Şimdi Ara

Elektrikli açılan kapanan ayna (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
4
Favori
72.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • corollada elektrikli acılıp kapanır ayna var fakat kendinizin basması gerekiyo acaba kapanma acılma olayını uzaktan kumandaya bağlayabilrmiyiz .yani aracı kitledigimizde aynalar kapancak aracı açtıgımızda aynalar acılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 23 Temmuz 2012; 19:31:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: konix

corollada elektrikli acılıp kapanır ayna var fakat kendinizin basması gerekiyo acaba kapanma acılma olayını uzaktan kumandaya bağlayabilrmiyiz .yani aracı kitledigimizde aynalar kapancak aracı açtıgımızda aynalar acılacak.

Yapılabilir Fiesta'ların dolu paketinde bu özellik var aynalara modül takılıyordu bir arkadaşım taktıracaktı modülün tanesi 20 TL miş galiba.

Servisler genelde bu işlerle uğraşmazlar. Eğer, yaparız diyorlar ise ve fiyatta makul ise siz de hiç uğraşmayın, yaptırın gitsin.

Ayna mekanizması konusu ise, bazı aynalar tek tip karkas. Sadece donanım seviyesine göre elektrikli katlama mekanizması ilave ediliyor.

Sizinki böyle ise, mekanizma ilave edilecek, elektrik tesisatı çekilecek. Hatta belki, Renault' larda olduğu gibi tesisat vardır, soketleri takmak yeterli olur.

Saygılar.

Düzenleme: İlave.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut4.bahtiyar -- 24 Temmuz 2012; 4:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pres sure

Arabanın kendisi yeter be e46

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konu hortlamış olacak ama yeni konu açmak istemedim nasıl yaptırabilirim
  • şehir efsanesi gibi ben üç beş elektrikçie sordum biri diyor yenibosnada falanca usta yapıyor biri diyor sultanbeylide bir elektrikçi varmış bu tür işlerle uğraşıyormuş aynanı sök ver motorlu açılır kapanır yapar diyor. adres soruyorsun bilemiyorlar herşey mış muş varsa bende yaptırıcam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

vectra b de bu imkansız kim söylemişse yalan söylemiş

opelim sitesinde bir arkadaş zamanında yapdı.. kimse söylemedi yani arkadaş yapdı hatta nasıl yapdığını klibede çekdi yayınladı..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

opelim sitesinde bir arkadaş zamanında yapdı.. kimse söylemedi yani arkadaş yapdı hatta nasıl yapdığını klibede çekdi yayınladı..

Meseleye farklı bakmışım ben "katlamak" olarak algıladığımdan b kasa sabit aynayı düşününce estirdim kusura bakmayı
    Düzeltme için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Meseleye farklı bakmışım ben "katlamak" olarak algıladığımdan b kasa sabit aynayı düşününce estirdim kusura bakmayı
    Düzeltme için teşekkürler

olur böyle şeyler

• Zamanında bir w124'ün aynasını kırmıştım bisikletle giderken. Tabi o zaman çocuktum ve korkup kaçtım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooLpapa -- 12 Aralık 2012; 20:29:07 >

• Araştırmaya devam ediyorum umarım bir elektrikçi çıkar..

Benim istediğim orjinal aynayı elektrikli açılır kapanır yapmak çakma bir ayna takmak değil yoksa 200-300 tl ye çakma m3 aynaları satılıyor elektrikli açılır kapanır alırım onlardan bir tane olur biter. :)

arkadaşar elektrikli açılıp kapanan ayna yaptırabiliceğim bir yer varmı yapan yapmış nasıl yapmış anlamıyorum forumları geziyorum adamlar opelin normalde orjinalde kapanmayan vectra b kasasındaki aynasına bile açılır kapanır elektrikli ayna yapmışlar benim amacım içerden kapatmak değil dışardan kapılar kitlendimi kapanması.. o yüzden içercen ek bir düğmeye ihtiyacım yok.. sahibindende modül satılıyor bu kapılar kapandımı aynalarıda kapatıyor kapılar açıldımı aynalarda açılıyor o tip bir modül işimi görür ama önce aynalarımı açılır kapanır yapmam lazım bunu yapıcak bir yer varmı usta elektrikçi falan..

Vectra b'ye nasil yaptilar merak ettim elinle bile zor donuor o ayna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• su ile çalıştırma tribine dönmüş konu :) altı üstü bildiğin elektrikli katlanır ayna la :)

Karşılıklı oynan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir..
  • Takip.
  • Evet katlayın aynanızı sonra elin öküzü gelsin aynayı eliyle açsın.Dişli mişli hak getire.Yaw arabada otururken kapattım bende cordoba var lavuğun biri 2 kişi yanımdan geçerken açtı çıktım dışarı derdin ne diye bağırdım abi kapalıydı vs dedi yaw sanane dedim bozunca senmi ödiycen parasını dedim neyse cevap vermedi dahada gitti.İyki gitti....Manuelde böyle sorun yok.Aç kapa artema
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.