Şimdi Ara

elektro gitarda şu sesi çıkarma ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=P0QwFjM-GdQ

Arkadaşlar video biraz dieğişik olabilir ama :) 1:09 da ince bir ses çıkarıyor
    bende ibanez170dx ve amfi marshall MG15CFR modeli var
    elektroda yeniyim 2 senedir düz gitar çalıyorum ama aynı sesi çıkaramadım amfiden nasıl bir ayar yapılması lazım yoksa bu amfide veya gitarla olacak iş değil mi ?

• Pedalda lazım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarSarpSr

Pedalda lazım ...

ne tür bi pedal lazım
  • o sesi pedaldan çıkarmak zahmetle iş basıcanda çekicen.. o ses gitarın sesi hocam yani pedalsız ses
  • Pedal falan lazım değil kardeş, Pinch Harmonic diye araştırabilirsin. Pena vuruşunun hemen ardından hafif bir şekilde baş parmağını tele deydireceksin. İlk başlarda yapamazsın büyük ihtimalle ama yapamasan bile sürekli yapmaya çalış, bir süre sonra oturuyor zaten kendi kendine.
  • pedalla falan alakası yok. tekniğin adı pinch harmonic'dir. youtubeda aratırsanız nasıl yapıldığını görebilirsiniz...
  • Aynen, pinch harmonic diye ara bulursun. Penayla notaya vurur vurmaz baş parmağınla değeceksin. Burada anlatması zor, videolarını izle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim , bir sorum daha olacak bu ses her manyetikte çıkarmı ? hangisinde çalmak gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunahan741 -- 28 Mart 2014; 11:39:58 >
  • bilip bilmeden konuşan insan çok
    yukarda pedal lazim demişler saçmalık
    bu arada her gitarda olur merak etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslara katılıyorum fakat harmonic icin iyi bir amfin olursa cok daha iyi bir performans elde edersin zakk wylde dinle bu tekniğin en iyisi
  • Adam Zakk Wylde dinle, bu tekniğin en iyisi demiş ya. Gören de çok extreme bir teknik sanacak ha, metal gitaristlerinin çoğu zaten kullanır bu tekniği, öyle çok da farklı seviyelerde kullanımı yoktur zaten, PM gibi bir şey, bir sweep değil yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.