Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ BİSİKLET - MERAK EDİLENLER... (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.994
Cevap
71
Favori
769.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafamıza göre dikkat etmeden zaten orjinal şarj aleti bozulmuştu gezip geldikmi takıyorduk muadil aldığımıza
    Orjinal sarj aletinide yaptırdım sımdı akulerı yenileyinde eskiden 2saatte doldum diyodu aküler şimdi yeniledim boşken 8 saatte sarj oluyor.

Doğru sarj sekli nasıl olmalı bitincemi takılmalı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

bende 22 temmuzda aldım çok memnunum. 3 kere polis çevirdi.Elektrikli oldugunu görünce hiç birşey demedi.Kask Zorunlu dedi bende sorduğumda... şuan 750 km oldu :) 5-6 saat sarj ediyorum 40 km den fazla kullanıyorum. Şuanlık hiç sıkıntı yaşamadım, sürüşü çok keyifli maksimum hızım 50 km...

Araba aldigimdan dolayi motorumu satıyorum kaskla beraber 2600 dur fiyati sıfırdan hic bi farki yok☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, Adana'da kardeşimin eczanesi için bir elektrikli bisiklet/scooter alacağız. Şehir içinde asfaltta kullanılacak, fazla yokuş bulunmuyor.

Direk fiyat performans ürünü olarak ne önerirsiniz. Sayfaları okudum ama sizden direk tavsiye olursa daha mutlu olurum, birkaç sorum da var.

Elektrikli bisiklet ve elektrikli scooter aynı şey mi farkı ne? Bizim ne almamız mantıklı olur?

Ehliyet, plaka gerektirmeyenleri var mı. Çünkü ehliyet bulunmuyor, plaka demek vergi + zorunlu trafik sigortası demek değil mi?

Teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • Sa. Arkadaşlar bende ekobis first class var. dün kaldırımdan ineren akü kasasını vurdurdum hizlı indiğim için altı çarptı yani.
    bugün giderken hız ibresi 0 a düştü hız ibresi çalışmıyor. nedeni ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ırwastbey

benim yuki orion elektrikli bisikletim var
    küçük tekerlek konusunda yagmurlu havalarda savrulursun olayı benim arkadaşımda yuki panther var ikisininde rüzgarlı havalarda gidişi aynı
    ama bence de küçük tekerlekli tercih etmeyin çünkü kaldırıma veya yüksek bir yere çıkarırken ve belediyenin logar kapaklarından geçerken sorun oluyor

kardeşim kolay gelsin orion en fazla full şarzla kaç km gidiyor birde yokuşda ve düz yolda denedin mi km değişiyor mu kaç saat şarz ediliyor ben aldım ilk 14 saat şarz yaptım 35 km gitti yarısı rampa yarısı düz yol sarı ışıklı yani M modda gittim bu değerler normalmi birde ilk şarzdan sonra kaç saat şarz edeceğim cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktufan

Arkadaşlar, Adana'da kardeşimin eczanesi için bir elektrikli bisiklet/scooter alacağız. Şehir içinde asfaltta kullanılacak, fazla yokuş bulunmuyor.

Direk fiyat performans ürünü olarak ne önerirsiniz. Sayfaları okudum ama sizden direk tavsiye olursa daha mutlu olurum, birkaç sorum da var.

Elektrikli bisiklet ve elektrikli scooter aynı şey mi farkı ne? Bizim ne almamız mantıklı olur?

Ehliyet, plaka gerektirmeyenleri var mı. Çünkü ehliyet bulunmuyor, plaka demek vergi + zorunlu trafik sigortası demek değil mi?

Arkadaşlar, görüşlerinize/tavsiyelerinize göre alacağım. Lütfen yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, Adana'da kardeşimin eczanesi için bir elektrikli bisiklet/scooter alacağız. Şehir içinde asfaltta kullanılacak, fazla yokuş bulunmuyor.

Arkadaşlar, görüşlerinize/tavsiyelerinize göre alacağım. Lütfen yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medvet -- 2 Kasım 2015; 8:13:42 >

• medvet M kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz markaya baktım, Adana'daymış, ondan alabilirim. Yukarıdaki iki modeli demişsiniz, sitesinde aşağıdaki modellerin 249 w olduğunu gördüm. Sizce hangisini alayım?

Son olarak Arora'dan önce araştırma yaptığımda şu iki modeli beğenmiştim, onlar hakkında görüşünüz nedir? Stmax zwd 250 ve Volta VSX

www.arora.com.tr
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı | modellerimiz
    https://www.arora.com.tr/modellerimiz.html/bl.html

www.arora.com.tr
    https://www.arora.com.tr/modellerimiz.html/yls-08.html

www.arora.com.tr
    https://www.arora.com.tr/modellerimiz.html/xh-05.html

www.arora.com.tr
    https://www.arora.com.tr/modellerimiz.html/blw-03.html

www.arora.com.tr
    https://www.arora.com.tr/modellerimiz.html/jnw.html

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktufan -- 23 Ekim 2015; 21:43:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

Motosiklet Ehliyetim yok.
    1100 metre 600 metresi düz 500 metresi yokuş ama dik açı değil yollar asfalt. Memurum sabah öğle akşam gideceğim geleceğim. Sabah git öğle dön öğle git akşam dön.
    Ehliyetim olsaydı 100cc lik alacaktım burda ehliyet kimse sana sormaz diyorlar askeri memur olduğun için ama kaza yaptığında bana kimse sahip çıkmaz biliyorum.

Günlük 4400 km yapacağım.
    Küçük tekerlekli motor alma diyorlar yağmurlu havalarda savrulursun diyorlar BU KONU DOĞRUMUDUR?

volta vc3 diye bir motor var
    Sizin bildiğiniz büyük teker yuki hariç tavsiyeniz varmı?

elektrikli motor ehliyet gerektiriyor. ama ülkede kimse elektrikli motoru çevirip ehliyet sormuyor. göz yumuyor. ama kaza yaparsan eğer işte o zaman motor muamelesi görüp ehliyet soruyorlar.

yerinde olsam scooter falan alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

1100 metre 600 metresi düz 500 metresi yokuş ama dik açı değil yollar asfalt. Memurum sabah öğle akşam gideceğim geleceğim. Sabah git öğle dön öğle git akşam dön.
    Ehliyetim olsaydı 100cc lik alacaktım burda ehliyet kimse sana sormaz diyorlar askeri memur olduğun için ama kaza yaptığında bana kimse sahip çıkmaz biliyorum.

Küçük tekerlekli motor alma diyorlar yağmurlu havalarda savrulursun diyorlar BU KONU DOĞRUMUDUR?

elektrikli motor ehliyet gerektiriyor. ama ülkede kimse elektrikli motoru çevirip ehliyet sormuyor. göz yumuyor. ama kaza yaparsan eğer işte o zaman motor muamelesi görüp ehliyet soruyorlar.

Çok haklısınız. Bizim burada ilk defa geçen ay bir tamircide plakalı elektrikli moped gördüm. Sahibine sebebini sorduğumda trafik kazasına karıştığını ve bu nedenle trafiğin mecburen ruhsat plaka çıkarttırdığını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

Çok teşekkür ederim

• Arkadaslar arora yls08 var havalar sıcakken 65 km yol yapıyordu simdi 40 km ye dustu normal mi bu aynı yol kiloda bu kadr soguklar etkiler mi

• merhaba elektrkli biskletin lastiği patladı. daha önce başına gelen varmı netten iç lastik aldım ama sanırım bu lastiği sökmek baya zor bir iş sökmekten vazgeçtim. istanbul anadolu yakasında varmı bildiğiniz tamirci ve kaça takarlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuralkan

Arkadaslar arora yls08 var havalar sıcakken 65 km yol yapıyordu simdi 40 km ye dustu normal mi bu aynı yol kiloda bu kadr soguklar etkiler mi

yav nasıl 65 km gidiyorsunuz bende yuki orion 2000 watt var 42 km gidiyor sizde neden bu kadar gidiyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagmem

quote:

Arkadaslar arora yls08 var havalar sıcakken 65 km yol yapıyordu simdi 40 km ye dustu normal mi bu aynı yol kiloda bu kadr soguklar etkiler mi

yav nasıl 65 km gidiyorsunuz bende yuki orion 2000 watt var 42 km gidiyor sizde neden bu kadar gidiyor anlamadım

Siz hız mı anladınız bilmiyorum ben mesafeden bahsediyorum energy mustang 12v 20a 6 akuyle duz yolda 65 km mesafe gidiyorum malum aroraları uretenler 2500 tl ye satmayı akıl etmisler ama km saati koymayı akıl edememisler bende gps le olcuyorum yanlıslık yok..dort akum calındı safir marka ile degistirdim simdi 40 km de bitiyor sorun akude mi yoksa havalardan mı tam çozemedim sarj ederken hava eksi 2 falan oluyor ya sarj tutmuyor yada akulerden ikisi ölu..

• Bu konunun başlığını elektrikli motor elektrikli scooter olarak değiştirmek lazım. Çünkü elektrikli bisiklet pedelec olarak adlandırılıyor.

• quote:

quote:

quote:

Siz hız mı anladınız bilmiyorum ben mesafeden bahsediyorum energy mustang 12v 20a 6 akuyle duz yolda 65 km mesafe gidiyorum malum aroraları uretenler 2500 tl ye satmayı akıl etmisler ama km saati koymayı akıl edememisler bende gps le olcuyorum yanlıslık yok..dort akum calındı safir marka ile degistirdim simdi 40 km de bitiyor sorun akude mi yoksa havalardan mı tam çozemedim sarj ederken hava eksi 2 falan oluyor ya sarj tutmuyor yada akulerden ikisi ölu..

yok mesafe olarak söyledim yuki orion 2000 de Akü 60V/20A X5 akü var demek ki ondan kaynaklanıyor benimki de normalde o zaman 57 km falan gitmeli herhalde yanlılıyormuyum birde çok hızlı sürmemek lazım herhalde 25 km hızla falan 57 km gider herhalde

• Slm arkadaslar kuba 150lik plakali atv m var 2013 model ve bandrollleri cok sacma bi rakamla geldi 56 tl diye umursamiyodum bakmiyodum 2 senedir ve buyuk bi sokla karsilasdim bir bandrolu 328 tl gelmis bu neden kaynaklanabilir acaba tesekurler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok mesafe olarak söyledim yuki orion 2000 de Akü 60V/20A X5 akü var demek ki ondan kaynaklanıyor benimki de normalde o zaman 57 km falan gitmeli herhalde yanlılıyormuyum birde çok hızlı sürmemek lazım herhalde 25 km hızla falan 57 km gider herhalde

Hızdan çok agırlık önemli ozellikle durup kalktıgınızda Akuye çok yukleniyor her aku normal sartlarda 10 km falan goturuyor yola ruzgara kisi agırlıgına ve havanın sıcaklıgına gore mesafe degisiyor 5 aku 50 km goturuyorsa bence akuler iyidir cok saglam agır saseli motorlarda aku sayısı aynı olsa bile az mesafe gitmesi normal kendine guc harcıyor mecburen.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin 4742

Slm arkadaslar kuba 150lik plakali atv m var 2013 model ve bandrollleri cok sacma bi rakamla geldi 56 tl diye umursamiyodum bakmiyodum 2 senedir ve buyuk bi sokla karsilasdim bir bandrolu 328 tl gelmis bu neden kaynaklanabilir acaba tesekurler.

Bende bu yuzden motoru satıp elektrikliye döndum keske ilk basda çin malı sakın alma çabuk bozulur diyenleri dinlemeyip alsaymısım diyorum ayrıca fazla surat yapmaması benim icin çok iyi oldu motorda ister istemez basıyordum elektriklide 40 km surati gecmiyor bana bu daha daha guvenli geldi kısa ortalama 20 km civarı duz mesafeler icin kesinlikle alınır otopark yakıt derdi yok ayrıca zamandan da kar ediyorsunuz biraz elektronikden anlıyorsanız yapamayacagınız yeri yok zamanla herseyini çözuyorsunuz ayrıca elinizden geldigince servislere yanasmayın bozulan konvertorune servisde 85 tl dediler ben sökup tv tamircisine parca lehimlettirdim 5 tl ödedim çok cukurlara girmedikden sonra pek bisey olmuyor...

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.