Şimdi Ara

Elektrik Kesintisi Sonrası HDD Gözükmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,sistemde UPS takılıydı.Elektrik gidip gelmiş vs ups yanmış.

Şu an pc harddiskleri görmüyor,harddiskin tekini diğer bilgisayarda denedim sıkıntı yok.Şu an o harddiski kullanarak yazıyorum bunları da.Sorun nedir acaba ? Donanımsal mıdır ? Donanımsal ise anakart mıdır yoksa PSU'nun sata güç çıkışıyla alakalı olabilir mi ?

Teşekkürler

Düzeltme:Bu hatayı alıyordum sanırım

select proper boot device or insert boot media

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 5 Haziran 2014; 0:03:31 >

• Bilgisayarınız hdd olmadan normal bir şekilde çalışıyor, bios a giriş yapabiliyor musunuz? eğer girebiliyorsanız bios ayarlarınızı sıfırlayın bunu bios pilini çıkartarakta yapabilirsiniz. Hdd data kablolarını değiştirip deneyin, PSU da sorun olsa tümden olur ve anakart dahi elekrik alamayabilir, hdd ve psu arasında sata elektrik çevirici kullanıyorsanız ona da dikkat edin kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Merhabalar,sistemde UPS takılıydı.Elektrik gidip gelmiş vs ups yanmış.

Şu an pc harddiskleri görmüyor,harddiskin tekini diğer bilgisayarda denedim sıkıntı yok.Şu an o harddiski kullanarak yazıyorum bunları da.Sorun nedir acaba ? Donanımsal mıdır ? Donanımsal ise anakart mıdır yoksa PSU'nun sata güç çıkışıyla alakalı olabilir mi ?

Teşekkürler

Düzeltme:Bu hatayı alıyordum sanırım

select proper boot device or insert boot media

dua edelim donanımsal olmasın

hdd önemli bir işlem yaparken elektrik gittiği için o veriler yazılamamış ve windowsun önemli bir dosyası silinmiş.

format atınız format ekranında bile görmüyorsa hdd sıkıntılı

bu arada böyle sorunlar için direk bana gelirseniz burda beklemek zorunda kalmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Haziran 2014; 1:30:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.