Şimdi Ara

elektrikli motor arıyorum lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. motorsikletler hakkında hiçbir bilgi birikimim yok. bu sıralar elektrikli motor alacağım. tam olarak adını da bilmiyorum hani şu kipa da satılanlar varya, hah onlardan almak istiyorum. elekrikli motorda olması gereken özellikler nelerdir? en fazla 50 km/h yapsa yeter. kısa mesafeleri gitmek için kullanacağım. birde şarjı bittiğinde bisiklet olarak kullanmak istiyorum. yardım ederseniz çok mutlu olurum. şimdiden ilgilenen ilgilenmeyen herseke teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: burakaydin

Ne dememizi bekliyosun ??

ne demek 'ne dememizi bekliyorsun?' ben anlatamadım herhalde...elekrikli motorlar hakkında bilgi alıp tavsiye bekliyorum. daha açık ve net hali yok!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: burakaydin

Alma o zaman çöp onlar. Alcaksan iyi bi normal bisiklet al.

düz yolda niye kendimi kasıyım ki? şarj bittiğinde zaten bisiklet olarak kullanılıyorlar. iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ELEKTRİKLİ BİSİKLET (TIKLAYINIZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wand -- 22 Nisan 2013; 13:43:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wand

Google'yi kullanmanı tavsiye etmekten başka elden birşey gelmiyor. Araştırma yapınız, Örn;

ELEKTRİKLİ BİSİKLET (TIKLAYINIZ)

ilginiz beni minnettar etti ancak forum hayatım boyunca araştırma yapmadan bir tane konu açmayıp bir mesaj bile atmadım. araştırmalarımda elektriklibisiklet.gen.tr sitesi çok işime yaradı. neyse bugün bir motorcuya gidep birebir fiyat araştırması yapacağım sonuçları paylaşacağım

• Rica ederim ben elektrikli bisiklete karşı birisiyim , nedendir bilmem aküsü bitince çöp misali oluyor resmen fiyatının yarısı zaten akü... Aslında güzel bisiklet tercih etseniz daha uygun olur ama siz zaten kararınızı vermişsiniz. Şimdiden hayırlı olsun...

Rica ederim ben elektrikli bisiklete karşı birisiyim , nedendir bilmem aküsü bitince çöp misali oluyor resmen fiyatının yarısı zaten akü... Aslında güzel bisiklet tercih etseniz daha uygun olur ama siz zaten kararınızı vermişsiniz. Şimdiden hayırlı olsun...

Yahu bu e-bisikletler şarjı bitince normal bisiklet olarak kullanılmıyor mu?

Orijinalden alıntı: mandakulağı

quote:

Rica ederim ben elektrikli bisiklete karşı birisiyim , nedendir bilmem aküsü bitince çöp misali oluyor resmen fiyatının yarısı zaten akü... Aslında güzel bisiklet tercih etseniz daha uygun olur ama siz zaten kararınızı vermişsiniz. Şimdiden hayırlı olsun...

Yahu bu e-bisikletler şarjı bitince normal bisiklet olarak kullanılmıyor mu?

Kullanılır ama kesinlikle zevk vermez ve kısa zaman sonra yorulursunuz. Genelde şarjı biten elektrikli bisikletleri elleri ile ittirmek sureti ile yolculuk edenler görüyorum :)

• zamaninda a2 ehliyeti olmayan arkadasima resmen yalvardim almamasi icin.git ikinci el moped bari al dedim cunku o da bisiklet olarak kullanirim diyordu.neyse 1300 lira pesin para mondial esse miydi almis bir tane.2-3 ay sorunsuz bindi ama sarji epey zayifladi sonra.az bi rampayi cikamaz hale geldi.sonra askere giderken bana birakti yeri olmadigindan.oyle bisiklet olarak kullanmak cok zor o seni degil sen onu tasiyorsun.olur olmaz sarji biter akusu pahali vs. bence de almayin hic.en azindan teknolojisi daha cok gelismesi lazim bu aletlerin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.