Şimdi Ara

Elektronik Aletlerinizi Nasıl Koruyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepimizin kıymetli ve pahalı elektronik aletleri var. Bunları elektrikteki değişime, yangına, misafirin çocuğuna, hırsıza vb. dış etenlere karşı nasıl koruyorsunuz? Diğer arkadaşların da faydalanacağı bir konu olur umarım. Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Edit: Önerilerinizi buradan ilan edeceğim.

1. Kullanılmadığında cihazın fişini çekmek. (FREE)
    2. UPS kullanımı (NERO)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 28 Şubat 2010; 16:02:26 >

• cevaplarınız?
  • diğerlerini bilmemde misafirin çocuğunu dövüyorum o şekilde koruyorum
  • Kapıya kilit + UPS
  • yatarken fişler çekili duruyor .
    ayda bir fanları temizliyorum-kasa içini nemli bezle siliyorum.

bu kadar
  • Açıkcası hiç bi özel önlem almıyorum.Zaten bişey yok.En değer verdiğim PC.Pc nin en büyük tehlikeside komşunun veletleri.Çareside ya söz ya da korkutmak.Ben korkutuyorum.Daha zevkli :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

diğerlerini bilmemde misafirin çocuğunu dövüyorum o şekilde koruyorum

Daha teknolojik bir çözüm önerin var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

quote:

Kafasında laptop patlatıyorum.
  • Gayet teknolijik
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Commando_

quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

quote:

Kafasında laptop patlatıyorum.

Bu da fazla teknolojik oldu
  • hocam iyi niyetle açmışsında bunun özel yöntemi yokki. herkesin bildiği şeyler vardır anca. zaten öyle aklımın kalacağı başına bişey gelirse çok üzüleceğim ürünü almam. adam garibandır gider dünyanın parasını verip iphone alır. o adamda o telefon deli gibi sırıtır .şizofren gibi sürekli akıl o alette yaşan bi tip. kapını kitlersin tozlanınca tozunu silersin yeter işte. en değerlisinin 1 sene ömrü var zaten.
  • Aletlerinizi nasıl koruyorsunuz diye okudum aklıma bin bir türlü şeytanlık gelmişti
  • Elle tutulur cevaplar, fişi çekmek ve UPS kullanmak.
  • PC: Elektrik gittimi fişi çekiyorum o kadar.
    Cep Telefonu: Nokia 5800 XpressMusic'in kutusundan çıkan zırhı bilen bilir.
    Gitar: Hard Case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok da nickimde -- 28 Şubat 2010; 15:42:26 >
  • UPS gibi bir önlem almadim.. Kendime ait tüm elektronik cihazlarim kendi odamda oldugu icin herhangi bir önlem alma gereği duymuyorum.. Benden başka giren olmuyor cünki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

PC: Elektrik gittimi fişi çekiyorum o kadar.

bu fişi çekme olayını neden yapıyorsunuz? yeni psu lar zaten voltaj korumalı. yeni dediğim bayadır böyleler. bu 10 liralık olanlar hariç ha onlardan kullanıyorsanız zaten büyük tehlikedesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

PC: Elektrik gittimi fişi çekiyorum o kadar.

bu fişi çekme olayını neden yapıyorsunuz? yeni psu lar zaten voltaj korumalı. yeni dediğim bayadır böyleler. bu 10 liralık olanlar hariç ha onlardan kullanıyorsanız zaten büyük tehlikedesiniz

Benim PSU 7 yıllık.

• Kaçak akım rölesi diye bir şey var. Yeni binaların çoğunda kullanılıyor. Bir de regülator konuyor sayacın oldupğu yere diye biliyorum. Çok da pahalı değiller.
  • Kendi odamda oldugundan onlem almiyorum o kadar.. psu falan da kullanmiyorum sadece mac ve iphone umun sarji dolunca cikariyorum ve mesala gece takmiyorum sonucta ben uyurken biticiek buda mac lerdeki pil icin zararli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

hocam iyi niyetle açmışsında bunun özel yöntemi yokki. herkesin bildiği şeyler vardır anca. zaten öyle aklımın kalacağı başına bişey gelirse çok üzüleceğim ürünü almam. adam garibandır gider dünyanın parasını verip iphone alır. o adamda o telefon deli gibi sırıtır .şizofren gibi sürekli akıl o alette yaşan bi tip. kapını kitlersin tozlanınca tozunu silersin yeter işte. en değerlisinin 1 sene ömrü var zaten.

Mesela araba almaz mıyız? Alırız ama kaskosunu da yaptırırız. Anti frizini de koyarız. Ben bu mantık ile yaklaştım konuya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.