Arkadaşlar elektro gitarı pc ye bağlıom ama amfi programı olmadan clean ton dışında ses alamıom bildiğini bir amfi programı varsa kullanımıyla birlikteyollarsanız sevinirim
Guitar Rig,Amplitube...
ok programlar için saol da guitar rig i nası kullancam bi türlü işin içinden çıkamadım kullanımını biliosan anlatabilirsen çok ii olur
O konuda yardımcı olamayacağım işte..
Cubase için Native Instruments Guitar Rig ve Waves Guitar Tools Bundle Plug-in'i bir sürelik işini görür
Guitar Rig kullanmak için Cubase kurmalısın. Başka programlardada calisior olabilir belki ama tam bilmiorm.
saol kardeş de bn gitar var çalamıom die dayanamayıp aldım amfiyi :D
Revalver de çok kullanışlı bi programdır tavsiye ederim. Ama bu programlarda bi sorun var o da gitarı çalarken distore edilmiş sesi çok az bir süre sonra duyuyor olmanız buda çalmanıza etki ediyor. Ya iyi bir ses kartınız olacak yada en iyisi iyibir amfi ve pedalınızın olmasıdır. ama dediğim gibi bir sure idare edebilir. Programı mygitar dan bulabilirsin...
ya sorcağım soru komik olabilir biraz ama ben gitarı bilgisayarın neresine bağlayacağımı bulamadım...
gitarı amfiye bağlamak için olan kabloya dönüştürücü takıp pc nin mikrofon yerine takcaksın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme