Şimdi Ara

Elektro Gitar Çalma [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceleri klasik gitar çalmışlığım var 1 ay canım sıkıldı ondan elektro gitar aldım herşeyiyle beraber ama şuanda bi hoca tutamam kendim çalışmam lazım bana bi site yada güzel bi program önerirmisiniz acil lazım

• guitar pro 5 full yaz arese
  • bu arada gitar olarak cort x6 aldım amfi de Marshall MG15CDR bu gitarı kullanan arkadaşlar varsa ayriyeten bide anfiyi yorum yazarlarsa sevinirim hiç elektro gitardan anlamayarak gittim bunları aldım iyi olduğunu söylediler sizinde yorumunuzu almak istedim siteler için tşkkrler
  • bende de böyle bir heves var ama bilgim sıfır. verdiğiniz sitelere bir göz atıcam. arkadaşım sen o aletleri kaç paraya aldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

bende de böyle bir heves var ama bilgim sıfır. verdiğiniz sitelere bir göz atıcam. arkadaşım sen o aletleri kaç paraya aldın?

gitar + amfi sıfır ikiside 650milyon civarı tuttu 12 taksit yaptırdım
  • http://www.uzman.tv/

videolu ders anlatımları var bu sitede bass gitar için ders ararken buldum bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    3 ay önce açıldı
    Elektro gitar teli koptu yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gitarla amfinin bence mükkemmel zaten cort x-6 serisi iidir bende x-2 var ki memmnun x-6 sesini duyana kadar muhteşem bi sesi var bence doğru bir secim amfiye diecek hiç bir sözüm yok zaten süper bir amfi tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun
  • Paul Gilbert'ın eğtim cd ni bulabilirsen al derim Ben zamanında çok faydasını görmüştüm. Sağlam bi gitaristtir ve eğitim cd lerinden (video) çalışmak herzaman senin faynada olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nextt

quote:

Orjinalden alıntı: osstation

bende de böyle bir heves var ama bilgim sıfır. verdiğiniz sitelere bir göz atıcam. arkadaşım sen o aletleri kaç paraya aldın?

gitar + amfi sıfır ikiside 650milyon civarı tuttu 12 taksit yaptırdım

maşallah kalsın ben vazgeçtim

• quote:

Orjinalden alıntı: Nextt

bu arada gitar olarak cort x6 aldım amfi de Marshall MG15CDR bu gitarı kullanan arkadaşlar varsa ayriyeten bide anfiyi yorum yazarlarsa sevinirim hiç elektro gitardan anlamayarak gittim bunları aldım iyi olduğunu söylediler sizinde yorumunuzu almak istedim siteler için tşkkrler

Ekipmanlar iyidir şu an için
  • elektronun en ucuzu o mu yahu ben de bu hafta sonu alcaktım daha şu ana kadar elıme gitar eli deymedialıp başlıcaktım ama 650 diosan 70 ytlye klasik gitar sordum onu alam bari ama elektronun en ucuzu ne kadara bulabılırım yani şöle 200 e fln yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cıleCASH

elektronun en ucuzu o mu yahu ben de bu hafta sonu alcaktım daha şu ana kadar elıme gitar eli deymedialıp başlıcaktım ama 650 diosan 70 ytlye klasik gitar sordum onu alam bari ama elektronun en ucuzu ne kadara bulabılırım yani şöle 200 e fln yok mu ?

war kardeş war cortx2 var 270 milyona tabi amfi alırsan artar 450 olur dersinki markalı bişi almam yanına gitar çalmayı bilen birini al git ucuzzz modellerine bakın ucuz olup çok iyi tonlar çalan gitarlar var ama iyi bi elektro gitar için en az 250m paran olması lazım amfi almasanda olur bilgisayara takarsın ama amfiyi öneririm ses için ideal arkadaş
  • Gitar Alımına Dikkat!
    Çoğu yeni başlayacak olan öğrencinin düşüncesi şudur; nasıl bir gitar almalıyım, şu kadar param var ne alabilirim vs....

ilk ve en önemli önerim şudur; hiçbir zaman marka düşünmeyin! Unutmayın ne 250 - 300 milyonluk ibanezden ne 250 - 300 milyonluk fenderden ne de başka bir gitardan beklediğiniz performans gelmez. Sizin için önemli olan şey zaten gitarın performansı olmamalıdır. İlk önce anlamanız gereken konu bu..

Gitara yeni başlayacak bir öğrencinin, ne ton kavramından, ne ağaçtan ne bas ne mid ne de treble ayarlarından anlamasını beklemeyiz.. Gitara yeni başlayacak bir öğrencinin sustain, noise gate veya single ve humbucker manyetik gibi konulardan anlamasını beklemeyiz. Gitara yeni başlayacak bir öğrencinin gitarın ağacına göre verdiği tondan anlamasını beklemeyiz.

Dolayısıyla sizin harcayacağınız ödeneğe göre düşüneceğiniz en son şeydir, bu tür kavramlar ve markalar. Gitara yeni başlayacak birisinin gitar seçiminde izleyeceği iki yöntem vardır!

Birincisi, gitarı iyi bilen biri ile alışverişe çıkmak ve onun deneyip beğendiği gitarı satın almak. İkincisi ise eğer böyle bir şansınız yok ise, önce mağaza sorumlusuna "şu kadar bir bütcem var bu fiyat aralığındaki (klasik veya elektro) gitarlarınız hangileri" diye sormak... İkinci adım, gösterilen gitarları teker teker denemek ve elinize en yatkın olanını akordu tam tutanı ve perdelerinden temiz (cızırtısız) ses çıkanını almak!

İşte hepsi bu. Zaten alacağınız eğitim sürecinde, iyi bir gitarın nasıl olacağını, tonun ne olduğunu ve nasıl ayarlanabileceğini, hangi gitarın nasıl tonlara sahip olduğunu, hangi ağaç türlerinin gitar tonuna nasıl etki ettiğini vb şeyleri öğreneceksiniz ve bu süreçte iyi bir gitarist olma yolunda ilerlemiş olacaksınız. işte o zaman zaten forum vb yerlerde nasıl bir gitar almanız gerektiği ile ilgili soru sormanıza gerek kalmayacak çünkü artık istediğiniz şeyi siz biliyor ve seçiyor olacaksınız..

ALINTIDIR
    umarım burdaki bilgiler bi yararı olur

• daha bilmioyorum gitar işlerini ama aşırı merak başladı bende şu amfi ne işe yarar onu sorcaktım.
    quote:

Orjinalden alıntı: +BuRN+

quote:

Orjinalden alıntı: cıleCASH

elektronun en ucuzu o mu yahu ben de bu hafta sonu alcaktım daha şu ana kadar elıme gitar eli deymedialıp başlıcaktım ama 650 diosan 70 ytlye klasik gitar sordum onu alam bari ama elektronun en ucuzu ne kadara bulabılırım yani şöle 200 e fln yok mu ?

war kardeş war cortx2 var 270 milyona tabi amfi alırsan artar 450 olur dersinki markalı bişi almam yanına gitar çalmayı bilen birini al git ucuzzz modellerine bakın ucuz olup çok iyi tonlar çalan gitarlar var ama iyi bi elektro gitar için en az 250m paran olması lazım amfi almasanda olur bilgisayara takarsın ama amfiyi öneririm ses için ideal arkadaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.