Şimdi Ara

elektrikten anlayanlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. taşınabilir şarj aleti aldım coolmax marka 10bin mAh. biraz önce kargoyla geldi mağazadan almadım şuan kullanmayıda bilmiyorum.

Cihaz 2.1A adaptörle şarj edilir yazıyor kutusunun üzerinde. G2 telefonumun şarj aletiyle şarj edebilir miyim ?

Cihazda 2 tane şarj çıkışı var OUT 2.1 ve OUT 1.0 yazıyor. Bunlardan hangisini telefonuma takacağım ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyranMuhendisi_

Merhabalar. taşınabilir şarj aleti aldım coolmax marka 10bin mAh. biraz önce kargoyla geldi mağazadan almadım şuan kullanmayıda bilmiyorum.

Cihaz 2.1A adaptörle şarj edilir yazıyor kutusunun üzerinde. G2 telefonumun şarj aletiyle şarj edebilir miyim ?

Cihazda 2 tane şarj çıkışı var OUT 2.1 ve OUT 1.0 yazıyor. Bunlardan hangisini telefonuma takacağım ?

Evet Telefonunun kablosunu (uyuyor ise ki genelde uyar) şarj girişine takarak şarj edebilirsin. OUT 2.1 ve OUT 1.0 diye 2 Usb çıkışı olması, aynı anda iki telefonu şarj edebilmek için. Telefonunu şarj etmek için her hangi birini kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: CeyranMuhendisi_

Merhabalar. taşınabilir şarj aleti aldım coolmax marka 10bin mAh. biraz önce kargoyla geldi mağazadan almadım şuan kullanmayıda bilmiyorum.

Evet Telefonunun kablosunu mini USB girişine takarak şarj edebilirsin. OUT 2.1 ve OUT 1.0 diye 2 Usb çıkışı olması, aynı anda iki telefonu şarj edebilmek için. Telefonunu şarj etmek için erhangi birini kullanabilirsin.

Hocam 2.1 adaptörle şarj edin demiş, ben şuan 1.8A adaptörle şarj ediyorum. Bunun cihaza ne gibi bi zararı olur , öğrenmek için soruyorum

• Alet biraz geç dolar başka bir zararı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.