Şimdi Ara

Elektronik Egzoz Uygulaması Yeni Video (TAKTIRDIM Vİdeo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
5.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Narc0s3

En iyisi varex ama fiyatı yüksek ayrıca piyasada çok fazla orjinal diye satılanı var kazıklanabilirsin

Diğer markalarda ise genel problem bir süre sonra tam kapanıp tam açılmaması

Şahsi tavsiyem bulaşmayın belli bir süre sonra zaten ses sıkmaya başlıyor

Gitmeyen araca yakışmayan bir ses gibi geliyor

Kapak tahminim krum bağladığı için kapanmıyor,krum temizleyiciler kullanılabilir.Evet warex çok pahalı.Sıkılmayım diye elektrikli taktırıyorum direk normaltaktırsamdediğiniz gibi belli bir sure sonra sıkar,umarım sorun yaşamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde elektronik egzoz takıldığında resimde gördüğünüz üzere 2 çıkışlı başlık mevcut benim araçta;elektronik egzoza bu çift çıkışlı egzoz ucunu bağlayabilirmiyiz ? Yuvarlak olacaksa hiç sevmem.

Elektronik Egzoz Uygulaması Yeni Video (TAKTIRDIM Vİdeo)
  • Aracın ortasınamı takılıyor bu kumandalı egzoz yoksa çeşitleri mi var ? Ortasına takılıyorsa çok saçma sesin asıl arka egzozdan gelmesi lazım.
    Limit 400 oldu bu arada.

@*President*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 3 Şubat 2014; 23:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Aracın ortasınamı takılıyor bu kumandalı egzoz yoksa çeşitleri mi var ? Ortasına takılıyorsa çok saçma sesin asıl arka egzozdan gelmesi lazım.
    Limit 400 oldu bu arada.

@*President*

Varex susturucunun içinde bitiriyor işi. Açık durumdayken de ses susturucudan geliyor. Replikaları üretilmeye başlandı. Ararsan bulursun.

Bir de borudan kelebekli olanlar var. Kapalı konumda orjinal susturucuya yönlendiriyor, açtığın zaman ise direk borudan dışarı (free flow) veriyor. Tabi bu baya iyi böğürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: *President*

quote:

Aracın ortasınamı takılıyor bu kumandalı egzoz yoksa çeşitleri mi var ? Ortasına takılıyorsa çok saçma sesin asıl arka egzozdan gelmesi lazım.
    Limit 400 oldu bu arada.

@*President*

Varex susturucunun içinde bitiriyor işi. Açık durumdayken de ses susturucudan geliyor. Replikaları üretilmeye başlandı. Ararsan bulursun.

Bir de borudan kelebekli olanlar var. Kapalı konumda orjinal susturucuya yönlendiriyor, açtığın zaman ise direk borudan dışarı (free flow) veriyor. Tabi bu baya iyi böğürüyor.

400 Tl"ye ortalama bir şey yaptırmam mümkün mü yoksa işe yaramaz mı.Varex orjinallaeri 900 tl 1.500 arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 4 Şubat 2014; 0:18:29 >

• quote:

Bu tip birşey lazım;gerçi ilandakinin orjinal olduğunu sanmıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-varex-style-oem-tip-hks-tip-cift-cikis-2-yil-garantili-152708869/detay

@*President*

Çopur 500 liraya yapıyor dedim ya işte

• Tamam yarın bir gideyim şu çopur"a.

@*President*
  • Taktırdım.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Beğendin mi gerçi video"de ses net değil ama;600 tl gibi bir rakam tuttu ama ben sesi beğendim ses az gelirse orta susturucuyuda iptal ederim dedi ama onuda iptal edersem arabada durulmaz.2 saat sürdü.

@*President*
  • Rölantisi güzelmiş
  • Ulan ne is arkadas ya. Biz arabaya 20lira gaz parasi bulamiyoz millet egzoza bidolu para dokuyor Yanlis anlasilmasin bisey dedigim yok. Kendime guluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Rölantisi güzelmiş

Birde yakından dinlesen. :)
  • Haklısın gaz parasını bu kadar pahalı yapan devlet"e sormak lazım dediğini.Ben aracımın her vidasına param oldukça para yatırırım;güzel güzel bakarım ona egzoz;teyip;motor farketmez ona harcama yapmasam çar çur etcem biliyorum.
  • quote:

Beğendin mi gerçi video"de ses net değil ama;600 tl gibi bir rakam tuttu ama ben sesi beğendim ses az gelirse orta susturucuyuda iptal ederim dedi ama onuda iptal edersem arabada durulmaz.2 saat sürdü.

@*President*

Cut out olduğu için yüksek devirlerde catırdama yapmıyorsa güzel. Videoda ses tok geliyor beğendim.
  • Catırdama olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Dandik takarsan kurum baglar performans duser yakit artar. Gene ayni hesaba gelir.

300 Tl'lik bir şey ise yaramaz yani ?

Yaramaz tabi. Kurum bagladi mi %20 %30 yakit sarfiyatin artar hatta iyi ce kurumlanirsa motor bile yanabilir. Bir de ses ciksin diye basarsan zaten 2 kati yakarsin. Ama 300 tl lik replika alirim her sene degistiririm veya soker temizletebilirim dersen alinabilir.

Gördünmü. :)
  • çok çakma olmuş. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

çok çakma olmuş. hayırlı olsun.

Sağol;çakma olmuş derken ? Bu arada sizin aracınızdaki egzoz sitemi nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.