Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.369
Cevap
177
Favori
909.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
Giriş

Torbalı Miele s1 aldık. Bence Miele toz torbaları çok pahalı ve teleskopik boru bile yok söküp takmalı borusu. Onun dışında çekimi, hafifliği Harika.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güle güle kullanın. Toz torbası pahalı da olsa, Miele toz torbalı modeller toz torbasız olanlardan çok daha kaliteli. Belki biz de toz torbalı bir model tercih etseydik, Miele aldığımıza değerdi.

Bu arada, Miele toz torbalı modeller Almanya, toz torbasız olanlar Çin üretimli.

Sağolun siz de güle güle kullanın. Bizim makine s1 guard junior olarak geçiyor ve Çin üretimi ancak M1 ve L1 dediğiniz gibi Almanya üretimi. Yabancı forumlardan araştırdığım için ben toz torbasız modellerden tamamen uzak duruyorum. Çünkü filtrelerin ve haznenin temizliği hoşuma gitmiyor ve zamanla performans düşüşü yaşadıkları söyleniyor. Gerçi senelerce arnica tesla kullandık çekişten hiç düşmedi. Sadece ağır olduğu için bu modele geçmiştik. Çok hafif olduğundan kablolu bile olsa kolaylıkla evi süpürebiliyoruz.

Dediğiniz doğru. Hazne temizliği size ait. Ayrıca ileride performans düşüklüğü yaşama ihtimali var.

Öte yandan, 2010'da satın alıp, halen kullandığımız Philips Marathon süpürge torbasız olmasına rağmen, muhteşem. Üstelik biz o süpürgede bu problemlerin bir tanesini bile yaşamadık.

Fakat bu ürün artık üretilmiyor. 15 yıllık model olmasına rağmen, piyasadaki birçok süpürgeyi kalite ve performans olarak siler süpürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passero -- 18 Eylül 2025; 20:13:44 >

Evin 40 yıllık süpürgesi yandı :( Daha önce italyan motoru falan taktık diyordu babam ama artık yeter :)

Süpürge aramalarıma DH'den başladım, sizin tavsiyeleriniz varsa ve yazarsanız çok sevinirim :)

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ##

Uygun fiyatlı olsun derseniz, Nilfisk One toz torbalı. Süpürgeye daha yüksek bir bütçe ayırabilirim derseniz, Miele toz torbalı olanlardan Almanya üretimli bir model. (M1 ve L1 serileri olması lazım)

Miele'nin dezavantajı toz torbalarının fiyatlı oluşu. Nilfisk'te böyle bir dezavantaj yok.

Fakat bu her iki markada toz torbasız modelleri tavsiye etmem.

Ayrıca marka olarak Philips ve Tefal'i kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.