Şimdi Ara

elektrik kesintisi ve ssd?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ssd hdd almaya karar verdim fakat bizim buralarda elektrik kesintileri sık yaşanır okuduğuam göre de elektrik kesintisi ssd ye çok zarar veriyormuş öylemi? yoksa ssdnin yanında 300 lira daha kıyıp birde fsp 1000va lık upsdemi almalıyım 32" lcd tv ve 500w pc kasasını kaldırırmı 1000va ups 700 lira param daha buharlaşacak eğer böyle ups ve ssd ikisini birden alırsam sizcve ne yapmalıyım

• Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Buna bakarsak her parçamızda sıkıntı olabilir, güç kaynağı buna bağlı olarak ekran kartı vs. vs.

SSD ye birşey olma ihtimali çok çok az, düşünmene değmez ki bende 3 4 kere kesildi birşey olmadı.
  • Yazı 2013 tarihli. O zamandan bu zamana çok kontrolcü, algoritma değişti. Sandisk, Samsung ve bilmediğim başka firmalar da olabilir, TLC adlı yongalara geçtiler. Çok kafaya takılacak bir problem olduğunu düşünmüyorum. Ram üzerindeki verilerin, flash yongalara yazılamadan uçmaları mümkün hala tabi. O da ram kullananlar için. Ram yerine başka çözümü olan SSD'ler de var ama Sandisk Ultra II de 256mb DDR3 Ram bulunuyor.
  • Az önce elektrik gitti geldiğinde açtım pcyi sorunsuz çalışıyor (850 evo)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olmaz.
  • Az önce vatandan 850evo 250gb ve tuncmatik 650va almış bulunuyorum toplam 544 liraya mal oldu şu anda acronis true imageden yedeği kopyalıyorum 10dksı falan kaldı bakalım denildiği gibi uçacakmıyız hızdan :) cevaplarınız ve içimi rahatlattığınız için hepinize teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.