Şimdi Ara

Elektrik kesintisi alarmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
14.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özellikle yağışlı, fırtınalı kış gecelerinde elektrik kesintileri meydana geldiğinde apartman ve site gibi yerlerde kömürlü sıvı veya gaz yakıtlı ısıtma sistemlerinin, jeneratörlerin güvenlik ve işlerlik açısından kontrol edilmesi gerekir. Bu cihaz elektrik kesintisini anında haber almak için kullanılır.

Cihaz şehir şebekesine direk bağlı herhangi bir elektrik prizine takılıp anahtarı açık konuma getirilir. Elektrik kesildiğinde cihaz yüksek bir sesle alarm verir. Alarmı susturmak için anahtarı kapalı konuma getirilir.
    ilgilenen arkadaşlar 507 245 64 39 aynı zamanda ürünü sahibinden.com da inceleyebilirsiniz. İlan No 114476470
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-elektrik-kesintisi-alarmi-114476470/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbilici -- 29 Mart 2013; 11:52:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbbilici

cihaz 90 dBA şiddetinde sinüzoidal ses vermektedir. bu seviye, günlük yaşamdaki normal şartlarda kolayca duyulabilecek şiddettedir. örneğin bir binek araç kornası 90-100 dBA ses vermektedir.

dBA = ses dalgalarının çarptığı yüzeylerde oluşturduğu gücün, insan kulağında oluşturduğu etkinin logaritmik bir ifadesidir, lineer değildir. örneğin bir klima kompresörü 40 dBA ise, iki klima komprsörünün toplamı 80 dBA değil, 43 dBA kadardır.

günlük yaşamda sessiz olarak kabul edilen ortamlar 40-45 dBA, gürültülü olarak kabul edilen ortamlar 70 dBA ve üzeridir. insan kulağı en az 3 dBA lık değişimleri farkedebilmektedir. orman vb gibi ıssız yerlerde sessizlik 20-25 dBA nın altına düşmemektedir.
    Fiyatla ilgili pm alabilirmiyim. Cami için

• mamifan M kullanıcısına yanıt
    Hocam kesintide otomatik çalışan led ışıldaklar var 20 30 tl ye al bunun led bağlantısına da ihtiyaç varsa buzzer bağla, kendin yapamıyorsan mahalledeki tv tamircisine git o yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi-kaplan

Hocam kesintide otomatik çalışan led ışıldaklar var 20 30 tl ye al bunun led bağlantısına da ihtiyaç varsa buzzer bağla, kendin yapamıyorsan mahalledeki tv tamircisine git o yapar.
    İşte bukadar
  • mavi-kaplan M kullanıcısına yanıt
    hocam kazan için istiyorum. jeneratör olmadığı için elektrikler kesilince derece yükseliyor. ben uykudayken elektrikler giderse sadece ışık beni uyandırmayabilir. alarm lazım yani.
    Anladım yine olur ışıkları iptal edin uygun yüksek ses çıkışlı buzzer bağlanacak, son link veren mesaja baktım da normal pil takılır diyordu ve Allah bilir o fiyata piller de dahil değildir.

Ayrıca pillerin peryodik kontrolü yapılmalı, yine 3 ayda bir fişi çekilerek de mutlaka testi yapılmalıdır.
  • Galiba aradığım ürünü uygun fiyata aliexpresste budum. Kargo ücreti ile beraber yaklaşık 27 liraya geliyor.

Link:
    aliexpress.com
    US $2.76 17% OFF|Bilgisayar ve Ofis'ten USB Giriş Platformları'de Otomatik 120db Güç Kesme Arızası Kesinti Alarm Uyarı Siren LED Göstergesi AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/32846566150.html?spm=a2g10.search0302.3.1.5abd7118D4UOMs&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0,searchweb201603_0,ppcSwitch_0&algo_pvid=7713b828-a49d-41ca-9df4-f7b19d090153&algo_expid=7713b828-a49d-41ca-9df4-f7b19d090153-0

Kategori Link:
    tr.aliexpress.com
    En uygun fiyatlı Elektrik Kesintisi Alarmı: AliExpress uygulamasında küresel Elektrik Kesintisi Alarmı satıcılarından muhteşem Elektrik Kesintisi Alarmı fırsatları - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/popular/power-failure-alarm.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamifan -- 13 Kasım 2019; 23:50:35 >

20-25 gün sonra elinizde olur güle güle kullanın.
  • Benden temin edilen elektrik kesintisi alarmları arızalara karşı ömür boyu garantilidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.