Şimdi Ara

Elektro Gitar Tavsiye Bütçe Max.: 1750

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili ağabeylerim, arkadaşlarım, kardeşlerim. Yavaş yavaş gitarla başlayarak ekipmanları güçlendireceğim.

Tarz: Heavy Metal, Thrash Metal, Hard Rock..

Gruplar: Metallica, Megadeth..

Bütçe Max.: 1750 (100, 150 lira fazla ver çok daha güzeli var derseniz kabulümdür.)

Gitar görünümüne önem vermiyorum, ev kullanıcısıyım, marka takıntım yok ama güven sorunum var bu kadar para verince elimde patlayan bir gitar istemiyorum. Eksik gördüğünüz bilgi varsa söylerseniz gerekli açıklamaları yapabilirim. Şimdiden öneriler için teşekkürler. Gitarı tecrübe edip etmediğinizi yazarsanız çok memnun olurum.

• 2 yıl önce dolar bu kadar fırlamamışken güzel gitarlar alınabilirdi 1750 TL'ye, dolar fırladı ben de takibi bıraktım :D
    Sadece zuhal'de DBZ gitarlar dikkatimi çekti geçen. Teorik olarak da tarzına uygun olanları var, EMG 81 ve Seymour Duncan JB manyetiğe sahip modellerine bakabilirsin. Senin de ne istediğini bilmen lazım, denemeden ve bilinçsizce aldıktan sonra elinde patlayabilir, hatta farkında bile olmayabilirsin.
    Referans olsun diye atıyorum:http://www.zuhalmuzik.com/DBZ-Bolero-BOLSTF14-TR-Transparent-Red-Elektro-Gitar_6187.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 2 Ocak 2015; 10:46:11 >

• i_lenker kullanıcısına yanıt
    Aocam aslına bakarsanız aklımda bir kaç gitar var. Dediğiniz gibi şu ara gitarlar çok pahalanmış Ibanez GRG170DX gitarımı 650 TL' ye almıştım şuan da 750 TL civarında.

Schecter Damien Elite 6

Schecter Damien Elite Solo 6

Schecter Damien Elite 6 FR TBB

Ibanez RG420FB

Cort VX-4X
  • Zamanında schecter hellraiser c1 special 1400 civarındaydı.Uzerinde emg 81/85 var.Tam bir f/p canavarıdır.Damien serinden dah kaliteli diamond serisidir.http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=15421&gid=1511#.VKZ7wyusV8E.

Duzenleme:
    Damien elite miş onu farketmedim.Arastırdıkların arasına benım tavsiyemide ekliyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DdrizztT -- 2 Ocak 2015; 13:12:08 >
  • Schecterın damien serisi yaramaz. Ya c1 custom alın yada üstüne az biraz daha ekleyip sls c1 alın. Üzerinde sd full shred mevcut...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=16962&gid=1511#.VKbsBNKsVc4 bu gitar bana göre gibi duruyor internette de araştırdım biraz ama denemek lazım. Çoğu sitenin stoklarında yok. n11 adlı sitede var güvenilir sanırım ama araştırıcam biraz daha acelem yok. :)
  • bu model artık üretilmediği için bulmak zor. zaten fiyatını hakedecek bi gitarda değil. yabancı sitelerde yapılan yorumlar oranın fiyatlarına göre. 1700 kesinlikle verilemz special serisine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizin tavsiye ettiğiniz gitarları link ile atabilir misiniz?
  • Ben o fiyata ikinci el jackson almak daha mantıklı fakat schecter istiyosanız bunlar

http://www.do-re.com.tr/schecter-c-1-custom-3tsb-elektro-gitar-elektro-gitarlar-schecter

http://www.do-re.com.tr/schecter-blackjack-sls-c-1-blk-pasif-elektro-gitar-elektro-gitarlar-schecter

sls olanı mutlaka göz önünde bulundurun.

• 2100 Tl verip seymour duncan custom manyetikli gitar almak sizce saçma değil mi? Şu an bakacagın 1700-2000 TL arası gitarların hiçbiri o fiyatı hak etmeyen gitarlardır.Hem kur yukseldi hemde mesela 2 yıl once 1080 dolardıysa bu yıl 1280 dolara cıkartıldılar.İkinci el banada mantıklı geldi.LTD , carvin , PRS , jackson , schecter bunlar araştırabileceğin gitar markaları.
  • DdrizztT kullanıcısına yanıt
    2100 tl değil 1850 olarka gözüküyor onu pazarlıkla 1700e çok rahat bırakırlar. Yurtdışı fiyatı zaten 700dolar aynı fiyata geliyor... custom custom manyetikler benim denediğim en versatil manyetiklerden biri bluesdan heavy metal modern metal hertürlü gideri var. Basit ucuz bi manyetik değil istersen ilk videodaki adam gibi 4000 5000 liralık gitara tak...

adam gibi amfiniz olması şart tabi yoksa boşa masraf...

arkadaş daha çok metal ve türevleri tercih ediyorum demiş. onun için slsin üstündeki full shred 10 numara iş çıkarır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Ocak 2015; 0:13:49 >

• Yargısız infaz yapmısım manyetiğe o yuzden cahilliğime verin bu konu hakkındaki :D . Bende forumda konu açmıstım schecter hellraiser c1-fr nin yanında epiphone sg (emily the strange) var.Onun manyetiklerini yenilemek istiyordum.Nasıl bir set almalıyım acaba.SH-11 cok hosuma gitti mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DdrizztT -- 3 Ocak 2015; 0:36:24 >
  • ne tür çaldığına göre değişir ama sg genelde vintage tonlar için uygun bi gitar. ilk videodaki adamın tercihi çok iyi, köprüde custom custom sapta '59 var. biraz daha heavy, solo, shred tarzı işlerde köprü için custom yerine seymour jb de tercih edilebilir. ben çok seviyorum jbleri... usa jackson soloist sl-1 gibi jasksonun en üst seviye gitarlarının köprüsünde de jb oluyor. belki üretim yılından yılına fark edebilir ama benim 93 model jackson sl1 gitarımda köprüde jb vardı. 10 numara iş yapıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 3 Ocak 2015; 0:58:45 >
  • Bir süre daha araştırayım. Hem fiyatlar biraz düşsün hem de okuyup öğrenirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bi epiphone les paul standard her yola gider

• Paranin yettigi schecter'i al gec

• Bende Schecter Stealth C1 var gayet memnunum türkiyeye geldiği ilk günlerde almıştım şuan ne kadar bilmiyorum ama klavye ve sapı efsane
  • M-1000 STBLK çevremde bir stüdyo 2. el olarak 2000 TL' den satıyor. Ama Manyetik etrafındaki çiviler vs. sararmış manyetik üstü silik silik olmuş perdelerde biraz aşınmış görünüyor. Sen yine de bir dene derseniz bakıcam. Bu olmadı

Schecter Blackjack SLS C-1 EX A SBK

Schecter Hellraiser C-1

2sinden biri olacak. Tavsiyeleri bekliyorum.

• Linkdeki sls c-1 EX normal gitar değil. bariton gitar... 7 telli gitarın en ince mi teli olmayanı gibi düşünülebilir. Bizldiğimiz standard şekilde EADGBE olarak akorlanmaz, ADGCEA, BEADF♯B vs oalrak akorlanır...

Normal olanı bu ;http://www.do-re.com.tr/schecter-blackjack-sls-c-1-a-sbk-elektro-gitar-elektro-gitarlar-schecter

LTD'nin distribör kazığı yüzündne haşadı çıkmış ikinci elleri yurtdışı fiyatındna fazla. burda bi tarafını tersten görmül m1000 ler 2000 TL den giderken sıfır fiyatı yurtdışında 750 800 dolardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.