Şimdi Ara

elektrik sürüpgesi sorunu çok acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ailem memlekete gitti 1 haftalığına ev de baya kirlendi dedim gelmeden bi süpüreyim ama süpürgenin ucunda yani yerle temas eden kısmında uzun bir fırça çıkmış bu fırça halıda kayışını engelliyor bir türlü halledemedim yardımlarınızı bekliyorum.

• Üzerindeki düğme gibi yere basarsan içine girer.
  • Düğme gibi bir şey göremedim.Acaba o düğme ucunda değil de başka bir yerinde olabilir mi?Ya da fırça çıkıyordur belki neyse teşekkür ederim ilgilendiğin için bu arada kullanma kılavuzunda da bununla ilgili bir bilgi verilmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi
    Düğme gibi bir şey göremedim.Acaba o düğme ucunda değil de başka bir yerinde olabilir mi?Ya da fırça çıkıyordur belki neyse teşekkür ederim ilgilendiğin için bu arada kullanma kılavuzunda da bununla ilgili bir bilgi verilmemiş.

Fırçanın hemen üzerinde boru girişinin yanında bir tarafına basarsan içine girer diğer tarafına basarsan geri çıkar. Bilimsel olarak böyle yani. Sen bir daha bak.
  • Bulamadım ya odamı zar zor süpürdüm yeter bana acillikten çıktı yani :) ama yardım edecekler için resim koyuyorum...
    http://i51.tinypic.com/2mxn4pi.jpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    benzin filtresi sorunu ÇOK ACİL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.