Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR ÖNERİN LÜFFEN :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BEN ROLAND CUBE 40 XL AMFISININ YANINA MEGADETH METALLICA IRON MAIDEN BLACK SABBATH TARZI CALABILECEGIM SERT BIR GITAR ARIYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ BUTCE SIFIRI 1000 E KADAR CIKABILIRIM

• Xiaomi kullanıcısına yanıt
    schecter belkı ama cort asla baska yok mu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertOzShn

schecter belkı ama cort asla baska yok mu :D

Cort güzel bence PRS kopyası tarzı bir şey. Bu fiyat civarında marka takıntısı yaparsanız anca markaya para verirsiniz.
    yok kardes ben aslında b.c. rich metal master kerry king v düşünüyorum sence cortdan ıyı degıl mı ?
  • quote:

yok kardes ben aslında b.c. rich metal master kerry king v düşünüyorum sence cortdan ıyı degıl mı ?

Metallica ve Iron Maiden için fazla sert kaçmaz mı? Özellikle Adrian Smith, Dave Murray, Janick Gers gibi gitaristlerin Fender kullandığını göz önünde bulundurursak. Zaten şekli Death veya Black çalacakmış gibi duruyor.
  • Hayatında eline Fender almadığın 200 km öteden belli oluyor. Ayrıca o saçma ergen üslubunu düzelt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hassektör ordan polis geliyor
    Fender sarmıyor dostum cok hafif bence gibson les paul da heavy olarak ıyı bır gıtar deıl sadece rock calınabılır ama heavy sarmıyor allaha sukur 3 ay gıtar markette calıstım elımden gecmeyen gıtar kalmadı ama br rıch le dean lar arasında kaldım
  • schecter al arkadaşın dediği gibi markaya takılırsan çöpten başka bir şey bulamazsın kendim omen extreme kullanıyorum alabileceğin en sert tonları verir sana.
  • MertOzShn kullanıcısına yanıt
    sen görüntüsü yüzünden alıyorsun bc richin tellerinin yüksek olduğunu söylüyorlar f/p ürünü değil. schecter al derim istersen git al yine bc rich zorlamıyoruz biz burda.hem soruyorsun hem bc rich kötü mü diyorsun.
  • The Horsemen kullanıcısına yanıt
    ben çaldım tellerı yuksek degıl sesıde gayet guzel ama schecter calmadım calmadan anlayamam en ıyısı bı gun tunele gıdıp denemek
  • quote:

ben çaldım tellerı yuksek degıl sesıde gayet guzel ama schecter calmadım calmadan anlayamam en ıyısı bı gun tunele gıdıp denemek

istediğini çal ama schecter f/p ürünür tonları da sağlamdır.
  • quote:

hassektör ordan polis geliyor
    Fender sarmıyor dostum cok hafif bence gibson les paul da heavy olarak ıyı bır gıtar deıl sadece rock calınabılır ama heavy sarmıyor allaha sukur 3 ay gıtar markette calıstım elımden gecmeyen gıtar kalmadı ama br rıch le dean lar arasında kaldım

Fender'e klasik gitar gibi, Gibson'a sadece rock çalınır heavy metal için iyi değil demen gitardan zerre kadar anlamadığını gösterir. B.C. Rich veya Dean o bütçede sırf dış görünüş için alınır, dış görünüş için gitarı anca prim yapma çabasında olan ergenler alır.

• Epiphone Les paul Matt Heafy Custom var tam heavy havalı gitar bak bence hemde 7 telli
    http://www.epiphone.com/News/Features/Features/2013/Ltd-Ed-Matthew-K-Heafy-Epiphone-Les-Paul-Custom.aspx
  • BaripKing B kullanıcısına yanıt
    kardes 7 tellı fln sıkıntıya geerek yok 6 yetıyo bana onemlı olan kalıtesı sesı havasına sokam
  • quote:

kardes 7 tellı fln sıkıntıya geerek yok 6 yetıyo bana onemlı olan kalıtesı sesı havasına sokam

Sesine bakabilirsin buradan 6 telliside var
    http://www.youtube.com/watch?v=FEVnXHUhvrk
  • Sen gitar falan çalma bu kafayla, git sağda solda böğür senin için daha hayırlı ergen kardeş. Müziği kirletme hadi
    Senın hayatın kadar caldım ben rahat ol 6 senedır elektro calıyorum 2 senede klasık gıtar gelsın kirk kapısak yani

• quote:

Senın hayatın kadar caldım ben rahat ol 6 senedır elektro calıyorum 2 senede klasık gıtar gelsın kirk kapısak yani

Birincisi 6 senedir elektro calan biri gelip buraya sacma sapan sorular sormaz ikincisi bi video at bakiyim nasil caliyosun görelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xiaomi

quote:

Birincisi 6 senedir elektro calan biri gelip buraya sacma sapan sorular sormaz ikincisi bi video at bakiyim nasil caliyosun görelim.

+1
    At video görelim.
    Ulan bide gitardan bi b*k anlamadığın ne belli kirletme gitarı ihtiyacı olanlara ver.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.