Şimdi Ara

Elektro gitar kabini ve Processor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce Line 6 Spider IV ve PRS SE Custom 24 almıştım. Geçenlerde tanıdığım bir gitar hocamın stüdyosunda ortalama bir marshall amfi (modeli unuttum küçük bir amfi) ve Digitech RP255 processor ile gitarımı denedim ve Line 6 amfimden aldığımdan çok daha güzel tonlar aldım. Eve gidip Line 6'ya bağladığımda çok dijital gelmeye başladı sesler ve pek memnun kalmadım.

Şimdi düşündüğüm şey şu. Acaba diyorum Line 6'yı satsam, üstüne Zoom G9.2 TT (veya sizin tavsiye ettiğiniz güzel bir processor) ve bir gitar kabini alsam nasıl olur? Zoom g9.2 çift lambalı bir processor. Bunun etkisi ne olur? sıcak ve kaliteli tonlar almak istiyorum. Böyle bir ikiliyle sadece Line 6 amfiden aldığım sesten çok daha iyi sonuçlar elde edebilir miyim?

Veya hiç Line 6'yı satmayıp boşa Gitar kabini masrafına girmeyip Zoom g9.2 alıp Line 6 ile birlikte mi kullansam? Elektro gitar kabini ile aynı sesi mi alırım? Tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Kasım 2011; 13:41:23 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• vallahi prosesör olarak boss me-70 öneriyorum. tarzını bilmiyorum ama me-70 in tonları diğerleri gibi dijital gelmiyor ayrıca görünümü ve kullanımı da iyi.
  • Peki me-70'i line 6'ya mı bağlayayım yoksa line 6 satıp elektro gitar kabini mi alayım dersiniz?

Bu arada zoom g9.2 tt çok övülüyor yabancı forumlarda. sesleri çok doğal işliyormuş duyduğuma göre. kullanan arkadaşlar karşılaştırma yapabilirler mi me-70 veya gt-8 ile.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Bir de şöyle bir ekleme yapayım arkadaşlar:

Boss ME-70
    Boss GT-10
    Boss GT-8
    Zoom G9.2 tt

İstediğim analog ve doğal tonlar (tabii gerçek analog setup kadar olmayacak farkındayım), çaldığım tür blues (gary moore, santana tonları) ve metal (dream theater, opeth, arch enemy vs.)

Fiyat olarak karşılaştırmayın sadece en iyi tonları bu 4'ünden hangisiyle yakalarım?

• _____________________________
    EXCLUSIVE Hits CONJURE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cort G110 nasıl bir gitar ???
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.