Şimdi Ara

Elektrolux,Aeg,Whitewestinghouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üç marka sanırım aynı buzdolaplarını üretiyorlar bizim belki abartmıyorum 25 senelik bir aeg buzdolabımız vardı eskidi diye yeni bir aeg almıştık sanırım tr malına rast geldik ve şuanda tamamen çürüdü rutubetli bir yerdeyiz,şimdi yeni dolap bakıyorum elektrolux ve aeg birbirine çok benziyor sanırım elktrolux 5298 x aeg santo 85582 diye geçiyor şimdi bunlar hangi ülkelerde üretiliyorlar aynı fabrika çıkışlılarmı hangisi daha iyidir birde servis problemi olurmu teşekkürler

this is an age of darkness and world of fear - 2023 skoda superb scout- 2013 mercedes c180 amg- 1988 mercedes 300d turbo- 1989 mercedes 300td
  • bende öyle olduğunu okudum santo ise aynı model olmasına karşın sanırım itlaydamı ne üretiliyormuş candoğan arkadaş bu işin meraklısı o görünce cevaplar sanırım
  • Bildiğim kadarıyla AEG de Avustralya'dan ithal. White Westinghouse buzdolaplarının seri no etiketinde Electrolux group yazıyor. Aeg zaten Electrolux bünyesinde. AEG ile Electrolux birebir aynı, WW'nin ise kompresörü biraz daha sessiz.(36dB) Yani aşağı yukarı aynı dolap. Üçü %90 aynı fabrikada üretiliyorlar, neredeyse aynılar zaten. Kısacası elektrik tüketimleri rekor derecede düşük, kompresörleri çok sessiz. Derin dondurucu kısmında tel raf olması, buzmatiğin bulunmaması ve cihazın kısa boylu ve çok geniş olmasını saymazsak tek kelimeyle harika buzdolapları. İçindeki ışık da mavi renk çok hoş duruyor.

Orjinalden alıntı: candogan62

Bildiğim kadarıyla AEG de Avustralya'dan ithal. White Westinghouse buzdolaplarının seri no etiketinde Electrolux group yazıyor. Aeg zaten Electrolux bünyesinde. AEG ile Electrolux birebir aynı, WW'nin ise kompresörü biraz daha sessiz.(36dB) Yani aşağı yukarı aynı dolap. Üçü %90 aynı fabrikada üretiliyorlar, neredeyse aynılar zaten. Kısacası elektrik tüketimleri rekor derecede düşük, kompresörleri çok sessiz. Derin dondurucu kısmında tel raf olması, buzmatiğin bulunmaması ve cihazın kısa boylu ve çok geniş olmasını saymazsak tek kelimeyle harika buzdolapları. İçindeki ışık da mavi renk çok hoş duruyor.

cevap için teşekkürler içini görme fırsatım olmadı ama alırsamki ya end 5298 x yada aynı modele tekabül eden santo 85582 modeline bakacam bunların içindede raflar cam değilmi,samsung baya düşündüm ama açıkcası hiç içim gitmiyor samsung almaya malzeme kalitesi orta gibi geliyor bana yerli siemenslerde ise malzeme berbat şuan düşüncemde ya bosch ksu 56920ne olabilir yada uygun fiyatlara düşürebilirsem aeg olabilir

• alt kısım refirigrator kısmı cam raf electroluxlerde.ww avustralya değil meksika üretimi.frigidaire ve ww ortak üretim birebir aynı dolaplar.hepsi electrolux bünyesinde.ww'ler biraz daha farklı tasarıma sahip. bence daha güzel ve 580lt olan modelleri çok geniş ve kullanışlı, 7 yıl garantisi var.frigidaire 580lt olan modeli 1900 ytl civarı.
    Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana)
  • spot çok zor ben istanbul'da olabilecek çoğu yere baktım.ww,electrolux ve aeg hiç görmedim bir iki kez electrolx denk geldi onlar da yerli dolaplardı.spotçularda sharp,samsung bol.zaten ilginçtir bunların bayii satışı nerdeyse hiç yok.www.bogaziciithalat.com ww ve frigidaire distrübütörü siteden bakın.aynı şey electrolux içinde geçerli bunun haricinde zor.
    Acı su da tatlı su da berraktır. Sakın görünüşe aldanma. Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan HAL ehli olandır! (Hz.Mevlana)
  • hayır.spotçu istediği markayı satan adamdır.stok yapıp satar.normal bayiiden hiçbir farkı yoktur.garanti koşulları olsun,servis hizmeti olsun,satılan ürünler olsun herşey aynı ancak fiyatlar daha ucuz peşin alışveriş veya az taksitle satış yapılacaksa.kesinlikle dediğiniz gibi bir durum sözkonusu değil.ayıplı mallar satılmaz.
  • bugün aeg - elektrolux santo 85582 yi yakından gördüm alt kısım çok iyi ama üst kısımda bir arkadaşın dediği gibi demir telli raf kullanılmış acaba bunun bir sebebi varmı birde samsung a göre bu dolabı kıyaslarmısınız
    this is an age of darkness and world of fear - 2023 skoda superb scout- 2013 mercedes c180 amg- 1988 mercedes 300d turbo- 1989 mercedes 300td
  • ben aeg santo 85582 modelini almayı düşünüyorum
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.