Şimdi Ara

Elektirikli motorsiklet!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bu başlıkta sadece elektirikli motorsiklet başlığı olsun. ben haftaya almayı düşünüyorum bunlardan bir tane ama kullanan arkadaş varmı aceba? yani gerçekten 1500 km de 5 liralık elektirik harcıyormu bir şarj ile 80 km gidiyormu? cep telefonları gibi bi kaç şardan sonra şarj dolu deyip 5 km de yolda bırakıyormu vs :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acy78 -- 19 Temmuz 2007; 13:24:39 >

• bence bunlar hiç alınmaz bir iki ayda dökülür.
  • Bisiklet al kat kat iyidir. Hiç olmazsa yararı olur sana iki pedal çevirirsin Bunların yaptığı hızlar komik zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinoz31

Bisiklet al kat kat iyidir. Hiç olmazsa yararı olur sana iki pedal çevirirsin Bunların yaptığı hızlar komik zaten..

hakkaten alırsın beldeyama veya bianchi rahat rahat binersin.
    hem çok daha sağlam hem daha hızlı şarj derdi yok en azından yolda kalmazsın
  • arkadaşım :

bir tanıdığımda var elektrikli.adam 65 kg old için çok iyi gidiyo...ve çok çok sessiz...paso kornaya basmak zorunda kalıyo...

yokuşlarda kalkışı problemli biraz..bide öle kaldırıma in çık fazla dayanmaz söliyim...80 km gidiyor doğru..ama batarya ömrü ne kadar bilemem.yani 6 ay sonra bu menzil düşebilir 50 ye...ki o bile iş görür bence...
    şarj süresini hiç sormadım walla

ama alınabilir bence...temiz 2.el olabilir
  • Top speed'leri kaç bunların? Eğer 30-40 falansa zaten bisiklet al kendin rahat yaparsın 25-30 düz yolda. Bence hem sağlık açısından bisiklet tercih edilmeli bunların yerine, şarj edeceğine bi Powerade al kendini şarj et
  • ben bi kere baktım son hız 20 (şaka değl)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motosiklet tavsiyeniz
    3 yıl önce açıldı
    elektirikli bisiklet seçimi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman bisiklet her yönden daha iyi, o ne öyle ya yokuşta hız keser zaten onun motoru gaz verdikçe
  • quote:

Orjinalden alıntı: (@yberk)

ben bi kere baktım son hız 20 (şaka değl)

baba ne yaptın sende be
  • japonlar mı yapmış bunu
  • Ben 100KG yim. Beni taşır mı?
  • Şarjlı değilmiydi bu yaw ayrıca çok ucuz kullan at.
  • www.electricross.com/Photos/IMAG015A.JPG
    www.electricross.com/Photos/IMAG012A.JPG

http://www.electricross.com/

tarzıma uygun aslında. öğrenci işi tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinçer -- 3 Eylül 2007; 22:46:19 >
  • Süpermiş ya bu ne böyle 20hp maşallahı var

Tam öğrenci işi dediğin makine yurtdışında bile 7900$ pek ucuz sayılmaz Ama çok hafif olduğu için keyiflidir acayip cross yapılır bunla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 3 Eylül 2007; 22:49:43 >
  • aslında alette tasarım olarak hiçbirşey yok. biz de elde yaparız bunları. sağlam bir bisiklet al 20 hp lik motor ve akü bağla olsun bitsin
  • bunlar en fazla 30km hız yapıyodur,4 tekerlekli bisikletle bile daha hızlı gidersin
  • Power: 20 hp
    Top Speed: 64 kph as geared

Bu motor elektrikli bisiklet değil ciddi ciddi kilosuna göre güçlü bi motor, cross yapılır bunla, her yere de çıkarsın dağda elektriksiz kalma yeter

Öyle bisiklet alıp monte edelim olmuyor ki ya bunun süspansiyonu vs çok daha farklı. Motor şasisi de ağır gelir boşu boşuna, yani kendin tek tek tasarlaman gerekir ki çok kolay durmasına rağmen mekanik tasarımların en basiti bile beklendiğinden çok daha fazla detay içerir. Zaten bu motorun elektrik motoru çok güçlü ve verimli yapılmış asıl esprisi o..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dinçer

www.electricross.com/Photos/IMAG015A.JPG
    www.electricross.com/Photos/IMAG012A.JPG

http://www.electricross.com/

tarzıma uygun aslında. öğrenci işi tam

Bu motor efsane aslında. Elektrikli motorsikletler gayet yeşil bir fikir ve takdir ediyorum.Ar-ge şirketleri biraz daha üzerinde dursalar ve kullanlımı yagınlaşsa çok iyi olur bence.Şehir içi kullanılacakları için max 50 yapsalar yeter. Yanılz maganda sürücülerimizin bisiklet olsun, motosiklet olsun, bunlara saygı gösterme konusunda epey yol almaları gerek.Halen bu konuda taş devri seviyelerindeyiz.

• http://forum.donanimhaber.com/m_16617309/mpage_1/key_//tm.htm#16853979
    Topic açmıştım aslında.
    Kullanıyorum, hız ortalama 30km, trafikte araba 30kmye bile çıkmıyor, normal şehir içi ulaşımda arabadan çok daha hızlı ulaşıyorsunuz ulaşmak istediğiniz yere. Feneryolu-kadiköy iyi bir örnek mesela. Yazıcıoğluna taksi ile gitmem 5ytl, bununla beleşe 2 defa gidip geliyorum bazen, taksi ile gitsem çok dert, araba olsa 1 saat yol.
    Aylık 3-4ytl yedek parça masrafı düşüyor sanıyorsam. Her ay bozulmuyor tabi:) masrafı aya bölünce 3-4 ytl çıkıyor. Elektrik bir şey tutmuyor zaten, aylık 3ytl harcatamazsın.
    Ne olsa güzel olurdu, 1100wattlıkları vardı doğubankın orada, 50km en yüksek sürati falan var ama biraz fazla büyükler.
    Yoksa şehir içinde şu anki benzin fiyatları ile kullanılacak en akıllı araç. Bir de sürücülerimiz afedersiniz bi tarafıma yapışmasa ve yayalar yolun sağ tarafını sürekli işgal etmese çok daha rahat olucak.
    Akıllı mantıklı bir belediye ile bu tarz elektrikli araçlar 2-3 yılda şehire kazandırılıp çok çok büyük değişikler yapılabilir trafikte, benzin fiyatlarında ve hava kirliliğinde ama o kadar akıllı değil belediyeler malesef:).

• Abi benim tek beğendiğim şu cross olanı, normalde elektrikli motorlar 1hp bile etmezken bu motor 20hp ve top speed de 65km/h yani bisikletle çıktığım max hız. Gayet de yeterli. Asıl düşündüğüm şu, bu alet 20hp ve top speed'i 65 ise hayvan gibi torklu demektir, yani ciddi ciddi çok keyifli bi motocross aleti olduğunu düşünüyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.