Şimdi Ara

Elektrikli Süpürge HEPA Filtre Fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
100.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JackDaniels

ne alıcaz ozaman

benim kafa bin oldu kaç gündür

bi türlü ne alacağıma karar veremedim

philipslerin toz torbası ve hepa filtreleri çok pahalı

delonghi x212 aklıma yattı ama onun servis ve filtre fiyatlarını bilşmiyorum

sitesi bile yok kim bakar oda belli değil

siemensin makineler eyi gibi ama onunda torbalar pahalı filtresini bilmiyorum

fakir istemiyorum pek beğenmiyorum açıkçası

Dostum valla ben okuduklarıma göre şöyle yapıcam sanırım;

Alıcam Philips ErgoFit...

Bakıyorum 2 sene filitreyi çıkarmayanlar varmış memnunuz diyor.
    Bir yandanda filitreyi yıkayıp kullandım diyenler var.
    Bir yandanda filitre iyi kurumazsa koku yapıyor diyenler var.

Böylece 6 ay sonra sökücem filtreyi, atıcam Çamaşır Makinesine, Çıkartıcam koyucam Kurutma Makinesine...

Bakıcam hâlâ aynı boyda ve işlevsel ise , aynen takıcam devam....

Senide bu konudan Allah Kurtarsın diyip kaçıcam, hayırlısıyla en idealini edindir kardeşine. Biliyorsun seçtikten sonra da ah "şu mu olsaydı, bu mu olsaydı" yaparsak olmuyor... Güle güle kullansın...

Edit: imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 4 Aralık 2009; 12:37:36 >

• keşke hbdeki indirim zamanı

9264 ü 540a veriyolardı

o zaman alsaydın
  • Daha alacak o kadar çok şey var ki dostum, klimalar, möbleler, küçük ev aletleri, halılar v.s....

Seçiyim aklımın köşesinde dursunda, bir şekilde sıra geliyor alıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Daha alacak o kadar çok şey var ki dostum, klimalar, möbleler, küçük ev aletleri, halılar v.s....

Seçiyim aklımın köşesinde dursunda, bir şekilde sıra geliyor alıyoruz...

oy oy oyyy

Allah kolaylık versin

sen böyle herşeyi çok incelersen 1-2 yılda anca toparlarsın evi
  • Elektrolux süpürgelerin bir çok modelinin Hepa filtreleri yıkanarak tekrar kullanılıyor.
  • Dün arnicanın hepa filtresine baktım,sentetik yapıda oldugunu gördüm,çamaşır suyu,cif,bulaşık sabunu ne bulduysam kovada su ile karıştırdım içine attım filtreyi.Bir gün beklettim,duruladım.Bozulma olmadan temizlendi,tabi yeni gibi olmadı ama eskisinden çok çok iyi oldugu kesin.
  • Çamaşır makinesi harika temizliyor filtreleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubul

Dün arnicanın hepa filtresine baktım,sentetik yapıda oldugunu gördüm,çamaşır suyu,cif,bulaşık sabunu ne bulduysam kovada su ile karıştırdım içine attım filtreyi.Bir gün beklettim,duruladım.Bozulma olmadan temizlendi,tabi yeni gibi olmadı ama eskisinden çok çok iyi oldugu kesin.

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Çamaşır makinesi harika temizliyor filtreleri.

Tamamdır, aklımızdaki bu soru işaretinide çözüme kavuşturduk.

JackDaniels dostum bir nebze olsada seninde için rahat etmiştir umarım...

• yeni süpürge arayışımda bu konuya rastlamam iyi oldu yoksa hemen gidip alacaktım şimdi ise hepa filtresi yıkanan ve uzun süre kullanılan ürün arıyorum, şimdiye kadar sadece elektroluxlerin yıkandıgını ögrendim acaba sizlerinde bildigi markalar varmı,

yıkamak dışında.
  • Ben 2 yıldır Arnica Hydra su filtreli süpürge kullanıyorum, son derece memnunum. 2 yıl içinde birkaç defa hepa filtresini yıkadım. Şimdilerde artık yenisiyle değiştirsem diye düşünüyorum. Fiyatı servisten servise değişiklik gösterse de 10 - 12,5 TL civarında alınabiliyor.

Bu süpürgeyle ilgili topiğin linki aşağıda, isteyen arkadaşlar iyisiyle kötüsüyle yorumları okuyabilirler. Ben bugün tekrar almam gerekse yine aynı ürünü alırdım, bu nedenle de herkese tavsiye ediyorum.. Selamlar..

http://forum.donanimhaber.com/m_20110076/tm.htm
  • dün mediamarkta uğradım

süpürgelerede baktım ama hepten kafam karıştı

20 çeşit süpürge vardı

hepsinin fiyatlar yakın ve özelliklerde benzer

yukarda bi ara bahsettiğim profiloda vardı

gerçekten kalitesiz duruyordu

o yüzden vazgeçtim

şuan hala kararsızım açıkçası
  • arkadaşlar merhaba...okuduğum kadarı ile hepa filtre ekstra masraf..bu yüzden ben 150-200 tl arasında toz torbalı yada torbasız sizin önerecegğiniz bir ürün istiyorum.SIEMENS VS06G2001 200 tl dartyde,Fakir Emotion 2200 Elektrikli Süpürge 170 tl electorworlde ...siz hangisini tavsiye ederisniz*fakir iyi markamı?yada sizin önereceğiniz başka ürünler var mı?tşkler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss80

quote:

arkadaşlar torbazsızdan vazgeçtik

çünkü kardeşim bir böceği vs çektiğim zaman daha sonra dönüp karşıma çıksın istemiyoru mdedi ve banad mantıklı geldi açıkças

bu yüzden torbalıya döndük tekrar
    ...

peki o to torbasının içine çektiğin böcekler,toz akarları,miteler için uygun üreme ortamı oluşturmuş olmuyor musun sıcaklık rutubet yemek ihtiyacı böceğin istediği herşey var orada çünkü veeee bir sonraki çalıştırmada pufffff toz akarları miteler ve böcek kalıntıları ortada filitreye takılsa bile koku yapacağı kesin

bence sulu sistemler en iyisi şimdilik hiç olmazsa o böcekleri atıyorsunuz düşünülmesi geren bir konu

eger böcek çekerseniz süpürgeye hemen torbayı kaldırır atarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: joker_ist

arkadaşlar merhaba...okuduğum kadarı ile hepa filtre ekstra masraf..bu yüzden ben 150-200 tl arasında toz torbalı yada torbasız sizin önerecegğiniz bir ürün istiyorum.SIEMENS VS06G2001 200 tl dartyde,Fakir Emotion 2200 Elektrikli Süpürge 170 tl electorworlde ...siz hangisini tavsiye ederisniz*fakir iyi markamı?yada sizin önereceğiniz başka ürünler var mı?tşkler...

valla ben albati nin memnuniyeti ve tavsiyesi sebebiyle

delonghi xtl212pet i sipariş verdim

bizdebitmez den

220 lira çok uygun fiyat idi çünkü

özellik olarak gayet iyi makine

bakalım artık
  • bu arada az önce baktımda ürünü kaldırmışlar

hemen telefon ettim teşhirmiydi vs diye

son ürünü almışım ondan kaldırmışlar

sıfır ürün dediler

bakalım artık
  • quote:

bu arada az önce baktımda ürünü kaldırmışlar

sıfır ürün dediler

bakalım artık

Sende kurtuldun ya şunun seçiminden hadi bakalım...

Güle güle kullansınlar, selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Arçelik'in üstün (!) servis hizmetini öven arkadaşlar okusunlar zahmet olmazsa. Daha evvel dediğim gibi bizi servise düşürme ihtimali en az olan ürünleri tercih etmeliyiz. Böylece zaman ve nakit kaybı olmaz. ürünlerin orijinalliği bozulmaz. Her firmanın servisi benzer, al birini vur ötekine.

Arçelikten bir halt olmaz,

tam 3 aydır 6975 kodlu süpürgemin motor koruma ve hava giriş filtrelerini bulamadılar,neymi o süpürge sanyo patenti ile ğretilmiş çok zormuş beklemem lazımmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

quote:

bu arada az önce baktımda ürünü kaldırmışlar

sıfır ürün dediler

bakalım artık

Sende kurtuldun ya şunun seçiminden hadi bakalım...

Güle güle kullansınlar, selamlar...

eyw darısı başına

• quote:

Orijinalden alıntı: joker_ist

arkadaşlar merhaba...okuduğum kadarı ile hepa filtre ekstra masraf..bu yüzden ben 150-200 tl arasında toz torbalı yada torbasız sizin önerecegğiniz bir ürün istiyorum.SIEMENS VS06G2001 200 tl dartyde,Fakir Emotion 2200 Elektrikli Süpürge 170 tl electorworlde ...siz hangisini tavsiye ederisniz*fakir iyi markamı?yada sizin önereceğiniz başka ürünler var mı?tşkler...

sanırım fikir verebilecek yada yardımcı olabilcek bir arkadaş yok..hayırlısı..
  • Toz torbalı tozu çekiyor ,çekerken içeri giren tozlu havayı filtreleyip havayı dışarı veriyor.

Sulu süpürge tozu çekiyor,suya çarptırıyor,tozlar suya hapsoluyor,tozla beraber içeri çekilen hava filtreleniyor ve dışarı veriliyor

Hangisi daha iyidir karar sizin.

Sulu sistem arnica kullanıyoruz,bu makina için bir de konu var forumda ,inceleyin,fiyat/performans için birebirdir bu makina
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.