Şimdi Ara

Elektro gitarın ömrü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikinci el gitar alacağım iki satıcı ile görüşüyorum. ibanez grg170dx alacağım. Birindeki gitar 4 senelik ama kozmetik ve performan olarak sıkıntısı yok. Öteki de 1 senelik ve aynı şekilde. ikisi de aldıktan sonra 2 ay kullanıp başka gitarlara yönelmiş. Gitarların bakımı yapılı. Fretlerde erime, manyetiklerde oksitlenme vs. yok.
    Sorum şu bu 4 senelik ve 1 senelik gitar arasında bir fark olur mu? 1 senelik gitarı alacağım kişi biraz ilgisiz gibi. Fakat telefon görüşmesi falan yaptık yani. Sahibinden.com üzerinden get sistemi üzerinden kabul etti.
    Benim merak ettiğim şey gitar bekledikçe kaçınılmaz sıkıntılar olur mu? 4 sene gibi bi süreçte. Umarım derdimi anlatabilmiştirim. Teşekkürler şimdiden.

• O gitar pek iyi bir gitar değil yalnız.bi de elden görerek deneyerek al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yeni başlayacağım. Hem ton yelpazesi geniş hem klavyesi güzel dediler. O sebeple yöneldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görmediğiniz denemediğiniz sadece sahibiyle telefonda görüştüğünüz gitarın performansında sıkıntı olmadığına neye dayanarak karar verdiniz?
  • Dostum karşıdakinin konuşmasını belirtiyorum. Ki zaten alışverişi get sistemi ile yapacağım. Gitarda söylenenin aksine bir srun çıkarsa iade ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.