Şimdi Ara

ELEKTRİK ELOKTRONİK Mİ BİLGİSAYAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala kafa mi kurcaliyor ikisinede cok ozel ilgim yok hangisinin artıları çoksa onu yazacağım ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar, programlama ilgin olmadan yapılması çok zor olacak bir iştir. Çünkü sen saatlerini o kodları yazmaya harcayacaksın. Sende bir ilgi, zevk alma olmalı ki, sıkılmadan devam edip kendini geliştirebilesin. Elektrik elektronik hakkında çok bilgim yok
  • ee. bilgisayar bitti
  • ODTÜ ee tutsa yazardım kesinlikle

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: TheKr1mzz

ee. bilgisayar bitti

Bilgisayar mı bitti?
  • up bende ikilemdeyim aslında iki alanada ilgim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheKr1mzz kullanıcısına yanıt
    Sen bitersin yinede ee ve bilgisayar bitmez

• Bilgisayar zaten ee 'nin alt mühendisliği. Ee yaz bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    boş boş konuşma elektronik haberleşmenin bazi alanları ortak dersleri bile neredeyse farkli ya şurda adam gibi araştırmadan okuyanlarla konuşmadan aptal insanlarin actigi konuları okuyup gelip yorum yapmayin hocam lütfen ya alt mühendislikmiş bir ee ci hiçbir zaman network veya yazılım şirketinde bilgisayarcinin yaptigi işi yapamaz bilgisayar istiyip ee yazanların uydurmasindan oluşmuş bir şeydir sadece benzer ve ortak caliştigi alanlar vardir o zaman makine en tepede olur diğer tüm mühendislikler alt mühendislik olur

• izmirindağları kullanıcısına yanıt
    Hocam üslubunuz çok yanlış, önce bir sorulur neden böyle düşünüyorsunuz açıklar mısınız diye. Boş boş konuşma, aptal insanların konuları vs.

Mühendisliklerle çok ilgili birisi değilim, yurtdışında yüksek lisans eğitiminde ee mezunu birisi bilgisayar mühendisliğinin herhangi bir programı üzerine yüksek lisans yapabiliyor. Bu konu hakkında daha fazla bilgi için yurtdışındaki denklik veren üniversitelerin ee 'yüksek lisans programlarına bakabilirsin.

Tam tersi durumda ise bilgisayar mühendisi çok daha dar kapsamlı yüksek lisans programlarına sahip. Bu açıdan ben ee' yi daha avantajlı buluyorum, yüksek lisans hedefi olduğu sürece tabii ki.

Ek olarak:

ELEKTRİK ELOKTRONİK Mİ BİLGİSAYAR MI ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sakultasaian kullanıcısına yanıt
    hocam dedigim gibi bu fikre göre en mantıklisi makine cünkü hepsine gecebilirsiniz ama öyle olmuyor hiçbir ee ci hiçbir zaman bilgisayarci olarak kod yazamaz vs calisamaz nasilki bilgisayarci gördügü elektronik dersleri vs ile elektrikci isi yapamayacaksa onu demek istedim uslup icin haklisin kusura bakma
  • little.devil L kullanıcısına yanıt
    Hocam tıp yerine yazar mıydınız ?

• EE DEĞİL PC BİTTİ
  • ee de kendini kolay geliştiremessin bilgisayarda 600 liralık laptop yeter sana
  • cewoke4444 C kullanıcısına yanıt
    yanında bir de ileri seviye matematik gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    O biraz da ilgiyle alakalı ben kan falan görmeye dayanamam mesela hastane ortamı hiç bana göre değil ben o yüzden tıp yazmak istemiyorum ama bu senin tıp ya da ee yazmana engel olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.