Şimdi Ara

Elektronik cihazlarımı paylaşmaktan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cimri biri değilim ama elektronik cihazları paylaşmaktan nefret ediyorum millette yüzsüz ver bir face a gireyim diye tableti isteyip duruyorlar içinde özel dosyalarım oluyor 2 saat geçmişi silmek zorunda kalıyorum vermeyince surat asıyorlar.hele kulaklık isteyenlere tam kıl oluyorum ulan hiç mi tiksinmiyorsunuz başkasının taktığı kulaklığı takmaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

Cimri biri değilim ama elektronik cihazları paylaşmaktan nefret ediyorum millette yüzsüz ver bir face a gireyim diye tableti isteyip duruyorlar içinde özel dosyalarım oluyor 2 saat geçmişi silmek zorunda kalıyorum vermeyince surat asıyorlar.hele kulaklık isteyenlere tam kıl oluyorum ulan hiç mi tiksinmiyorsunuz başkasının taktığı kulaklığı takmaktan.

Aynen. Yakin arkadasima telefonumu vermekten cekinmem ama baska samimi olmadigim biri isteyince ayar oluyorum. Adamin yanina gidiyorun 5 dk sonra telefonu versene...(birde telefonu iyi olup internet paketi olmayanlar var)

• Millet dediğin yakın arkadaşınsa bu söylediklerin hiç hoş değil, eğer yabancı biriyse haklısın.
  • quote:

Cimri biri değilim ama elektronik cihazları paylaşmaktan nefret ediyorum millette yüzsüz ver bir face a gireyim diye tableti isteyip duruyorlar içinde özel dosyalarım oluyor 2 saat geçmişi silmek zorunda kalıyorum vermeyince surat asıyorlar.hele kulaklık isteyenlere tam kıl oluyorum ulan hiç mi tiksinmiyorsunuz başkasının taktığı kulaklığı takmaktan.

Aynı ben.
    Edit: İsterse en yakınım olsun, telefonumu vermekten kesinlikle hoşlanmam. ASLA ve ASLA kulakiçimi paylamam ama kafaüstümü veriyorum isteyenlere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuh -- 24 Şubat 2013; 20:07:58 >
  • Birde telefonu alıp 2 saat oyun oynayan tipler var adam oyunu bitirmeye çalışıyor şarjın a. koyuyor resmen hiç düşünmüyor adama lazım olur diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neutras

Millet dediğin yakın arkadaşınsa bu söylediklerin hiç hoş değil, eğer yabancı biriyse haklısın.

Her kim olursa olsun hoşlanmıyorum.arkadaşlarım arasında kesinlikle paranın malın lafını yapmam ama cihaz konusunda çok hassasım.Adam alıyor cihazı 2 saat oyun oynuyor isteyince adın cimriye çıkıyor.En basitinden tarayıcıda konu dışı yada ekşi sözlük açık kalıyor genelde adam giriyor bunları mı okuyorsun diyor
  • quote:

Millet dediğin yakın arkadaşınsa bu söylediklerin hiç hoş değil, eğer yabancı biriyse haklısın.

Güzel kardeşim inan yakın arkadaş bile dinlenmiyor. Kız arkadaşımla her gece mesajlaşırım adam alıyor telefonu şarjı getiriyor %5-10 civarına. Ne diyebilirsin ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    geçen ay açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Birde telefonu alıp 2 saat oyun oynayan tipler var adam oyunu bitirmeye çalışıyor şarjın a. koyuyor resmen hiç düşünmüyor adama lazım olur diye..

aynen ya aliyo telefonu kendi telefonu cebinde 2 saat oyun oynuyor pil bitti diye veriyor

• quote:

quote:

Her kim olursa olsun hoşlanmıyorum.arkadaşlarım arasında kesinlikle paranın malın lafını yapmam ama cihaz konusunda çok hassasım.Adam alıyor cihazı 2 saat oyun oynuyor isteyince adın cimriye çıkıyor.En basitinden tarayıcıda konu dışı yada ekşi sözlük açık kalıyor genelde adam giriyor bunları mı okuyorsun diyor

Arkadaşlarının nasıl olduğunu bilmiyorum ancak normal şartlarda paylaşmalısın diye düşünüyorum. "Bunları mı okuyorsun?" derken sözlük okumak da ne varmış anlayamadım. Biz arkadaşlar arasında ayrım yapmayız mesela benim internet paketim olur, onun internette işi olur kullanır, hiç sorun olmuyor. Ya da arkadaşın telefonunda bir oyun var ben de bir ders boyunca oynarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Güzel kardeşim inan yakın arkadaş bile dinlenmiyor. Kız arkadaşımla her gece mesajlaşırım adam alıyor telefonu şarjı getiriyor %5-10 civarına. Ne diyebilirsin ki

Öyle insanlar da var, anlayışsız biriyse uzak durmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hem cimriyin hemde eşyalarımı paylaşmayı sevmem. Sırf millet istemesin diye telefona oyun yüklemedim. Canım isterse indiriyorum oynayıp siliyorum.
  • Kesinlikle katılıyorum Telefonu, bilgisayarı vermekten nefret ederim. İsterse en en en yakın arkadaşım olsun sonuçta benimde bir özelim var. Ben başka biriyle yaptığım bir görüşmeyi onunla paylaşmak zorunda değilim ama eline alınca kurcalamadan duramıyorlar. Mesajları okuyan, resimleri karıştıran adamlar kadar itici bir şey yoktur. Sanane be birader rahat bırak insanı !
  • hadi verdin diyelim 2 saat yanlış yere basıyo bir de ona öğret
  • hic dert etmem. Pc telefon tablet hepsini paylasirim fakat cevredeki insanlar yuzsuz degiller. Diger turlu pek veremezdim herhalde

• Yuzsuz insanlara vermiyorum da alıp 5 dk oyun oynayan yakın arkadaşlarıma veriyorum telefonu. Yuzsuzler çekilmiyor gerçekten.

• Bende sevmem elektronik cihaz paylaşmasını gelsin para istesin veriyim ama cihaz istemesin benden. Birde titiz adamım ben telefonu eline alacak eli kirli mi temiz mi bir de o var ben elimi yıkamadan ne laptopa otururum ne telefonu kurcalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Birde telefonu alıp 2 saat oyun oynayan tipler var adam oyunu bitirmeye çalışıyor şarjın a. koyuyor resmen hiç düşünmüyor adama lazım olur diye..

Kişisel eşyalar istenmez bunu öğrenemedik gitti.Kulaklık,telefon,cüzdan özellikle laptop vs istemem de ,başkasına vermekten de çekinirim.İçinde aile resimleri mi var,sevgilinle resimler mi var,önemli dosya mı var olmaz.Bir de telefonu alıp ilk mesajlar kısmına giren tipler var boğazlamak gelir içimden lan sanane benim mesajlarımdan
  • quote:

Kulaklık konusuna kesinlikle katılıyorum nefret ediyorum. Üstüne kulak içi kulaklık kullandığım için vermem isteselerde kulaklığı asla iğrenirim
  • yakın arkadaşımsa isterse o gün onda kalsın önemli değil. ama böyle samimi olmadığım arkadaşlar geliyo istiyo al diyorum bende, sonra ver diyorum belli bi süre sonra, vermezse üsteliyorum veriyolar genelde, vermezse de kırarım kalbini zorla alırım bidahada elini süremez.
  • Birde gelip temple run 2 oynamak isteyenler var onlara ayrı ayar oluyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.