Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.749
Cevap
119
Favori
1.235.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Braun mg5090 almayı düşünüyorum. 2 günde bir sinek kaydı traş oluyorum, bu fiyat segmentinde önerebileçeginiz cihaz var mı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yıllardır kullandığım panasonic ES8043 tıraş makineme artık yedek bıçak temin edemediğim için yeni bir makine almak isiyorum. Max 400 TL bütçem var. iki model arasında kaldım özellikleri çok benzer görünüyor hangisi tercih edilmeli sizce?

ES-RT33
    ES-RT57

Asıl sorum ise bunların bıçak ve eleklerini aradım ama internette satışını göremedim. Bu cihazlara panasonic yedek parça desteği vermiyor mu? Yedek bıçak bulamayacaksam boşuna almayım.
  • vertas V kullanıcısına yanıt
    Es rt57 de ek başlık var diğerinde yok başka bir farklılık göremedim.

• vertas V kullanıcısına yanıt
    Panasonic , tıraş makinesi Türkiye den çıktı. Ancak yedek parçaları yurtdışı ( aliexpres gibi siteler) mağazalardan bulabilirsiniz.
    Ben de Panasonic es 8243 kullanıyorum, 11 yıla girdi. Herhangi bir elek bıçak değişimi yapmadım. Çok rahat kullanıyorum. Sadece 3 günde bir tıraş olmam gerekiyor.

• Panasonic Es- rt33K veya Es-st3N modelleri arası gidip geliyorum sanırım yedek parçası bilindik bir kaç sitede bulunduğu için 3N olan modeli alacağım karar verdim gibi.

• temmuz6 kullanıcısına yanıt
    naimkpln N kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler. Benim makinemde 8-9 yıllık. iki defa bıçak ve elek değiştirdim. Bıçak ve eleği çok sık değiştirmeye gerek olmasa da sonuçta bir kaç yıl sonra bıçaklarda körelme oluyor. Bunu yeni bıçak takınca fark ediyorsunuz. Yedek bıçakları yurt dışından getirmek bir çözüm ama maalesef yüksek döviz kuruna bir de gümrük vergisi eklenince yedek parça fiyatı yeni cihaz fiyatına yaklaşıyor. Kararsız kaldım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpolat_28

https://www.a101.com.tr/aprilla-tras-makinesi-atr7025/

Arkadaşlar nasıl sizce ilk defa bu kadar pratik bir makineye denk geldim
    Aldınız mı kullanıyor musunuz?
  • Hayır hocam biraz araştırdıktan sonra almaktan vazgeçtim

• Philips click and style kullanıyorum. Sinek kaydı gibi olmasada memnunum şimdilik

• Sakal tıraşı için makine arıyorum.

0.5mm den uzun 1-2cm ye kadar homojen sakal elde etmek için öneriniz var mı?

Moser 1400 ve powertech düşünüyorum. Bunları daha önce hiç denemedim.

Daha önce denediklerimden:

philips multigroom qg3380 tarzı makine bakım seti. Kullanılan kafalar zaman içinde başlıkta boşluk yaratıyor çok sallanıyor kullanılmaz hale geliyor.

Remington PG6030 Edge Şarjlı Yıkanabilir Bakım Kiti yine philips ile aynı. Yalnız kendinden 2-3 kat pahalı philipsden daha dayanıklı.

Braun Bt5010 Kablosuz Şarjlı Yıkanabilir Sakal Kesme. Sakalı homojen almıyor. Kısa sakalda belki daha iyi ama uzun sakalda çok kötü. Salınımı, motoru düşük olduğu için daha yavaş.

aprilla marka a101 traş makineleri vs pek çok ürün kullandım. 15 yıla yakın bir sürü makine kullandım.

Sadece dediğim gibi ort. 1 cm uzunluğunda homejen kesilmiş sakal için uğraşıyorum. Moser çok öneriliyor işimi görür mü acaba?

• Merhaba arkadaşlar. Amerika'dan Panasonic ES-LV 65 model tıraş makinesi geldi fakat prizi Türkiye uyumlu değil. Dönüştürücü bir aparat alıp kullanıcam ama hiç anlamadığım Volt, amper vb. değerlere dikkat edip etmemem gerektiğini bilmiyorum.
    Eklediğim fotoda görüldüğü gibi, cihazın şarj adaptöründe değerler yazılı. Alacağım dönüştürücü nasıl bir şey olmalı, yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyibe

Merhaba arkadaşlar. Amerika'dan Panasonic ES-LV 65 model tıraş makinesi geldi fakat prizi Türkiye uyumlu değil. Dönüştürücü bir aparat alıp kullanıcam ama hiç anlamadığım Volt, amper vb. değerlere dikkat edip etmemem gerektiğini bilmiyorum.
    Eklediğim fotoda görüldüğü gibi, cihazın şarj adaptöründe değerler yazılı. Alacağım dönüştürücü nasıl bir şey olmalı, yardımcı olursanız sevinirim.

Herhangi bir dönüştürücü olur. O makine 110 volt ve 220 volt ile kullanılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar eskilerden kalma çok kullanmadığım Arzum Stilo küçük traş makinesi var. Titreşimi bazen artıyor bazen azalıyor bu yüzden tam verimli kesmiyor. Sorun pilde midir, yoksa cihaz ömrünü tamamladı mı?
  • tt38 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sayın tt38. Sanırım böyle basit bir ürün işimizi görecek. Bir de, bu makineyi (ES-LV65) bilen ve tavsiye eden birisi olarak, kullanım ve bakım için dikkat etmemiz gereken konu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyibe -- 9 Ocak 2020; 14:46:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyibe

Teşekkür ederim sayın tt38. Sanırım https://www.koctas.com.tr/tek-is-amerikan-adaptor-fisi/p/1000005699 böyle basit bir ürün işimizi görecek. Bir de, bu makineyi (ES-LV65) bilen ve tavsiye eden birisi olarak, kullanım ve bakım için dikkat etmemiz gereken konu var mıdır?

Rica ederim. Aynen o cihaz işinizi görür. Bu arada makineniz hayırlı olsun. Makineyi ayda bir defa mutlaka 2-3 damla yağı ile yağlayın. Her tıraştan sonra su altında sıvı sabun ile yıkayıp kurumaya bırakın. Tıraş olurken Sensörsüz kullanmak için güç tuşuna arka arkaya 2 defa basın. Ben o şekilde kullanıyorum çok daha iyi tıraş ediyor. Şarj etmek için dolana kadar şarjda tutun. Saatlerce kalmasın. Pilini Optimum kullanırsanız, makineyi en az 7-8 yıl sorunsuz kullanırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    İlgi ve cevabınız için çok teşekkür ederim sayın tt38.
  • Merhabalar,

Seyrek ve dağınık sakallarım var. Sinekkaydı olmak zorunda değil ama tek tük olan sakalları da rahatça kesebilecek bir tıraş makinesine ihtiyacım var. Tavsiye edebileceğiniz makineler var mıdır?
  • Merhaba, kirli ve sinekkaydi yapabilecek tras makinesi ariyorum. Butce onemli degil.
  • askerlik için traş makinesi alacağım da kuaförümün önerdiği model çok temiz 0 kesiyor ancak numara takılmıyor bende ayda 1 3e vururum sakalları yani hem numara takabileceğim hemde askerde bana sıkıntı yaşatmayacak bir makine önerebilecek olan var mı acaba

kuaförümün önerdiği ürün bu

• Kirli sakal için önerisi olan var mı ? Philips s5070 var elimde normal kullanımda fena değil, kısaltma için de farklı başlığı var ancak her yerini farklı ölçüde yapıyor sakalın. Her seferinde berbere gitmekten de bıktım açıkçası. Oneblade modeli bu konuda işimi görür mü acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 13 Şubat 2020; 13:34:46 >
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.