Şimdi Ara

elektro gitar çalan arkadaşlar bir bakabilrimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floozie -- 28 Ocak 2014; 21:58:03 >

• işin özü çalışmak sadece kursa gidip çalışmassan olacak iş değil

not: elektro çalmıyorum ama bas çalıp da cevap verebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 5 Eylül 2013; 19:02:27 >
  • Akustikten kolay.Calis gerisi gelir.Madem bu kadar azimlisin gel ben vereyim dersi parada istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dostum olay çalışmakla bitiyor ders alıp eve gelince çalışmazsan hiç bir halt yapamazsın. Çalışman gerekiyor. Günde 2 saat al eline gitarı pratik yap, derste öğrendiklerine çalış. Bilgisayara bakacağına gitar çalış. Çalıştıktan sonra gerisi gelir emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Buuren~

Akustikten kolay.Calis gerisi gelir.Madem bu kadar azimlisin gel ben vereyim dersi parada istemiyorum.

elektro gitar çalan arkadaşlar bir bakabilrimi
  • Elektro çalıyorum çalışırsan yaparsın.
    ayrıca arkadaş akustikten kolay demiş neye göre kime göre kolay?Elektroda akdeniz akşamları çalarsın kolay ama gidip solo atmak,riff atmak alıştırma ile olacak işler.
  • Başaramam demeyeceksin dostum.Alacam yapacam bu işi de.He tabi kimse öyle 3 ayda müzisyen olmuyor.Çalışacaksın,yıllarını vereceksin ve olacak

Edit:Yıllarını vermekten kastım gerçek bir virtüöz olmak.Parça çalmayı gene 1 ayda halledersin tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hetfield -- 5 Eylül 2013; 19:08:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Buuren~

Akustikten kolay.Calis gerisi gelir.Madem bu kadar azimlisin gel ben vereyim dersi parada istemiyorum.

bana verir misin ders

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bol bol parmak alıştırmaları çalış-öğrendikçe gamlarla kendi kendine doğaçlama yapmaya çalış-alıştırmalar uydur kafana göre, fakat şöyle bişeyde var parmak alıştırmalarıyla sadece gitar çalarsın, gitarist olmak istiyorsan müziğin matematiğini öğrenmelisin.
  • pena kullanmayı düzgün öğren alt üst vuruş tekniği falan ihmal etme penayı gerisini hocan öğretir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.