Şimdi Ara

Elektrogitar için bu ses kartı uygun mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=21381&gid=657

Merhaba arkadaşlar.Bir elektrogitar alıcam yakında.Malum apartmanda oturduğum için amfiyle kullanmam çok zor.Bilgisayara bağlamayı düşünüyorum uygun bir ses kartıyla.2+1 bir ses sistemi var bilgisayarımda.Konuya hiç hakim değilim ve bütçem sınırlı onu söylemem gerek, yukarıdaki ses kartını almaya karar verdim forumlardan araştırdığım kadarıyla. Kart başlangıç seviyesi için benim işimi görür mü? Elektrodaki o sert distortion tonları için gitar,ses kartı, pc dışında başka bir cihaza ihtiyacım var mı? Ses kartıyla birlikte gelen yazılımla (Cakewalk SONAR LE) o efektleri verebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadem41 -- 17 Kasım 2015; 22:07:27 >

• Kart işini görür. Fiyat performans olarak M Audio Fast Track 2 ve Line 6Pod Studio GX önerebilirim.

Efektleri kart değil kullandığın amplifikator programı veriyor. Benim devamlı olarak kullandıklarım Guitar Rig 5 ve Amplitube 3 tür. İkisinin de oldukça kaliteli kayıt özellikleri var fakat daha detaylı ve profosyonel birşey istersen presonus studio kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler.https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=27446&gid=657#prettyPhoto Bu ses kartını gördüm araştırırken.Değer mi parasına? Ya da şöyle sorayım Line 6 POD Studio GX mi bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadem41 -- 19 Kasım 2015; 22:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadem41

Cevap için teşekkürler.https://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=27446&gid=657#prettyPhoto Bu ses kartını gördüm araştırırken.Değer mi parasına? Ya da şöyle sorayım Line 6 POD Studio GX mi bu mu?

Bu linkteki kartı hiç kullanmadım. Kullanan birinin yorumunu da almadım. Line6 zaten belli bir kaliteyi yakalamış güzel bir marka. Ben olsam düşünmeden Pod Studio GX tercih ederdim.

• 2+1 bir creative ses sistemim var bilgisayarda kullandığım.Ona bağlıcam ses kartını.Kulaklıkla çok sık kullanmayı düşünmüyorum. Bir de mikrofon girişi var mı kartta? Gitar çalarken ses kaydı da almak istiyorum. Line 6 ile mümkün mü bunlar? Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadem41

2+1 bir creative ses sistemim var bilgisayarda kullandığım.Ona bağlıcam ses kartını.Kulaklıkla çok sık kullanmayı düşünmüyorum. Bir de mikrofon girişi var mı kartta? Gitar çalarken ses kaydı da almak istiyorum. Line 6 ile mümkün mü bunlar? Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkürler.

Kayıt için mikrofona ihtiyacınız yok. Kullanacağınız programlar zaten altyapıyla birlikte kayıt alma özelliğine sahip. Ama karta mikrofonda takabilirsiniz isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.