Bildirim
ELEKTRO GİTAR ALACAM LÜTFEN YARDIM...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla bende gitar alıcam küçük bi araştırma yaptım yani ne tarz müzik çalıcağına bağlı aslında ben metal çalmak için alıcam çift humbucker fln gerekiyor metal için de en iyi gitar markası esp diyorlar -
sol el olan imzama baksın -
hangi tarz calacagına baglı kardesim o. sen sole hangi tarz calacagını sana marka ve modeli soliim -
rock çalacam işte ona göre bi marka model söylerseniz güzel olurç -
Cort X2
Washburn X10
Fender Squier Bullet Strato
Stagg S-300N
........ uzarda gider.Ama bu dediklerimi yaz bir kağıda al bilen bir arkadaşını git hepsini dene.Hangisinin uygunsa onu al..Ben Cort u öneririm.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Executioner
Cort X2
Washburn X10
Fender Squier Bullet Strato
Stagg S-300N
........ uzarda gider.Ama bu dediklerimi yaz bir kağıda al bilen bir arkadaşını git hepsini dene.Hangisinin uygunsa onu al..Ben Cort u öneririm..
peki teşekkür ederim. ben internetten almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bir site var mı? -
bi de sx pst/sc modeli nasıl washburn X10 ve bu arasında kararsız kaldım? fiyat olarak aynılar(275 ytl) ama sx in yanında kılıf ve askı hediye. sizce napmam lazım -
site tavsiyesiwww.cort.gen.tr eğer gitar alacaksan 24 haziranda bir buluşma gerçekleştiriyorlar ve cort gitarları için oldukça cazip indirimler var, bence gitar alacakların kaçırmaması gerekir. -
http://www.gitarturk.com/
BURDAN kesinlikle faydalanabilirsin... -
stagg I 300 GBK hakkında bilgisi olan varmı? iş gorurmu onu soryorum fiyat diil.. -
stagg alma -
ben de yakında alıcam.bütceme göre bişeyler alıcam.Örneğin gitar olarak. fender squier stratocaster a karar verdim birde amfi olarak 350 yttl lilk bir marshall düşünüyorum..4- 5 aydır klasik çalıoyurm.acaib şekilde elektro Çalmak istyorum::) işallah bu dileimi gerçekleşticem. -
fender -
Arkadaşlar ne tarz çalacağınızın bir önemi yok. Başlangıç gitarı alacaksanız şekline şemaline manyetikerine bakmayacaksınız. Şöyle elinize aldığınızda rahat bir şekilde tutabiliyomusunuz. Perdeler rahatmı? Teller ile eşik aralığı uzakmı yakınmı bunlar önemli olanlar. Size gitarı ızdırap haline getirmemeli sevdirmeli. İleridede bakarsınız eğer devam edecekseniz bütçenize göre japon, meksika yada amerikan yapımı bir gitara geçersiniz. Hem ne tarz müzik yapmak istediğinizin tam farkına varırsınız. Çünkü gitara başladıktan sonra işin şekli çok değişiyo.
Saygılar, -
Fender Squier Bullet Strato'yu gercekten öneririm ama çok pahalıdır(biraz maddi duruma bakıyo yani).
cort tavsiye etmem.
washburn ise sadece stüdyoluk gitardır -
Cherokee gerçekten de doğru söylüyor.başlarken ki istediğin şeyle çalarken ki arasında dünyalar kadar fark oluyo.baslangıc için washburn al sen hem parası ideal hem de idare eder.ileride olmazsa degiştirirsin -
ARKADASLAR ELEKTROYA HEWES ETTİM ÖGRENMEK İSTİYORUM.AMA YENİ BASLICAGIM İCİN NE ALACAGIMI BİLMİYORUM.GENELDE CORT X-2 TAVSİYE EDİLİYO.300 VEREBİLİRİM EN FAZLA GİTARA.BASKA ÖNERİLERİNİZ WARMI? -
COK ACEMİYİM KUSURA BAKMAYIN.PEDAL ALMAK SARTMI YENİ BASLAYAN İCİN? -
değil
Benzer içerikler
- kajmer ne demek
- canlı müzik istek şarkıları
- samsunlu hüzün kaç yaşında
- 6 telli cura akordu
- eski yabancı şarkılar 2000"
- müzik indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X