Şimdi Ara

Elektro gitar-İbanez grg270b

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir hafta içinde elektro gitar alıcam.Bir arkadaşım da bana ibanez grg270b'yi önerdi.Sizce başlangıç için nasıl bir gitar?+'ları-'leri neler?Bu fiyata başka neler alınabilir?Sizin önerileriniz neler?Şimdiden teşekkürler.

• up
  • Ben bu gitarla başladım,tavsiye etmem bu fiyat aralığına floyd rose suz başka gitarlara bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

Ben bu gitarla başladım,tavsiye etmem bu fiyat aralığına floyd rose suz başka gitarlara bak derim

Sizin tavsiyeleriniz neler?Forumda yazdıklarınızdan dolayı sizin tavsiyeniz benim için önemli.Floyd rose'u çok dert etme dediler.İlk ay çok akord kaçırır ama sonra alışırsın dediler.Bir de bu gitarı niye tavsiye etmiyorsunuz öğrenebilirmiyim.
  • şuan kucağımda oturuo

eksilerini bende öğrenmek isterim pek teknik bilgiden çakmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

şuan kucağımda oturuo

Siz memnunmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: finisher>

quote:

Orjinalden alıntı: Re-1

Ben bu gitarla başladım,tavsiye etmem bu fiyat aralığına floyd rose suz başka gitarlara bak derim

Sizin tavsiyeleriniz neler?Forumda yazdıklarınızdan dolayı sizin tavsiyeniz benim için önemli.Floyd rose'u çok dert etme dediler.İlk ay çok akord kaçırır ama sonra alışırsın dediler.Bir de bu gitarı niye tavsiye etmiyorsunuz öğrenebilirmiyim.

Floyd Rose dert etme demekle yanlış etmişler,çok çektirecek bi floyd rose u var,tabi bu 1-2 günde anlaşılcak birşey değil.Yani tavsiye etmiyorum çünkü ben bu gitardan gerçekten çok çektim anlatılmaz yaşanır diyeyim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman ben grg170dx'i düşüncem.
  • hiç te öyle alışılmiycak bir gitar değil..benim gitara başlama gitarım. harika bir başlangıç gitarı... floyd rose un o kadar problem olacağını hiç sanmıyorum arkadaşın dediğinin aksine... ayrıca klayvesi inanılmaz rahattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winvrour -- 18 Ağustos 2008; 20:21:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: finisher>

quote:

şuan kucağımda oturuo

Siz memnunmusunuz?

walla neyden memnun olıyım neyden memnun olmıyım bilmiyorum Bende yeni başladım zira
  • Aynı tarz floyd rose suz modellere baksan hem daha az para ödersin hemde daha rahat edersin
  • bence floyd rose motivasyon açısından güzel Canım sıkılınca oynuorm
  • quote:

bence floyd rose motivasyon açısından güzel Canım sıkılınca oynuorm

Akor güzelce kaçıyordur her sefer.

Rg serisinden rg350 aşağısı alınmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

ben öyle görmemişler gibi 31 çekercesine asılmıyorum floyd rosea merak etme

• Off ya kafam çok karıştı.Biri çok beğeniyor diğeri sakın yaklaşma diyor.Peki sizin floyd rose'suz bir gitar öneriniz var mı?(aynı fiyat aralığında)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

ben öyle görmemişler gibi 31 çekercesine asılmıyorum floyd rosea merak etme

• ya akor nasıl kaçsın öyle hemen... cort değil bu ibanez... çok sündürürsen pantera solosu atarsan kaçar akoru ...
  • evet de ibanezin bu seriisinin özellikle de 270b si çok da kaliteli değil yani ibanez olduğuna bakmamak lazım bence. ama ilk gitar için alınabilir. bir denemek lazım tercih meselesi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRaconteur -- 18 Ağustos 2008; 23:35:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

ya akor nasıl kaçsın öyle hemen... cort değil bu ibanez... çok sündürürsen pantera solosu atarsan kaçar akoru ...

Belli bir seri ve üstü için geçerli bu dediğin.Yukarıda yazdım minimum rg350 alınmalı bana göre.
  • niye eziyosunuz arkadaşım Başlangıç gitarı

esp mi alalım direk ehuhe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.