Şimdi Ara

Elektro Gitar Alacağım Bilgli Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektro gitara başlamayı düşünüyorum.Başlangıç için cort x2 ve x6 öneriliyor ama x6'da sanırım akor kaçırma gibi bir durum varmış,beğenmeyeni vs. çok var.Siz gitar ve amfi olarak ne önerirsiniz?Çok para veremeyeceğim için gitar yada amfi 2. el olacak.Hangisini 2. el almalıyım?
    Daha önce akustik gitar çalmıştım ama şimdi arpej gibi deyimleri bile hatırlamıyorum.Sıfırdan bir cd ile vs. öğrenme imkanım var mı(kursa birdahaki sezon gidebilirim ancak)?
    Ve son olarak bu x2-x6 tarzı gitarlar ile kafelerde vs. çalan gruplara katılabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 14 Şubat 2012; 20:58:16 >

• Epiphone Les Paul Special 2 al
  • Ne tonda ve tarzda çalmak istediğine göre değişir,ve bütçe belirtmemişsin...Bunları söylersen yardımcı olabiliriz
  • Başlangıç için mutlaka sabit köprülü gitar al.Floyd rose yada tremolo olan gitarlardan uzak dur.Tavsiyem cort alma başka marka bak.
  • metal seviyorsan bc rich warlock one alabilirsin 2. el fiyatını uygun bulursun, cortlardan daha iyidir eğer metal seviyorsan tabi
    onun dışında ya ibanezden ya da corttan alırsın , öğrenince kendinde farkedersin neyin ne olduğunu o yüzden ilk gitarında fazla bilinmedik şeylere takılma

amfi bulabilirsen 2. el ibanez amfilerden al yada marshall 10 wattlık olanlarından 150 200 e bulursun araştırırsan
  • Cort X6nin tremolosuz olani vardi X5ti sanirim. Sabit kopru alinca akort kacirmaz.
  • Bütçe oldukça düşük,max 500 lira.
    Müzik olarak semfonik metal ağırlıklı.
    Tabi power metalde çalmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fender stratocaster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.