İbanez APEX2 7 string > 1200 TL >1100 TL Gitar resimlerdende anlaşılacağı üzere tertemiz kozmetik kondisyonu 10/10 dur. Gitar 6 aylıktır. Bazı özellikleri aşaığdaki gibi.
Sap Tipi 5 Parça Wizard II-7 Akçaağaç/Venge Sap Gövde Maun Gövde Fret Jumbo Fretler Köprü Tone Pros 7 Köprü Sap Manyetiği DiMarzio Paf 7 (H) Köprü Manyetiği DiMarzio Paf 7 (H)
Swing S-100 Plus > 450 TL > 400 Gitar bi kaç kez çalınmıştır. çizik vuruk toz hiç birşey yoktur.(hediye olduğu ve ihtiyaç fazlası olduğu için satışta.) Softcase ile birlikte vereceğim .
Cort Kx custom > Gitar Endonezya üretim , Kilitli burgulardan tekinin kilidi çalışmıyor ve üzerindeki manyetikler yüksek çıkışlı manyetiklerdir markası bilinmiyor . .Kozmetik kondisyonu fena değil. Fiyat : 430 TL > 400 TL
Washburn X-35 pro Gitarı piyasadaki x35 ler ile kıyaslamayın üretimi durmuş bir gitar. Gitarın üzerinde çizik yok tertemizdir Manyetikleri tonal anlamda emg hz open manyetikleri andırmaktadır. Gitarın özellikleri aşağıdaki gibi > Fiyat 500 TL
Line6 Pocket pod > Ne kozmetik sorunu vardır nede bir sıkıntısı normalde kutusundan adaptör çıkmamaktadır ama ben adaptörü ile yollayacağım . Kutu içeriği tamdır. Fiyat > 180> 160 TL
Epiphone Flying V Korea - Gitarı bu forumdan satın aldım. 93 kore yapımı olup , Pickguardını açmaya çalışırken kırdım ( çürümüştü artık) Bende plexiglass tan kendim pickguard yaptım ve Jackson manyetik taktım tonları eskisinden çok daha iyi oldu. Dileyen arkadaş pickguardı kendi yeniden şekillendirip ekstra manyetik takabilir. Yanında önceki manyetik setini ve Fly v kılıfı ile yolluyacağım. Fiyat > 500 TL
EMG HZ SET > 170 TL > Kozmetik çok iyi kablo boyu tamdır.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.