Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.727
Cevap
118
Favori
1.227.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Braun....

    Bende kullanıyorum ve 15 günük alışma sürecinden sonra 2-3dk içinde traş olabilirsin...
  • Arkadaşlar,1993 yılından beri makine ile traş oluyorum.İlk makinem Braun 1008 modeli,ikincisi Arçelik TRM-125,üçüncüsü Braun 5414 ve son olarak Braun 6550.Bana göre en iyisi Braun ama aksesuarları pahalı.Braun 6550 ile şu an kardeşim traş oluyor.Bana 5414 modeli kaldı.Fakat 15 gün önce traş olurken cuvv diye bir ses geldi makineden.Servise götürdüm kartı yanmış.''Yenisini al daha iyi,değmez dediler.'' 5414 zaten piyasada yok.Yeni modeller çıktı biliyorsunuz.90 YTL istedi servis,kart için.Daha önce kullandığım Arçelik TRM 125 modeli makineyi de uzun süre kullanmadığımdan şarj pili bozulmuştu.Servise götürdüm.30 YTL verdim pil değişti kartı sağlammış.Eskiden 1 saatlik sarjla 5 kez traş olurdum şimdi 3 kez traş olabiliyorum.Bu dediğim model 10 yıllık.1998 de almıştım.Arçelik elek+bıçak=25 YTL,Braun elek+bıçak=50 YTL.Tabii Braun daha kaliteli ve oynar başlıklıydı.Şimdi kullandığım Arçelik ise eğimli sabit başlıklı ve çift bıçaklı.2 senede bir elek ve bıcak değişiyor sonuçta. Sonuç olarak;her arkadaş kendine en uygun makineyi seçecektir... Herkese iyi bayramlar...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: m2kaya

    Magna125, in Açıklamaları doğrultusunda Panasonic es8238 traş makinasını aldım.
    http://cgi.ebay.com/PANASONIC-ES8238-WET-DRY-MEN-SHAVER-Auto-Self-Cleaning_
    W0QQitemZ130181418605QQihZ003QQcategoryZ40947QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQ
    cmdZViewItem Ürün gerçekten Harika Manga125 İn açıklamalarını okuyum yeterince anlatmış.Mac3 ile tersten traş oluyordum yaklaşık 8 yıldır.ama bu makinayla aynı kalitede sinekkaydı traşı,çok daha kolay oluyorum.179 dolar fiyat da gayet makul.

    Bende 8 senedir Panasonic ES765 kullanıyorum hergün traş oluyorum ve çok memnunum(ıslak-kuru ve 1 saatte şarj oluyor) ama bir gün bozulacak mutlaka o yüzden yenisini almam gerekirse ürünü nasıl aldınız anlatabilirmisiniz? malum yurtdışından nasıl alışveriş yapıldığını bilmiyorum(gümrük vergisi , ödeme vs.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_bayoz -- 23 Aralık 2007; 14:45:51 >




  • jedi_bayoz ben de ilk defa yurtdışından alışveriş yaptım?Birçok kişi gümrüğe takılacağını söyledi.Ayrıca Hong Kong'dan aldığım için ürünün çin malı olabileceği teorisi de vardı.Ancak bunların hiçbiri olmadı.e-bay daki standart işlemleri yapar ,adres ve kişisel bilgilerini doğru girersen başarılı bir şekilde alışveriş yaparsın.İngilizce bilgin iyiyse satıcıyla diyaloga girebilirsin...Alışverişte ben worldcard sanal kart kullandım ne olur ne olmaz mantığıyla.birşey olmadı.Ürün de gümrüğe takılmadı 6 gün içerisinde adresime geldi.bulunduğum yere türkiyeden hangi siteden alışveriş yaptıysam bir haftadan önce ürünüm gelmemiştir.Şunu da belirteyim ki ürünün kargoya takılmama sebebini bayram üzeri olmasına bağlayan arkadaşlar oldu.Hediye muamelesi görmüş diyorlar.Ama bunlar sadece söylenti.Satıcıyla diyaloga girip ürün fatura bedelini 100 dolar altında yazdırabilirsen ve üzerine hediyedir ibaresi vurdurtabilirsen gümrüğe takılma ihtimalini ortadan kaldırabiliyormuşsun.Ancak gümrükçünün bedel tespiti isteme hakkı her zaman vardır.




  • valla ben panasonic es 8168 i almanyadan getirttim kayınçoya .makineye diyecek yok temizleme aparatı da var genelde sıvı sabunla hallediyorum 3 haftada bir makinesinde temizletiyorum gayet memnunum panasonic almanyadan web sayfasından özelliklerini karşılaştırdım bana göre çok bi artısı yok yeni makinelerin birde ben yazın getirttim 109€ verdim bu yeniler 200 € civarında isteyen olursa daha geniş bilgi ve linkleri verebilirim
  • Meraba arkadaşlar,

    Philips HS 8060 veya HQ 7782 düşünüyorum,hangisini tavsiye edersiniz.İkisininde özellikleri birbirine yakın HS 8060 daha yeni,aklım ona gidiyor fakat sizin de görüşlerinizi alayım.
  • ben bugun 60 gün deneme sonra para iadesi hakkımı kullanarak iade ettim
    philpsimi
    cildimi çok tahriş ettiğinden dolayı memnun kalmadım
  • Sert sakal + hassas cilt benimde başımın belası. Philips marka tıraş makinalarına bakarken burada yazılanları göz önünde bulundurarak Panasonic ES 8163'ün siparişini biraz önce verdim. Hepsiburada'dan peşin fiyatına 10 taksitle 480 YTL.

    Burada hiçbir menfaat gözetmeden tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Olumlu olumsuz bütün KULLANICI yorumları çok faydalı. Bende ilk fırsatta malkina ile ilgili tecrübelerimi paylaşacağım.
  • Merhablar bende ilk defa traş makinası kullanacağım ve dün arkadaımın 8060 nı denedim ve fena dııldı hosuma gitti. bazı yerlerı alamadı o ayrı konu ve cok bastırmak gerekiyor. internette araştırırken 9170 modelinin daha üst model oldugunu düşündüm yüz tanıma, kişisel konfor ayarı, çift bıçak vs. vardı ondan sipariş ettim ama acaba kuru olması kötümü olur bilmiyorum. iptal edip 8060 mı alsam yada bu begenmediğinde 60 gün içinde iade konusunda nereye başvuruyoruz aldığımız internet sitesinemi yoksa philips e mi? yardımcı olurmusunuz?
  • APUSKAL kardeşim philipsini nerden almıştın ve nereye iade ettin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozcanak -- 31 Aralık 2007; 9:59:18 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bugraq

    Sert sakal + hassas cilt benimde başımın belası. Philips marka tıraş makinalarına bakarken burada yazılanları göz önünde bulundurarak Panasonic ES 8163'ün siparişini biraz önce verdim. Hepsiburada'dan peşin fiyatına 10 taksitle 480 YTL.

    Halen "üretici firmadan bekleniyor" geyiği çeviriyorlar (Bugün 4. gün). Makina hakkında henüz yorum yapacak durumda değilim. Ama en azından hepsiburada.com'dan farklı bir yerden almanızı önerebilirim.
  • tras makınasında kesınlıkle ve kesınlıkle BRAUN
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Powershot S2

    tras makınasında kesınlıkle ve kesınlıkle BRAUN



    Braun, braunken fena değildi gerçekten. Firmayı Amerikan Gillette firması satın aldıktan sonra işler değişti...Eski kalite ve sağlamlık kalmadı Braunda. Hele bir de 2 sene önce Procter & Gamble diye başka bir firma satın aldı. Artık Pringles patates cipsi Head & Shoulders şampuan ve daha birçok temizlik malzemesini üreten bir firma Braunun sahibi ve yöneticisi konumunda. Durum böyle olunca eskisi gibi işi sadece tıraş makinesi üretmek olan Braun yok artık karşımızda....

    Aslına bakarsanız Brauna firma yöneticileri yazık etti. Bir zamanların belki de en iyi tıraş makinelerini üreten Braun son 10 senede kendini teknoloji anlamında pek yenileyemedi. Bütün bunlara cruzer gibi düşük kaliteli ürünler de eklenince iş tamamen kötüleşti. Artık kullanıcısını çok zor memnun edebilen bir Braun var. Ne demek istediğimi daha iyi anlamak için, mesela hepsiburada.com da satılmış yüzlerce cruzerin kullanıcı yorumlarını okuyun. Hiç te iç açıcı değil.....!

    "ün, başarının gerçek yansıması değildir !"




  • saçımı hep 3 numara ile kestiğimden dolayı, berbere para bayılmak istemiyorum. Hem saçım hem de sakalım sert olmadığından 20ytl lik sinbolar idare eder demi? Gittigidiyordan alacağıma hepsiburadadan almayı uygun gördüm, önerebileceğiniz 20ytl civarı ürün varsa düşünebilirim. Aşağıdaki resimdeki ürünü kullanan var mı veya sinbo markalı traş makinesi kullanıp memnun kaldığınız ürün var mı?

    hepsiburada linki sinbo shc-4329





  • yok mu hiç sinbonun bu modelini kullanmış olan veya başka model tavsiye edecek olan?
  • Philips marka kullanıyorum 1.5 yıl oldu bi sorun çıkmadı. Öneririm
  • Acaba bu ürünü alsam bana mal oluş fiyatı kaça gelebilir?

    http://cgi.ebay.com/Panasonic-Shaver-ES8807S-Wet-Dry-Small-Linear-Shaver_W0QQitemZ120205977823QQihZ002QQcategoryZ40947QQcmdZViewItem

    Fiyatı çok hesaplı gibi geliyor bana.100 euro altı olduğu için gümrüğe de takılmaz sanırım.Bu konuda bilgisi olanlar ya da böyle bir alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilirler mi acaba?
  • quote:

    Acaba bu ürünü alsam bana mal oluş fiyatı kaça gelebilir?

    http://cgi.ebay.com/Panasonic-Shaver-ES8807S-Wet-Dry-Small-Linear-Shaver_W0QQitemZ120205977823QQihZ002QQcategoryZ40947QQcmdZViewItem

    Fiyatı çok hesaplı gibi geliyor bana.100 euro altı olduğu için gümrüğe de takılmaz sanırım.Bu konuda bilgisi olanlar ya da böyle bir alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilirler mi acaba?


    bu ürün refurbished ve ayrıca ülkemize gelmiyor.




  • Hmm.Evet alta bakmamıştım.Ürün ABD için ve revizyon görmüş.Bende niye bu kadar ucuz demiştim.İlgin ve bilgilendirme için teşekkürler.
    quote:

    Orjinalden alıntı: voxah

    quote:

    Acaba bu ürünü alsam bana mal oluş fiyatı kaça gelebilir?

    http://cgi.ebay.com/Panasonic-Shaver-ES8807S-Wet-Dry-Small-Linear-Shaver_W0QQitemZ120205977823QQihZ002QQcategoryZ40947QQcmdZViewItem

    Fiyatı çok hesaplı gibi geliyor bana.100 euro altı olduğu için gümrüğe de takılmaz sanırım.Bu konuda bilgisi olanlar ya da böyle bir alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilirler mi acaba?


    bu ürün refurbished ve ayrıca ülkemize gelmiyor.




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.