Şimdi Ara

Elektro Gitar Extreme XE-30 Mükemmel Kalite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Çay Ağacı Merhemi
    Mucizevi Çay Ağacı Kremi
    Tamamen doğal mazlemelerden yapılmıştır, içerisinde hiçbir kimyasal bulunmamaktadır.
    Ürünü kendim kullanıyorum. Yüzümde ne sivilce kaldı ne de sivilce izi.
    Sadece sivilceler için düşünmeyin bu ürünü yüz bakımı, canlı görünüm, nemlilik sağlamaktadır.

Ürünün kullanmaya başladığınızda, yüzünüzde bulunan tüm sivilceleri kusturarak deri altında kalan tüm sivilcelerin
    dışa çıkmasını sağlar. Böyle olduğunda sakın ürün iyi gelmedi diye düşünmeyiniz.
    Aksinde böyle olduktan sonra ürünü kullanmaya devam ediyorsunuz, yüzünüzde ne sivilce ne de izinden eser kalıyor.

Hertürlü Soru için burdan özel mesaj ya da 0544 657 06 00(Vodafone) dan ulaşabilirsiniz.

Evinizdeki ilk yardım!

Avustralya'da yetişen çay ağacı yapraklarından elde edilen uçucu yağı,pek kozmetik ürününün bileşiminde bulunmaktadır.

Mükemmel bir cilde yardımcı olmaya yarayan bitkidir.Çay ağacı cildin doğal parlaklığına kavuşmasına ve daha yumuşak olmasına katkı sağlar.

Kullanım:İstenilen bölgeye günde 2 kere kullanılması tavsiye edilir.
    Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takas dusunuyormusun..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitar takas edilmiştir. diğer ürünlerle satışa devam.

• deneyen arkadaş var mı şu sivilce kremini
  • çay ağacı internette de aynı fiyat, insanlar neden sizden alsınlar ki?
  • Benden alma sebepleri çay ağacının herhangi bir markadan olmaması Petra firmasından geliyor bu bana. Kendi kullandığım bir ürün olmasa zaten satmayı düşünmem. Kozmetikle uğraşmaya değmez. Burda bir sürü sivilce sorunu çeken genç kardeşimiz olduğu için onların faydalanması için satış yapıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.