Şimdi Ara

elektrikli araba çin malı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş 3 tekerli olanından alıp gelmiş. Bursadan Ankaraya sarj ede ede onunla gelmiş.iher sarj 8 10 saat arası arabada yatmış

araba çok garip bi şekilde duruyor. gördüğüm en tipsiz araba.
    içi bildiğin oyuncak plastiği.bide ahşap rengi nuşamba gibi bişey yapıştırmıslar. onuda maket bıcağıylamı ne kesmişler.
    yamuk yumuk bişey. motor sesi gelmediğinden arabadan gelen bütün sesleri duyuyorsun. yalıtım berbat.
    sürüşü zevkli çarpışan oto kullanıyomuş gibi vitesi yok düğme var
    ruhsatta motorsiklet geçtiği için b ehliyet kullanamıyormuş (ruhsatı ben görmedim)

ama arkadaş memnun.ucuz bişey olsa ben bile alacam ortalama günlük 25 30 TL yakıt yakıyorum o 30 40 TL yakıyodu şimdi 2 TL yakıyor günlük bi şarjla 120 km gidiyomuş.

• ne kadara almış ki ben de incelemiştim katren otomotiv denilen bir yerde.. fena değil gibiydi ama performansı falan nasıl merak ediyorum.
  • 30 a mal oldu diyor kredi felan hepsi. katrenden aldı.3 teker olanı. ordaki test aracını almış gelmiş. araç yokmuş ellerinde. performans ben 70 km ye çıktım . yokuş aşağı 120 ye çıkmış bursadan gelirkende o araçla 70 in üstü tehlikeli.

fotolarını atamadım dosya çok büyük diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 10 Temmuz 2012; 20:43:57 >
  • bir foto görsek süper olur. Koskoca Türkiye yapamadık şöyle bir araba be yazık yahu vallahi billahi yazık. Zaten benzin almış başını gitmiş anasını satayım. Üni.lerde hala yarış düzenliyorlar. La olm üretime geçin la millet ölüyo benzin parasından...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-diger-markalar-elektrikli-arac-katren-fulu-hb-4-kapi-73018691/detay farklı modeller de mevcut.
    katren otomotiv diye aratınca çıkıyor. ben yakından inceledim. açıkçası şehir içi bütün işlerimi bunula halledebilirim diye düşünüyorum. Ancak ellerinde birer tane var. sipariş topluyoruz öyle getirecez dediler. deneme sürüşü yapmak istedim ancak bayan vardı. yetkili kişi yok dedi şuan. Referans var mı dedim bir kişiye sattık dedi. Tam adres alamadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-diger-markalar-elektrikli-arac-katren-omnia-73010286/detay şunun içi güzeldi. klima falan da varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 15 Temmuz 2012; 16:12:32 >

• Harbiden tipsizmiş :)

Anasını satayım lazım ya şimdi kıymete bindi. Şu malzeme kalitesine bak istedikleri paraya bak. İnsafsızlar... Tescil ve sigorta masrafları da hariçmiş. Ayıptır ya.

bir de bu alet dengesiz geldi gözüme. Yap şunu 4 tekerlekli, hızı da çıkar 80'e. Fiyatını yap 10.000 lira bak nasıl kapış kapış gidiyor. bir tanesinden 10 lira kar edeceğine tanesinden 1 lira kar et 100 tane sat, 100 lira kar et.

ama olmaz, önce cebimizi doldurup masrafları çıkaralım, vatandaşın işine yarayanı sonra yaparız nasıl olsa.. üstüne üstlük çin malı.
  • 3 tekerleklinin tipi öyle ama diğerleri fena değil. plastik kalitesi de şöyle, binince araba değil de fiber tekneye biniyorsunuz hissi oluşuyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çinden Elektrikli Scooter Almak
    4 yıl önce açıldı
    Japon Malı Lastikler Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi de pil ömrü 800 şarj yazıyor...3 seneye biter bu piller , sonra yenisini nereden alıcaz? Kaç para pilleri?
    Yeni araba parasına pil satarlarsa işimiz var...
  • normal akü var 6 tanedeydi sanırım.
  • Pil: 150AH 12V x 6 Adet = 72V

Bunu sanırım elle alıp değiştirebiliriz. Büyük markalar gibi kira zımbırtısı yok. 6 adet 150X12 mah pil 1.860.00 TL tutuyor, İnci Supr A akü toplam. 3 yılda masrafı bu.

Ayrıca 3 tekerli araç, kankırenden bacağı kesilmiş gibi hali var, tipsizin önde gideni. 4 olsa, 5 kapıdan dolayı tutulur

Bu iyi, C1 e benziyor,idare eder
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-elektrikli-araclar-elektrikli-otomobil-elektrikli-arac-katren-yogomo-4-kapi-hb-82099997/detay/

Ama fiyatlar uçmuş. Pilli araç sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 27 Temmuz 2012; 12:20:56 >

• 3 tekerli ilk dönüşte takla atabilir. 4 tekerden şaşmamak lazım.
  • fiyatları çok abartılı geldi bana en pahalı parçası pilleri iken
  • banada öyle geldi ama şuan aylık ortalama 1000 TL gibi bi yakıt yakıyorum.
    onunla burakam 50 TL ye düşecek :) arada 950 TL fark var. 2 senede kendini yakıttan çıkarıyor :) zaten 4 sene kullan at
    bu rakam 1 senede kendini çıkaracak halde olaydı bende alacaktım. 3 tekerli 4 tekerli fark etmez.
  • ah şu mevzuat müsade etse de mevcut arabamızı elektirikliye çevirsek
  • aslında bunlar araba diye geçmiyor ise çinden kendimiz getirtmek lazım.

Madem motorsiklet geçiyor. getirtsek o kadar masraflı da olmaz.
    vergidende muaf. SÜPER.

hem orada 5-10 bin USD ye alınır.

7000 USD (12.600 TL) Türkiyede 33.000 tl ye satıyor arkadaşlar
    http://factory.dhgate.com/car/eec-electric-car-omnia-p37785009.html

Tam şehiriçi kullanım için.
    Beni sadece güvenlik unsuru düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 14 Eylül 2012; 10:23:57 >

• geçen elektrikli aracı olan arkadaşla konuştukta.
    aracı aldığına biraz pişman olmuş
    yokuşlarda 20 30 km kadar düşüyormuş hızı, hatta çıkamadığı yokuşlar oluyormuş,
    akü ısınıyormuş. devamlı koşuşturma yapılacak bi araç değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.