Şimdi Ara

Elektronik Davul

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan kendimi çok cahil hissediyorum bi yardım edin , davul çalmaya heves sardım fakat hep akustik davul çalma fırsatım oldu veya grupta gitar çalarken hep akustik davul gördüm , elektronik görmedim , kendime bi elektronik davul almak istiyorum acaba amfi almadan ses çıkarır mı bu enstruman , yani amfiyi sesi daha iyileştirmek için mi almalıyız yoksa almak şart mı , almak şart ise elektro gitarımın amfisi uyar mı acaba?

• Elektro gitar amfisi uymaz. Amfi şarttır. Evde kendi halinle çalacaksan da kulaklık kullanabilirsin. Amfi olarak elektro davullara özel amfiler var mı bilmiyorum ama bas gitar amfisi olur. Bu arada neden elektronik davul düşünüyorsunuz? Genelde apartmanda yaşayanlar akustik davul tercih eder.
  • Benim arkadaşım bakteriyi gitar amfisiyle kullanıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Elektro gitar amfisi uymaz. Amfi şarttır. Evde kendi halinle çalacaksan da kulaklık kullanabilirsin. Amfi olarak elektro davullara özel amfiler var mı bilmiyorum ama bas gitar amfisi olur. Bu arada neden elektronik davul düşünüyorsunuz? Genelde apartmanda yaşayanlar akustik davul tercih eder.

Apartmanda akustik davul mu tercih eder?
  • ERIC CLAPTON E kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış yazmışım. Apartmanda kullanmak için elektronik davul tercih edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pardon yanlış yazmışım. Apartmanda kullanmak için elektronik davul tercih edilir.

İşte dostum o yüzden elektronik davul alacağım fakat şimdi gidipte 2500 liraya aldıktan sonra 1000 lirada amfiye para vermek istemiyorum düzgün ses çıksın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

quote:

İşte dostum o yüzden elektronik davul alacağım fakat şimdi gidipte 2500 liraya aldıktan sonra 1000 lirada amfiye para vermek istemiyorum düzgün ses çıksın diye.

350liraya laney rb1 bas gitar amfisi alabilirsin. Gayet sağlam ses veren bir amfi. Ben okul konserlerinde gitarla kullanıyordum o amfiyi.elektro amfisi kullanırsan kicklerde temiz ses alamayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumfiçu -- 30 Kasım 2014; 17:25:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temel Elektronik Devreler
    10 ay önce açıldı
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

quote:

350liraya laney rb1 bas gitar amfisi alabilirsin. Gayet sağlam ses veren bir amfi. Ben okul konserlerinde gitarla kullanıyordum o amfiyi.elektro amfisi kullanırsan kicklerde temiz ses alamayabilirsin.

Hocam şu amfi var bende , önce bi denerim baktım alamıyorum sesi güzel , yapıcak bişey yok mecburen alacağız.

http://www.calgidukkani.com/calgino-1385-Nux_Mighty_30_Elektro_Gitar_Amfisi.html

• daha davul çalmayı bilmeden davul almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

daha davul çalmayı bilmeden davul almak

Dostum ben gitaristim ve şuan davulda öğrenmeye başladım hem param var alıyorum , seni neden bu kadar gerdi?
    Amfi güzel duruyor. Eğer davulu para biriktirip alacaksan şimdilik bir çift baget ve ritim pediyle elini alıştırabilirsin. Ayrıca davulu alırken davul altına titreşim ataltıcı kauçuklardan varsa onlardan da almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumfiçu -- 1 Aralık 2014; 7:09:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yoo niye gersin ki. Sadece calamayip bir koseye atmani istemem.paran bosuna gitmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amfi güzel duruyor. Eğer davulu para biriktirip alacaksan şimdilik bir çift baget ve ritim pediyle elini alıştırabilirsin. Ayrıca davulu alırken davul altına titreşim ataltıcı kauçuklardan varsa onlardan da almanı öneririm.

Dostum baget ve stick kontrol pad'im var sektirmede falan iyiyim haftada 5 saat civarı davul çalma fırsatımda var , ders alıyorum.

Dostum zaten öğreten birisi var ve hemen gidip almayacağım şuan haftada 5-6 saat çalma fırsatım oluyor.

@Tarja Turunen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIC CLAPTON -- 1 Aralık 2014; 17:25:18 >
  • 5-6 saat cok iyi yas kac ? Ne is yapiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

5-6 saat cok iyi yas kac ? Ne is yapiyorsun?

Yaş 17 öğrenciyim
    ailenin durumu iyi heralde ha diyince davul almalar.
  • quote:

ailenin durumu iyi heralde ha diyince davul almalar.

Çalışıyorum parayı vereceğim babam yurtdışından getirir hocam .
  • bende 17 yaşındayım her gün 1 saat akustik bateride çalışıyorum tavsiye edeceğiniz egzersizler varmı yeni başladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.