Şimdi Ara

Elektro Gitar ve Amfi Seçimi(başlangıç)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben önceden klasik gitar çalıyordm su an eleketroya geçmeyi düsünüyorum . bütcem 400 zorlasam 500 tl yi geçmez bu fiyata beni idare edebilecek bi amfi ve gitar önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler the strokes,the kooks rhcp tarzı gruplar dinliyorum bazen de sert tonlar çalmak istiyorum heralde garaj rock gibi bir şey oluyor bende bundan çalmak istiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0485E81F5 -- 7 Kasım 2012; 18:16:12 >

• Arkadaşım önceden gitar çalma dışında aynı haldeyiz. Bende elektro almak istiyorum. Gitar konusunda pek bir bilgim yok fakat araştırmalarımla şu ikiliye karar verdim. Gitar olarak Cort x2 ve amfi olarak da İbanez IBZG10... Bu ikisini araştırabilirsin. Sana bir başlangıç noktası olabilir belki :) Onun dışında konulara da çalmak istediğin türü de yazarsan daha kolay oluyor...
  • sağol arkadaşım bende forum da bakıyorum cort gitarları öneriyorlar amfi olarak da marshall evde iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan191

sağol arkadaşım bende forum da bakıyorum cort gitarları öneriyorlar amfi olarak da marshall evde iyi gibi

Marshall'a bende baktım. Zaten bana 2 amfi önerdiler... İkiside güzeldi de İbanezde karar verdim ben. Sen ikisine de bak. Bu arada nerede oturduğunu söylersen belki bir yer görürsem buraya yazarım...
  • Bursa da oturuyorum arkadaşım cort x2 ye baktım fena değil gibi amfi olarak ta senin öyledigin amfiyi begendim ama araştırmaya devam bir de bilen arkadaşlar varsa amfielrde 2 channels var genelde arkadaşımın ,amfisinde 6 channels var bu ne işe yarar
    pahalı olan amfilerde de 2 channels var bi yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Yapmayın beyler ne Cort'u. Adamlar marka yapmış sadece. Gidin bir mağazaya eliniz hangisine daha yatkınsa hangisinin sesi daha iyiyse gidin o gitarı alın.
  • adam rolling stones diyo siz cort demissiniz...

squier lara bak kardesim sen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

adam rolling stones diyo siz cort demissiniz...

squier lara bak kardesim sen...

ARkadaşım bu gün baktım videolara ve squier güzel gibi ,Squier Bullet Strat HSS bu modeli iyi gibi bir de senin düşünceni alsam bir de bununla uyum sağlayacak bir amfi varsa 250 tl ye kadar çok iyi olur
  • Gitari dogru bakmissin ozellikle hss olmali.amfi konusunda roland micro cube veya ibanez marka amfilere bakabilirsin amfi konusunda bende sana pek yardimci olamam kendimde cop tenekesi gbi bisey kullaniorum zten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Gitari dogru bakmissin ozellikle hss olmali.amfi konusunda roland micro cube veya ibanez marka amfilere bakabilirsin amfi konusunda bende sana pek yardimci olamam kendimde cop tenekesi gbi bisey kullaniorum zten...

Cok tesekkür ederim arkadaşım peki bir şey daha sorabilirmiyim bu amfilerde 2 channels felan oluyo gelnelde bu nedir arkadaşmda 6 channels varms aralarındane gibi fark vardır
  • dedigim gbi benmde fazla bilgim yok takip caliyorum sadece.ama dedigim amfilere bak.amfi konusunda baska deneyimli arkadaslara danis bnce.

• tamam çok tesekkür ederim
  • hiç mi bilen yardım eden yok ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.