Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.234.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun, tırnağın nasıl yanlışlıkla değdi, gözümde canlanıramadım. itiraf et, meraktan oldu değil mi?
    Bu arada istanbuldaysan sirkeci büyük postanenin hemen karşısında servisleri var. belki orda bulabilirsin yedek parça..

quote:

Orjinalden alıntı: m2kaya

merhaba
    Panasonic es8238 makina aldığımı ve memnun kaldığımı forumda belirtmiştim.Dün traş olurken arkadaş seslendi arkama dönerken tırnağım makinanın elek kısmına hafifçe değdi.sonuç nohut kadar bir delik ve kullanılamaz duruma gelen elek.Bu model türkiyede olmadığı için yedek parçası da yok.tabii dışarıdan 32 dolara sipariş sansım var.zaten bıçağın birini çıkardım tek bıçakla idare ediyorum.Söylemek istediğim cihaz çok hassas elek kağıttan daha ince, benim gibi dikkatsiz bir kullanıcıysanız ucuz alsanız dahi pahalıya patlayabilir.Bilginize

• sakal sorunu benim de hayatımın önemli bir bölümünü teşkil ediyor. Sakallarım o kadar sert ki yüzüme kirpi sürsem hayvanın derisi yüzülür.3 yıl boyunca coolskin kullandım; banyoda kullanılabilmesi çok büyük bi avantajdı benim için.Sakalı çok iyi almasa da cilt yumuşadığı için fazla tahriş olmuyordu sonrasında bi yerden yine philipsin hq8850 modeli hediye geldi (kısa kesiyorum cümleler çok düşük oluyor farkındayım) ben hayatımda bu kadar kötü bir alet görmedim ( fiyatı 400 ytl civarı ) sabah tıraş olup işe gidiyorum daire başkanı niye tıraş olmadın diye soruyor, yani neredeyse kirli sakal kalıyor..Yeniden coolskin almayı düşünüyordum fakat yorumları okuyunca ben de panasonicte karar kıldım aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler.Yalnız bir sorum olacak panasonicler de coolskinler gibi duşta kullanılabiliyor mu yani panasoniclerin ıslak kuru kullanıldığını biliyorum ama bu konuda coolskinlerin duşta kullanılma avantajını sağlıyor mu teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar fuallerimi ve yeni yeni çıkmaya başlayan sakallırımı kesmek için bir makina düşünüyorum.Öyle ahım şahım bir sakalım yok.Şöyle basit ve kullanışlı bir makina önerebilir misiniz?

Abiler, amcalar bir yardım yahu.
    Traş deneyimlerinizden yola çıkarak bir öneri verebilir misiniz ?
  • panasonic ES8807 yi netten sipariş etmek istiyorum 320 ytl.Bu alet iş görür mü?
  • Orjinalden alıntı: santi74

Geçmiş olsun, tırnağın nasıl yanlışlıkla değdi, gözümde canlanıramadım. itiraf et, meraktan oldu değil mi?
    Bu arada istanbuldaysan sirkeci büyük postanenin hemen karşısında servisleri var. belki orda bulabilirsin yedek parça..

istanbulda değilim ama telefonla görüştüm servislerle.Bu ürünün satışını yapmadıkları için yedek parçasını da bulundurmuyorlarmış.Sol elimde makina çalışır durumdayken sağ elimin işarat tırnağı makinanın eleğine değdi.ben bile gözümde canlandıramıyorum garip bi kaza.Ama delinen eleğin bıçağını çıkardım tek bıçakla da idare ediyor.
  • Devlet memuru olmam nedeniyle her sabah traş oluyorum, sakallar sert sayılır, birde özellikle gıdık bölgesinde kıllarının çıkışı ters düz karışık, Braun modellerinden bir kaç tanesini ve philipslerden denedim hiç memnun kalmadım, çünkü özellikle gıdık bölgesinde sürekli tahriş ve kızarmış bir cilt sahibi oldum, ara ara traş makinaları denemeleri dışında son 7-8 yıldır sürekli gillette mach 3 turbu kullanıyorum, son olarak da gilette fusionu denedim mach 3 turbo süper, 5 dakikada işlem tamam , fusionda iyi özellikle ters koydukları tek bıçalk favori düzeltmelerde süper, ancak 5 li bıçak mach 3 turbo kadar iyi değil elektrikli traş makinalarına alışamayacağım anlaşılan bundan sonra yaş 45 oldu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalekale -- 6 Şubat 2008; 22:16:59 >
  • Ben de bu yaşımdan sonra jiletten vazgeçmem diyordum ama Panasonic'i çok övdüler.Tatilde orda burda fırçayla köpürte köpürte tıraş olmaktan da bıktım açıkçası.Kafaya koydum bu aralar gidip ES8807 almayı düşünüyorum.Evde yine jilet kullanırım,acelem olduğunda veya ortam müsait olmadığında makinayı kullanırım.Bakalım alınca deneyip göreceğim.Deneyimlerimi buradan yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Abiler, amcalar bir yardım yahu.
    Traş deneyimlerinizden yola çıkarak bir öneri verebilir misiniz ?

Yeni tıraş olmaya başladıysan jileti öneririm.Sakallarının düzgün çıkmasını sağlar.İlla makina diyorsan Braun,Philips veya Panasonic lerden birinin son model olmayan uygun fiyatlı ürünlerini kullanabilirsin.Sana fazlasıyla yetecektir.
  • Arkadaşlar,
    Çene altınıdaki kılları traş etme konusunda sıkıntı yaşamayan çok az kişi vardır herhalde. Ben de bu bölgeyi ancak jiletle temiz bir şekilde traş edebiliyordum. Zamanında Phılıps'in en son modelini almış, üç gün sonra pes ederek bir kenara koymuştum. Ara ara makineyi tekrar elime almama rağmen, hiçbir zaman o bölgeyi doğru düzgün traş edemedim. Makine ile temizleyebilmek için çok bastırmam ve epey uğraşmam gerekiyordu ve sonuçta hep traş, kırmızıya boyanmış havlularla veya peçetelerle sona eriyordu. Bununla kalsa iyi, bir de ileride kıl dönmesi başlıyordu. Onun için, traş makinelerinden oldum olası hazzetmedim.

Daha ziyade jiletle traş olmuş birii olarak, traş köpüğü ve jiletin en rahat traş yöntemi olduğuna inanmıştım. Jiletle traş olduğum dönemde beni tek rahatsız eden şey, sinek kaydı traş olmama rağmen, sakalların öğleden sonra yavaş yavaş kendisini göstermeye başlamasıydı. Bir de,cildimi aşırı derecede tahriş ediyormuşum tabii onu da şimdi anlıyorum.

Sonra bu forumu okudum. Arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda PANASONIC ES 8163 s makine aldım. Alırken çok tereddüt ettiğimi söylemeliyim. Zira, fiyatı yurtdışına göre oldukça pahalı ve neticede bir traş makinesi, uyum sağlayamama riskiniz var.

Ancak, 1 haftadır kullandığım makine için bugün tek kelime ile "mükemmel" diyebilirim. Halen traş köpüğü ile traş olmaya devam ediyorum. Nitekim, kullanım kılavuzunda da, ilk üç hafta köpükle traş olunması tavsiye ediliyor. Ele çok iyi oturuyor., Elinizde adeta büyük bir jilet tutuyormuşsunuz gibi...

Çabuk şarj oluyor. %10 dolduğunda, iki kez traş olabiliyorsunuz ve %10'a yaklaşık 5-6 dakikada ulaşıyor. (%100 şarj süresi yaklaşık 60 dakikadır ve bununla 14 kez traş olabilirsiniz).

Çene altındaki kılları, sanki jiletle alıyormuşum gibi rahatça traş ediyorum ve her sabah hayretler içerisinde kalıyorum. Yüzümü jiletten daha az tahriş ettiğini de açıkça her traştan sonra hissediyorum. Tam anlamıyla tertemiz, sinek kaydı bir traş garanti. Üstelik, akşam eve geldiğinizde bile, sakallarınız elinize gelmiyor.

Henüz banyoda veya duşta denemedim ama aynen jiletle traş olduğumda yaptığım gibi, biriken köpüğü temizlemek için arada başlığını hafifçe suya tutuyorum. Yüzümde resmen kayıyor.

Dezavantajlarına gelince, yüksek değil ama, 13.000 devirin verdiği, biraz rahasız edici bir sesi var. Aletin hassas olduğu da her halinden belli. Dikkatli kullanmak şart. "Made in Japan" yazıyor. Yani çoğu traş makinesi gibi çin üretimi değil; fakat yine de daha önce Panasonic kullanmadığımdan dayanıklıl olup olmadığını bekleyip göreceğiz.

Aletin teknik özellikleri arkadaşlarca anlatıldığından ayrıntılara girmiyorum.

Jiletten vazgeçemeyeceğini düşünen birisi olarak sizlerle yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Bu aleti tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Sabah olsa da traş olsam..
    Saat 22:00 Hala yüzümde sakal yok da

• arkadaslar panasonic in ES4815 modeli nasıl kullanan varmı aranızda bende bir makina almayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim ama pahalı bişey de almayı düşünmüyorum.sizler ne önerirsiniz
  • mach 25 teşekkürler
  • Arkadaşlar hepinize merhaba....
    Ben Braun ve Panasonic yetkili servisiyim makinelerle ilgili bir sorun yaşarsanız yardımcı olmaktan memnnuniyet duyarım.Traş makinesinden şaşmayın derim.
    Bu arada Panasonic bir kampanya düzenledi eski makinelerinizi iade etmek koşuluyla markası ne olursa olsun ES8807 yeni modeli ile %40 indirimli değiştiriyoruz.Hepinize iyi günler dilerimm...

ES 8807

Dünyanın en hızlı tıraş makinesi (Dakikada 13.000 devir)
    Dünyanın en keskin tıraş makinesi (30 Derece açılı iç bıçaklar)
    Dünyanın yüz hatlarına çok noktadan oturan ilk tıraş sistemi
    Kesintisiz güç sağlayan Lineer motor sistemi
    ISLAK / KURU tıraş
    3 aşamalı Batarya durum göstergesi
    Yıkanabilir
    Pro Curve tasarım
    Likit el sabunu ile kolay ve hijyenik temizlik
    Eşsiz Sonic temizleme sistemi (Dakikada 17.000 devir)
    1 saatte şarj olma
    Taşıma çantası

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

• Hocam Sıcak Fırsatlara da konu açmışsın.Orada 285 ytl diyorsun.Şimdi bu fiyat %40 indirimli olan fiyat mı?Mesela Hepsiburada(Panasonic için pahalı bir site.Daha ucuz fiyatlar var) da bu alet 381 ytl.%40 indirim olursa fiyatın 228 ytl olması lazım.Bu fiyat konusunu biraz açar mısın?
    quote:

Orjinalden alıntı: DROPistanbul

Arkadaşlar hepinize merhaba....
    Ben Braun ve Panasonic yetkili servisiyim makinelerle ilgili bir sorun yaşarsanız yardımcı olmaktan memnnuniyet duyarım.Traş makinesinden şaşmayın derim.
    Bu arada Panasonic bir kampanya düzenledi eski makinelerinizi iade etmek koşuluyla markası ne olursa olsun ES8807 yeni modeli ile %40 indirimli değiştiriyoruz.Hepinize iyi günler dilerimm...

ES 8807

ISLAK / KURU tıraş
    Yıkanabilir
    Pro Curve tasarım
    1 saatte şarj olma
    Taşıma çantası

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

quote:

Orjinalden alıntı: DROPistanbul

PANASONIC ES 8807 ŞOK FİYAT 285-YTL

ES 8807

ISLAK / KURU tıraş
    Yıkanabilir
    Pro Curve tasarım
    1 saatte şarj olma
    Taşıma çantası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 9 Şubat 2008; 10:32:57 >

• arkadaşlar bu tür kampanyalar varsa büyük şehirlerde bizlere bilgi verebilcek arkadaşlar olursa çok sevinirim. örneğin daha önce bir arkadaş EP CENTER de panasonic in bir modelinin 99 YTL den satıldığını bildirmişti gerçi yetişememiştik ama olsun.
  • Evet güzel soru yani 285 üzerinden mi indirim olacak yoksa bu indirilmiş fiyatı mı? bir de her panasonic satan yer yapabiliyor sanırım. sonuçta kampanya ana firmanın. son olarakta eski traş makinesinin markasının panasonic olma zorunluluğu yok değil mi?
    Soru eksik kalmış diğer modeller mesela 8163te bu kampanya yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemanyax -- 9 Şubat 2008; 15:18:25 >
  • Bugün panasonic ES 8807 modelini internetten sipariş verdim.312 ytl ye...haftaya gelecek...
  • Arkadaşlar ben Panasonic 8163 aldım.449 YTL pein fiyatına 12 taksit ( internetten ).Makina 4 günde geldi.Övgüleri hakkediyor.
  • Bu aralar Philips 8020 125 YTL civarında.
    5-6 ay önce ilk çıktığında 220 YTL olduğunu düşünürsek makinanın ne kadar dandik olduğunu anlarız
  • üstteki resimde gördüğümüz alet 900 ytl. Ne özelliği olabilir ki yuh yani
  • lamdash bize verdiğin bilgiler için sağol. ben panasonic tıraş makinelerini satıyorum ve servisiyim sana katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.