Bildirim
Electroworld, MediaMarkt gibi teknoloji marketlerinde çalışmak ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bi yorumunda aynen şunu yazmıştın
'' nickimden de belli olduğu üzere yaşım 31 ''
bence önce karakterinin oturması lazım öyle yerlerde en ufak bir yalanda gözünün yaşına bakmazlar -
su anda torpilin varsa girersin oncesi yok sifirdan basliycaksan biraz zor illa tanidik lazim.
asgari ucret var gene
magazanin belirledigi satis kotasini gecersen prim alirsin belirlenen miktara gore alicagin prim artar.
ay sonunda aldigin maasa gore sigortan yatar bu ay 800 alirsin diger al primle 1100 alirsin ona gore yatirirlar.
teknosa icin konusuyorum 9 saat calisiyorlar 1 saat yemek molan var
teknoloji magazasinda calismiyorum basvurdum sadece cok yakin tanidigim bir abim orda calisiyor ondan biliorum -
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
su anda torpilin varsa girersin oncesi yok sifirdan basliycaksan biraz zor illa tanidik lazim.
asgari ucret var gene
magazanin belirledigi satis kotasini gecersen prim alirsin belirlenen miktara gore alicagin prim artar.
ay sonunda aldigin maasa gore sigortan yatar bu ay 800 alirsin diger al primle 1100 alirsin ona gore yatirirlar.
teknoloji magazasinda calismiyorum basvurdum sadece cok yakin tanidigim bir abim orda calisiyor ondan biliorum
Sizde mi sıfırdan başlıyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
quote:
asgari ucret var gene
teknoloji magazasinda calismiyorum basvurdum sadece cok yakin tanidigim bir abim orda calisiyor ondan biliorum
Sizde mi sıfırdan başlıyorsunuz ?
ben olesine kariyer netten ve elden cv vererek basvurdum
hic teknoloji magazasinda calismadim 1.5 senedir gida sektorundeyim
asil meslegim bilisim donanim oldugu icin basvurdum aradilar telefon bekliorum suanda
sende gene basvur yeni acilan magazalari oldugunda belki bir sans ortaya cikar.
bole yerlerde calisanlar genelde arkadsa yada yakin cevrelerindekileri aldirmaya calisiyor
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
quote:
asgari ucret var gene
Sizde mi sıfırdan başlıyorsunuz ?
ben olesine kariyer netten ve elden cv vererek basvurdum
hic teknoloji magazasinda calismadim 1.5 senedir gida sektorundeyim
asil meslegim bilisim donanim oldugu icin basvurdum aradilar telefon bekliorum suanda
sende gene basvur yeni acilan magazalari oldugunda belki bir sans ortaya cikar.
bole yerlerde calisanlar genelde arkadsa yada yakin cevrelerindekileri aldirmaya calisiyor
Niye çevrelerindekileri aldırıyorlar ki ? O kadar mı rahat iş ?Sizin yaş kaçtı ? Arayıp ne dediler ?
-
tanidik oldugu icin direk eleman lazim oldugunda cevreye soluyorlar
birde referans olarak kendilerini gosteriyorlar sonucta disardan biri gelip ona alisacaklarina tanidik oldugu icin hem kafa adam oluyor hem duzeni oturtuyorlar sen olsan orda snede yakinlarini cagirirdin referans olur onlarin gelmesini isterdin
yasim 20ye geliyor.
bolge mudurleri gelmisti beni aradiklarinda onunla konustum iste bekliorum suan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X