Şimdi Ara

ELEKTRONİK SİGARA ALDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç gündür aklımdaydı bir kaç defa sigarayı bıraktım tekrar basladım bırakırken her seferınde zorlandım bu sefer elektronik sigarayla kolay bıraktım
    içinde nikotin varmış bağımlılım yaparmı yapmazmı bilmiyorum saglık bakanlıgı onaylamamıs saglıga zararlı diye en azından sigaradan faydalıdır sanki sigara faydalı birşeymiş gibi elektronik sigara zararlı diyorlar.
    Bi abi var çevremde günde 3 paket içiyordu 3 aydır bunun sayesınde sigara içmiyorum diyor yüzüne falan kan gelmiş renklenmiş almamda onun etkisi çok oldu
    aramızda kullanan varmı arkadaşlar...
  • Bende kullanmak istiyorum ama çevremde hiç kullanan olmadığı için gidipte almadım bilgi verirmisin;
    Kaç paraya aldın, markası nedir,almadan araştırma yaptın mı?,likit olayı tam olarak nedir kaç gün gider, masrafı nedir?
    Çok soru sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Bende kullanmak istiyorum ama çevremde hiç kullanan olmadığı için gidipte almadım bilgi verirmisin;
    Kaç paraya aldın, markası nedir,almadan araştırma yaptın mı?,likit olayı tam olarak nedir kaç gün gider, masrafı nedir?
    Çok soru sordum

Şöyle söyliyim netten çok araştırdım zararları faydalarını ama sonucunda sigaradan daha zararlı olmadıgına kanaat getirdim
    online satısı çok mecidiyeköyde satılan bi yer var oraya gittim gözümle göreyim adamla konusayım diye
    200 liraya aldım içinden bi tane likit yedek atomizer 2 ince kalem pil birde şarj aleti
    pilli oldugu için bunu tercih ettim
    içtiğin sigaraya göre likit var günde kaç oaket içiyorsan sana ona göre likit veriyorlar
    ilk gün zorlandım biraz yakma oldu ama sonrasında lıstım 3 gündür sigara içmiyorum hiç aramıyorumda şimdilik vereceğim bilgi bu kadar
    ha birde metrobüste içi koku yapmıyor
    evde oğlum sigara içme diye bana kızıyordu bunun ne oldugunu bile bilmiyor

artılar şu
    1-)bırakmak için birebir ileride bunu bırakabilirsin ama sigarayı asla
    2-)sigaradan en azından faydalı
    3-)koku yapmıyor üzerinde sigaranın o pis konusu olmuyor
    4-)likit 20 lira 1 hafta gidiyor sigarada günlük 1 paketten 30 lira paran gidiyor
    5-) canın sigara cektiğinde sinemada bile cıkarıp bi fırt cektinmi o krizi atlatıyorsun
    6-) 3 gündür sigarayı aramıyorum ve bunuda pek aramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeSiNaTöR

quote:

Bende kullanmak istiyorum ama çevremde hiç kullanan olmadığı için gidipte almadım bilgi verirmisin;
    Çok soru sordum

Şöyle söyliyim netten çok araştırdım zararları faydalarını ama sonucunda sigaradan daha zararlı olmadıgına kanaat getirdim
    online satısı çok mecidiyeköyde satılan bi yer var oraya gittim gözümle göreyim adamla konusayım diye
    200 liraya aldım içinden bi tane likit yedek atomizer 2 ince kalem pil birde şarj aleti
    içtiğin sigaraya göre likit var günde kaç oaket içiyorsan sana ona göre likit veriyorlar
    ilk gün zorlandım biraz yakma oldu ama sonrasında lıstım 3 gündür sigara içmiyorum hiç aramıyorumda şimdilik vereceğim bilgi bu kadar

artılar şu
    4-)likit 20 lira 1 hafta gidiyor sigarada günlük 1 paketten 30 lira paran gidiyor
    5-) canın sigara cektiğinde sinemada bile cıkarıp bi fırt cektinmi o krizi atlatıyorsun

Teşekkür ediyorum bilgiler için.
    Ben 1 paketi en az 3 gün içen biriyim, otlakçı olmazsa 5 güne kadar çıkıyor
    Ama bu kadarı da içmemek istiyorum,
    Evde koku yapıyor,
    Arkadaş ortamında içmeyenleri rahatsız ettiğim için kötü hissediyorum,
    Toplu taşıma araçlarında aynı şekilde,

Araştırma yapmışsın madem biraz daha bilgi istiyim senden ben öğrenci adamım 200 lira çok bu 60-70 liralık olanlar iş görmez mi?
  • quote:

quote:

quote:

Çok soru sordum

artılar şu

Evde koku yapıyor,

Araştırma yapmışsın madem biraz daha bilgi istiyim senden ben öğrenci adamım 200 lira çok bu 60-70 liralık olanlar iş görmez mi?

120 liralık vardı çin malıymıs
    o 200 lirayı alete veriyorsun az vereyım az içiyorum anlamına gelmiyor azda içsen çokta içsen alet o para sonrasında likit devreye giriyor ben bi likidi 1 haftada bitiriyorsam sen 1 ayda bitirirsin. oda 20 lira 50 çeşit aromalısı var nikotinin seviyesine göre her ceşidi var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok soru sordum

artılar şu

Evde koku yapıyor,

120 liralık vardı çin malıymıs
    o 200 lirayı alete veriyorsun az vereyım az içiyorum anlamına gelmiyor azda içsen çokta içsen alet o para sonrasında likit devreye giriyor ben bi likidi 1 haftada bitiriyorsam sen 1 ayda bitirirsin. oda 20 lira 50 çeşit aromalısı var nikotinin seviyesine göre her ceşidi var

Anladım hocam her yerde satıyorlar 60-70 liraya felan Konya'da çarşıda sürekli görüyorum o yüzden bilginiz varmı diye sordum.
    Madem işe yarıyor gidip alayım ayın 7sinde kredi alınca
  • Bence bu sigaradan daha zararli bir urun. babam aldi 2 hafta hasta yatti. cok kotu oksuruyordu. ben de deniyim dedin beni de oksurttu. nargile gibi icine subuhari cekiyosun. cigere su buhari cekmek sigaradan daha zararli olabilir. zaten saglik bakankigida yasaklamis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanyadan getirttim 1 tüp içtim sadece daha hiç şarj bile etmedim. Kullanamadım bana göre değil. İsteyen olursa uygun fiyattan verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: woop

Bence bu sigaradan daha zararli bir urun. babam aldi 2 hafta hasta yatti. cok kotu oksuruyordu. ben de deniyim dedin beni de oksurttu. nargile gibi icine subuhari cekiyosun. cigere su buhari cekmek sigaradan daha zararli olabilir. zaten saglik bakankigida yasaklamis.

orası bi gercek ama benım düsüncem şu
    sigarayı bırakmak cok cok zor ama nargile keyif işi nargileyi içince eve gidip içecek halin yok aramıyorsun bile
    buda nargile gibi
    bunun sayesinde sigarayı bırakacaksın bi müddet sonrada bunu rahat bırakabilirsin ama bunun süresinide uzatmamak lazım
  • esigara.us - elektronik sigara paylaşım platformu arkadaşlar gerek üyeler gerekse yöneticiler oldukça bilgililer alıcaksanızda burda satanlardan alın en azından orjinal olduğu garanti
  • Bazılarının ekmek parasına kötü bir etkileşim olabilir yorumum ama bence elektronik sigara kullanılmamalı. Geçen gün nasılmış diye bir iki içime çektim arkadaş vasıtasıyla, inan o kadar yapay geliyor ki aramoları(parliament, malboro, camel... vb. gibi aromaları dahil) hiçte sağlıklı gözükmüyor. Kanserojen havası bıraktı bende, açıkçası nasıl anladın derseniz, çok yapay(içinde kim bilir neler var). Ayrıca güvenilir bir marka da elektronik sigara ürünlerinde tedarik etmek çok zor, nikotin sakızları tavsiyemdir. Ek olarak, eğer kısa sürede bırakmaya yardımcı olacaksa buyrun deneyin diyorum ama müptela edecekse, uzak durulmalı.
  • gidin ince kıyım hafif tütün için de bunu içmeyin derim. en azından doğal oluyor tütün.

ayrıca ya normal sigara ya da tütün için ya da direk cold turkey tekniği kesip atın benim yaptığım gibi. 20 gündür ağzıma sürmedim o laneti bi daha da sürmem. ne gerçeğini ne elektroniğini
  • Bu elektronik sigara işinden baya kaldırdı kim çıkardıysa çakaaall
  • arkadaş aldı kullandı sarmıyor felan dedi bırakıcam dedi bigün başka bi arkadaş bi sigara uzattı ona yaktı bi çekti off be dedi allah varmış dedi elektronik direk leş bişeymiş dedi bıraktı normal sigaraya döndü
  • sigara da elektroniği de kanser yapıyor . ikisinde de aynı netice
  • Selamlar.
    Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ,bu süre içinde içtiğim toplam sigara adedi 10 tane yoktur ve bir aydır da satışını yapıyorum :) ilk başta niyetim satmak değildi kullanmak için aldım ama çevremde çok meraklısı ve talibi çıktı. Önce arkadaşlara da getirttim sonra bir gün aldığım arkadaş sen madem bu kadar satıyorsun bundan para kazansana dedi aklıma yattı satmaya başladım. Almadan önce çok araştırdım zararları nedir diye baktım. aslını isterseniz elle tutulur bir şey yok hiç bir yerde, yeni bir şey olduğundan kesin bulgular ile karşılaşamıyorsunuz. Düz mantık ile baktığımda yanmıyor ve en azından kağıt mürekkep girmiyor ciğerlerime dedim. Sonra yavaş yavaş özellikle merdiven çıkma performansımda düzelme hissettim ki yaklaşık 15 yıldır sigara içen biriyim! Bazı arkadaşlarım bunun psikolojik olduğunu düşünüyor, öyle ise bile sonuçta bence iyi bu durum.
    Sigarayı ilk hafta çok aradım özellikle alkol ile ama biraz da irade lazım. Şimdi nikotinsiz likit kullanıyorum arada, yavaş yavaş tamamen nikotinsiz likit kullanmaya başlamayı ve sonunda da tamamen bırakmayı düşünüyorum.
    Bu ürünü sigara yerine koyup yıllarca kullanmayı düşünmenin yanlış olduğu kanaatindeyim,bence bir süre sigarayı bırakmak için kullanılmalı ve sonunda da bunu da kullanmayı bırakmalı.
    Ben Ego C4 aldım ilk başta ve bir çok arkadaşıma da bundan aldık veya sattım :)) Bendekini kardeşim kap/kaç yöntemi ile eline geçirdikten sonra farkını görmek için Redkivi C6 aldım,açıkçası ben bir fark göremedim. Sadece şarj süreleri farklı. Likit olarak sadece Dekang kullandım. aromalı likitleri sevemedim ben pek zaten nargileyi de tömbeki tercih ederim evvelden beri.
  • elektronik sigara içmeyin diyen arkadaşlar:

siz sigaradan daha zehirli olduğunu sanıyorsunuz galiba. çalıştığım işyerinde 2 tane arkadaş elk. sigara sayesinde sigarayı bıraktılar. adamların yüzü canlandı resmen. 15-20 gündür içmiyorlar. Ben de bugün aldım. nasıl çalıştığını görmek için youtube'den tanıtım videosunu açtım. Bir de sigara yaktım ve bugün için o son sigaram oldu. Şu anda canım sigara istemiyor. Daha önce defalarca denememe rağmen bırakamamıştım. Şimdi de elk. sigara ile denemeye başladım. İnşallah bırakırım bu sefer.

Ama sigara kadar zararlı olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlar sağlık bakanlığı izin vermemiş falan yazmışlar. Sanki normal sigaraya izin var da buna yok gibi olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_kocak

elektronik sigara içmeyin diyen arkadaşlar:

siz sigaradan daha zehirli olduğunu sanıyorsunuz galiba. çalıştığım işyerinde 2 tane arkadaş elk. sigara sayesinde sigarayı bıraktılar. adamların yüzü canlandı resmen. 15-20 gündür içmiyorlar. Ben de bugün aldım. nasıl çalıştığını görmek için youtube'den tanıtım videosunu açtım. Bir de sigara yaktım ve bugün için o son sigaram oldu. Şu anda canım sigara istemiyor. Daha önce defalarca denememe rağmen bırakamamıştım. Şimdi de elk. sigara ile denemeye başladım. İnşallah bırakırım bu sefer.

Ama sigara kadar zararlı olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlar sağlık bakanlığı izin vermemiş falan yazmışlar. Sanki normal sigaraya izin var da buna yok gibi olmuş :D

amerikan reklam filmleri gibi yazmışsın türk usulüde kullanarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.