Bildirim
Elektrik Kesintisi ve Xbox
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
şanslısın... buz gibi bölgelerde hava değişkiliğinde anında gidiyor elektirik... o yuzden oyun bile oynayamıom:(( bir kere ayda elektirik gitmesi dediğin nedirki yaw.. gel sen erzurum cvarlarınada gör dünyayı:))) -
Yani ani elektrik kesintisi bir sorun yaratırmı? Mesela gitti 40 sn sonra geri geldi 1 saat sonra tekrar gitti dün. -
Yaratır kardeşim sadece xboxda deil bütün elektronik cihazlarda sıkıntı yaratır. -
Çözümü? :D -
ups makinası alacaksın 60-150 tl aralığında olabilir. en azından sağlam şekilde kapatabilirsin makineyi. -
Sorun yaratabilir sonuçta elektronik aletler bunlar. UPS alırsan elektrik kesintisinde cihaz bozulur mu gibi bir sorudan kurtulursun
-
Nerden temin edebilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nosferatu*
Nerden temin edebilirim?
bu olabilir mesela
http://www.hepsiburada.com/tuncmatik-lite-650va-line-interactive-ups/productDetails.aspx?categoryid=36&productid=bd84121 -
Selam
Moral bozmak gibi olmasın yaz aylarında bizim buralarda da elektrik gidip geliyor ; Fakat ben elktr gidip belli bir süre sonra gelmesinde bir
problem yaşamadım (yaşamayacağın anlamına gelmesin) AMA elektr gidip hemen gelmesinde makina 2k gördü ve tamiri olmadı önlem almak
en iyisi.
Fakat burada klasik ups ler bu işi kurtarabilirmi( elktr gidince sanırım 3-4 ms içinde devreye giriyor) online olan upsler daha verimli gibi gözüküyor ama onlarda pahalı.
Umarım kafanıda karıştırmamışımdır ama önemli bir konu. -
Burdan almaya değer bitanesini tavsiye eder misiniz? Yani alete gelebilecek zararları engelleyen.
http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=ups -
Benim ilk Military Pack XBOX360'ım 8 ay dayandı ve 3K verdi.
Neden mi peki ? Nedeni belli; ÜLKEMİZDE Kİ REZİL ELEKTRİK KESİNTİLERİ YÜZÜNDEN !!!
XBOX logosu gelirken donmaya başladı konsol sonra oyunlarda da donmaya başladı. En sonda oyun sırasında siyah ekran verdi konsol. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Neden mi peki ? Nedeni belli; ÜLKEMİZDE Kİ REZİL ELEKTRİK KESİNTİLERİ YÜZÜNDEN !!!
XBOX logosu gelirken donmaya başladı konsol sonra oyunlarda da donmaya başladı. En sonda oyun sırasında siyah ekran verdi konsol.
dün 8 saat boyunca kestiler elektriği bizim burda. kafayı yiyecektim resmen. tam da ps3 oynuyodum. ondan önceki gün de kestiler ps3 "aman abi öyle direk kapatma mazallah birşey olur konsola" gibi bir uyarı verdi tekrar açtığımda. dün de gidince bir daha açmadım inş birşey olmamıştır. hayır amerikada olsa dava açarsın misliyle öderler ama burda kime anlatacan elektriği kestiler konsolum bozuldu diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caladbolg -- 3 Haziran 2010; 12:30:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caladbolg
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
XBOX logosu gelirken donmaya başladı konsol sonra oyunlarda da donmaya başladı. En sonda oyun sırasında siyah ekran verdi konsol.
dün 8 saat boyunca kestiler elektriği bizim burda. kafayı yiyecektim resmen. tam da ps3 oynuyodum. ondan önceki gün de kestiler ps3 "aman abi öyle direk kapatma mazallah birşey olur konsola" gibi bir uyarı verdi tekrar açtığımda. dün de gidince bir daha açmadım inş birşey olmamıştır. hayır amerikada olsa dava açarsın misliyle öderler ama burda kime anlatacan elektriği kestiler konsolum bozuldu diye.
Burda bi kere akşam 7 den bidahaki akşam 8 e kadar elektrik gitti valla artık isyan edicem hızlı internet alırız altyapı yüzünden internet kesilir,elektrik kesilir,su kesilir,telefon teli kopar nasıl ülke bu vergi almada rekor kırıyolar ama bi altyapı yapamıyolar.
-
beyler ben yenı xbox 360 aldım acıkken atıyorum elektrik gitti hemen cortluyo mu makıne bu kadar mı hassas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OknTskn -- 3 Haziran 2010; 13:56:51 > -
Ankara Yaşamkentte oturuyorum Çayyolunda.Çok fazla elektrik kesiliyor.Çoğu kez günde 2 kez yakalanıyordum oyun oynarken.O kadar korkulacak birşey yok.Alet iyi yani haa tabi ups almak garanti gibi birşey.Bende düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Guardian of the Dark
beyler ben yenı xbox 360 aldım acıkken atıyorum elektrik gitti hemen cortluyo mu makıne bu kadar mı hassas
3. veya bilemedin 4. kez konsol açıkken elektrik gitti ve Military Pack XBOX360 konsolum resmen çöp oldu. (8 ay dayandı) -
Elektrik kesintileri ciddi anlamda başa bela sadece konsollar için değil bütün elektronik aletlerin canına okuyor. -
elektrik kesilince fazla zararı olmaz fakat ani voltaj dusmeleri ve yukselmeleri en tehlikelisi -
UPS kullanın elektrik kesintisine dahi gerek yok ülkemizde voltaj o kadar dengesiz geliyorki bir süre sonra x360'ın 3k görmesi normal. Bendeki UPS gelen voltajı gösteriyor ve 220 sabit geldiğini çok nadiren hatırlıyorum, genelde 210-230 arası gider gelir, 210'un altına düştüğünü falan da çok gördüm. Elektrik kesintisi ise son nokta, buralarda elektrik çok sık kesilir eğer UPS kullanmasam herhalde kaç sefer alet 3k verirdi, arcade falcon kullanıyorum (ki en sorunlu denilen modellerden birisi) daha ilk çıktığında almıştım halen sapasağlam yanılmıyorsam 2.5 sene falan oldu (çıkış tarihini hatırlamıyorum süre olarak yanlışım varsa düzeltin).
Benzer içerikler
- londra posta kodu
- xbox prime
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox türkçe oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- hayatta kalma oyunları pc
- wukong xbox
- witcher 1 remake
- skyrim 6 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X