Şimdi Ara

ELECTROWORLD İST. G.O.PAŞA AÇILIŞ FIRSATLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
16.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOP ve Mağaza açılışı abovv. Seyredin cümbüşü

Apaçiler kuyruğa girmiştir şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Eylül 2010; 2:03:32 >
  • hergece konser ayagına zaten meydanda ne yürünüyor, nede araç ile yollarda ilereniyor,bide elektroworld çılgınlığı,ucuz ürün almak için insanların düştüğü şu durum.Bide ekonomik kriz var derler,baksan maaşı 700 tl ama 3000 tl lik kart var cebınde.
    Nikon D90 Body + AF-S Nikkor DX 18-105mm VR 1:3.5-5.6G ED + AF Nikkor 50mm 1:1.8 D +AF-S Nikkor DX 55 -200mm VR 1:4 -5.6G ED + Lowepro fastpack 250 black + Sandisk Extreem III 8 Gb SDHC + LG 55LM960 + LG BH9520TW
  • Valla bende shaurdan sonra çıkmayı düşünüyordum bahçelievlerden.

Ama dediklerinizi duyunca vazgeçtim .. O kadar rezilliği çekmeye değmez gibi görünüyor.

Hele bide akşam 18-19.00 gibi sırada durmaya başladılarsa zaten geç kaldık

ben forum ist teknosa acılısından notebook um yoktu aldım...saat 19 gibi girdim yine 6 da acılacaktı spotcular filan ozamandan doldurmuslardı sırayı 5-6 kişi gelmişlerdi...

bakalım bende sahurdan sonra çıkıcam alabilirsem klavye hemde bi ortamı görüp gelirim..
  • ramazan ayagına zaten EW nin acıldıgı alan şölen,konser ve piknik alanı.Kuruyemişçiden cekırdegını kapan o meydanda patlıyo beleş konser için ve orası hergece sabah 02:00'a kadar zaten hareketli.Bide bu alışveriş çılgınlığını düşünürseniz sonucu belli bir futbol maçı gibi.
    Nikon D90 Body + AF-S Nikkor DX 18-105mm VR 1:3.5-5.6G ED + AF Nikkor 50mm 1:1.8 D +AF-S Nikkor DX 55 -200mm VR 1:4 -5.6G ED + Lowepro fastpack 250 black + Sandisk Extreem III 8 Gb SDHC + LG 55LM960 + LG BH9520TW
  • sony'nin müzik setini almak istiyorum ben de...umarım taliplisi çok olmaz, stok 50..

• burnumun dibinde bi tek 2.5" hdd gözüme çarptı =)

acaba bi baksam mı ne kdar kalabalıktır

• Durum nasıl orada merak ettim doğrusu. Var mı kalabalık?
  • Kalabalık sabah vardı şu anda 100 kişi dahi yok. Açılış sırasında 1000 küsür kişi vardı. Apaçi falan yoktu. Hatta genç nüfus bile azdı. 30 yaş altı dahi beklediğim gibi değilde. Bir sürü teyzeler hacı amcalar gelmiş. Kavga; izdiham falan olmadı ve kaynak yapan 3-5 kişide içeri giriş esnasında kenara çekildi ve içeri alınmadı: Ayrıca harici hdd lerin yarısı duruyor. Yanarım yanarım son 2 adet 8 gb belleğin gözlerimin önünde 2 kere gitmesine yanarım. Son iki tane den tam birini alacaktım. İki eleman berabermiş hemen aldı diğerine verdi. Ben geri döndüm. diğer ürünleri alacağım. Ben almıyacam kardeş sen alacaksan vereyim dedi. Çöktüm resmen. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinxc -- 2 Eylül 2010; 9:08:53 >
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]
  • 7 de gittim çok kalabalıktı 1 saat bekleyişten sonra girdim ve mutlu son aldıklarım :

Logitech X-540 Surround 5.1 Ses Sistemi - 119
    SeaGate 1 TB Harici HDD - 99
    Canon ALL-IN-ONE FOTOKOPI TARAYICI YAZICI - 55

Toplam 277 TL Eğer başka yerden alsaydım 420 civarı çıkacaktım

WD 3,5'' 1,5 TB HDD 149 TL Stok: 200

ler duruyor mu hala? Modelleri ne acaba?
    Çorlu mazasının açılışındada vardı kampyanya 3 gün kaldır. tam ben gittim almaya kampanya fiyatları bitti 50 lira zamlandır dediler :))

PANASONIC TX-P46U20 Full Hd Plazma KALDIMI VARMI ORDA HALA

Aklınızdan Çıkarmayın TÜRKİYEDİR GALATASARAY!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: berber

SEAGATE 3,5'' 1 TB HDD 99 TL Stok: 300

WD 3,5'' 1,5 TB HDD 149 TL Stok: 200

ler duruyor mu hala? Modelleri ne acaba?
    Çorlu mazasının açılışındada vardı kampyanya 3 gün kaldır. tam ben gittim almaya kampanya fiyatları bitti 50 lira zamlandır dediler :))

seagate 1 tb var ben gittiğimde demir sepetler oluyorya başında fiyatyazıyor o şekil sepetin yarısı doluydu bir tanede ben aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 2 Eylül 2010; 11:48:43 >

kalabalık mı izdiham var mı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istceko -- 2 Eylül 2010; 11:51:53 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.