Bilmek zorundaysa bu programlama dili hangisi olmalı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektrik Elektronik Mühendisi Programlama Bilmek Zorunda mı?

-
-
Embedded systems programming öğren
-
Bilgilendirme için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı okullar gösteriyor zaten. Bilmen faydalı ama hiç kullanmayanlar da var.
-
Bizim üni ikinci dönem oopye pek girmeden c++ anlattı. Doğru düzgün bir şey anlamadım. Yüzeysel geçildi gibi. C++ a tekrar başlamalı mıyım sizce ? Biraz temelim var. Oopsuz kısmını bilmem yeterli mi? İlk olarak hedefim bölümle alakalı şeylerle ilgilenmek ama daha sonra hobi olarak üç beş bir şey getirsin diye bölümle alakası çok fazla olmayan programlama dillerine de bakmayı düşünüyorum. Java gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BDE25B43 -- 2 Ekim 2020; 17:25:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: pakaji2
Bu mesaj silindi.Onlar zaten olmazsa olmaz kral onlara da bakıyorum.
Hocam ciddi programlama çalışıp hiç programlama kullanmayacağı iş bulan Elektrik Elktronik mühendisleri var. Tam tersi durum da olabilir. Stajını bile programlama üzerine yapan var. Biraz bulacağın işle de alakalı bir durum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43
Bizim üni ikinci dönem oopye pek girmeden c++ anlattı. Doğru düzgün bir şey anlamadım. Yüzeysel geçildi gibi. C++ a tekrar başlamalı mıyım sizce ? Biraz temelim var. Oopsuz kısmını bilmem yeterli mi? İlk olarak hedefim bölümle alakalı şeylerle ilgilenmek ama daha sonra hobi olarak üç beş bir şey getirsin diye bölümle alakası çok fazla olmayan programlama dillerine de bakmayı düşünüyorum. Java gibi.Ben şuan Java kasıyorum açıkcası donanıma pek de yakın bi prog dili değil EE cilerin donanıma yakın low level programming kasması lazım . Bence assembly , c , c++ kasın low level diller yani.
-
Bırak Elektrik-Elektroniği artık Tıpçılar bile bilmek zorunda eğer hedefleri yüksekse.
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas SilversteinBen şuan Java kasıyorum açıkcası donanıma pek de yakın bi prog dili değil EE cilerin donanıma yakın low level programming kasması lazım . Bence assembly , c , c++ kasın low level diller yani.
Alıntıları GösterAssembly dördüncü sınıfta mikroişlemciler altında görecekmişiz. Bu yüzden ona şu an bakmayı düşünmüyorum.
C++ yeterli midir acaba yoksa cye de bakılmalı mıdır?
Javaya bende bakacağım bunları hallettikten sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: namaste1968Hocam ciddi programlama çalışıp hiç programlama kullanmayacağı iş bulan Elektrik Elktronik mühendisleri var. Tam tersi durum da olabilir. Stajını bile programlama üzerine yapan var. Biraz bulacağın işle de alakalı bir durum.
Hangi alanı seçeceğim hakkında da pek bir fikrim yok. Araştırmaya devam.
C++ bilmenin bir zararı olmaz sanırım.
Teşekkürler
Matlab yapay zeka caliscagin alana göre değişir aslında
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Embedded system için
C,C++ bil PCB tasarım için altium designer
Stm32 ile çalış
Haberleşme protokollerini öğren
Kotlin, Java da bil android uygulama ile parayı götürürsün
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kızgın boğa
Embedded system için
C,C++ bil PCB tasarım için altium designer
Stm32 ile çalış
Haberleşme protokollerini öğren
Kotlin, Java da bil android uygulama ile parayı götürürsünAradığım tavsiye buydu teşekkür ederim.
Bir sorum daha var
C,C++ birinden biri mi yoksa her ikiside bilinmeli mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Aradığım tavsiye buydu teşekkür ederim.
Bir sorum daha var
C,C++ birinden biri mi yoksa her ikiside bilinmeli mi?
Alıntıları GösterC yi kesinlikle bil. gömülü yazılımda c ve c++ kullanılıyor veri yapıları konusuna çok iyi çalış pointerlar falan önemli. c++ bilsen de çok iyi olur, görüntü işlemede de kullanılıyor. bu dediklerim programları öğren gömülü sistem pozisyonu için çok rahat iş bulursun.
-
Yazılım bilmeyen EEM, EEM değildir benim gözümde. Anca EM'dir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kızgın boğaC yi kesinlikle bil. gömülü yazılımda c ve c++ kullanılıyor veri yapıları konusuna çok iyi çalış pointerlar falan önemli. c++ bilsen de çok iyi olur, görüntü işlemede de kullanılıyor. bu dediklerim programları öğren gömülü sistem pozisyonu için çok rahat iş bulursun.
Alıntıları GösterTamamdır hocam teşekkürler.
Pointers falan bayağı karmaşık geldi bana artık halledeceğiz bir şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43Tamamdır hocam teşekkürler.
Pointers falan bayağı karmaşık geldi bana artık halledeceğiz bir şekilde.
Alıntıları Gösterevet en zor konusu o zaten c'nin
Benzer içerikler
- cin çağırmak için ne yapmalıyız
- vardiyalı çalışmak
- ağzı kokan ünlüler
- italya"da ucuz olan şeyler
- parmak izi nasıl silinir
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- ince belli çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X