?(pıl vs)
    ıstanbul bahcelıevlerdeyım
    yakın zamanda sırkecı dogu banka gıtmeyı dusunuyorum bu cıhaz ıcın orda tavsıye edeceyınız bır yer varsa tavsıyelerınıze acıgım
    bırde bu cıhazlar ıcınde yansanayı orjınal ayrımı yapmak kolaymı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bolsu1


    quote:

    Orijinalden alıntı: firatakdag


    quote:

    Orijinalden alıntı: bolsu1

    Eleaf iStick Pico ıstanbuldan nerden nasıl bulurum elden alıcam ılk kullanımım olacak e sıgara tavsıyeler ıcın tesekkurler(fıyatlandırma nasıl tam set ıcın ato coıl ıcınde olcak)

    Merhabalar dostum. Pico güzel bir tercih olacaktır zaten kit olarak alırsanız içinden melo3 mini atomizer ve iki adet coil ile geliyor yanına ayrıyetten pil ve likit almanız verekiyor. Sitelerdeki fiyatları pahalı geldi bana. Facebook kanallarındaki elektronik sigara pazarlarına bakarsanız kit olarak 220 TL civarlarında dolanıyor ve bir çok satıcıda istanbul içi elden alışveriş yapıyor. Bulamazsanız tekrar haber verirsiniz sizin için tekrar ben bir göz gezdire bilirim

    oncelıkle merhaba hocam konunuz gercekten cok acıklayıcı olmus sızın konu mesajınıza guvenerek bu markaya yoneldım acıkcası.Hayatımda ılk defa kullancam e sıgarayı umarım yardımlarınızı esırgemezsınız kıt olarak derken komplemı?(pıl vs)
    ıstanbul bahcelıevlerdeyım
    yakın zamanda sırkecı dogu banka gıtmeyı dusunuyorum bu cıhaz ıcın orda tavsıye edeceyınız bır yer varsa tavsıyelerınıze acıgım
    bırde bu cıhazlar ıcınde yansanayı orjınal ayrımı yapmak kolaymı?



    Tesekkur ederim. Pico baslangic seviyesi kullanicilar icin en iyisi en sorunsuzudur. Istanbulda degilim bu yuzden ordan bir tavsiyede bulunamiyicam fakat satan guvenilir yerler varmis orda. Pil ve likit yaninda ayri almaniz gerekiyor malesef. Her turlu her zaman en aciklayici sekilde yardimci olmaya calisacagim merak etmeyin



    Urunun arkasindaki badrolu okutarak alirsaniz orjinalligini ogrenmis olursun saticiya mutlaka ustune basabasa barkodu okutmayi teklif edin
  • Selamun aleykum merhabalar bende lanet olası sigaradan kurtulmak istiyorum red kiwi önerdiler nasıldır bende başlamak istiyorum 150 tl geçmiyecek ürün lazım bu coil ve ATO kaç günde bir bitiyor pahalımıdır şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak550

    Selamun aleykum merhabalar bende lanet olası sigaradan kurtulmak istiyorum red kiwi önerdiler nasıldır bende başlamak istiyorum 150 tl geçmiyecek ürün lazım bu coil ve ATO kaç günde bir bitiyor pahalımıdır şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

    Merhabalar hocam aleykum selam. Redkiwi yi aklinizdan silin ve joyetech ego aio ya yonelin daha iyi ve daha uzun omurlu bir urun ve sizin istedigin fiyat araliklarinda. Coil kullanima bagli olarak 10-20 gun arasi gider ve 5 adedi ortalama 60 tl civari. Gonul rahatligiyla joyetech ego aio alabilirsiniz.
  • Peki dostum bu evyaplarda nbase aldık diyelim vg\pg oranını nasıl seçelim? Ayrıca buna ek olarak aroma alıp direk bu nbase ile karıştırıp demlememi yapıcaz? Yani diyelimki Fumetti Premium Nbase 3mg - 100ml bu üründen aldım içine direk 10ml lik aromanın tamamını mı boşaltmam lazım. Aromada %10-%15 yazıyor çünkü? Birde Premium tarifli aromayla normal aroma arasındaki fark nedir? Baya soru sordum hakkını helal et :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurk -- 8 Ocak 2017; 0:46:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.